ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Belki Konu Dışıdır ama bence yeri burası... Hergün iyi oyuncuların movielerinde kullandığı güzel parçalar duyuyorum. İsteğim pvp yaparken rock - hard rock veya metal tarzı bildiginiz adamı gaza getiricek grup ve şarkı isimleri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Chevelle dinle derim. akcope'un videosunda dinlemiştim ilk defa, vena sera albümlerini indirdim; neredeyse tüm şarkılarını beğendim, tavsiye ederim (a perfect cicrle'la therapy'nin karşımı gibi bişiy :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 lamb of god dinle cildir kudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 siz yazın yazın bi yandan limewire den indiriom ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Manowar güzel gidiyor ve de Wintersun. Hızlı kısımlarda priest olduğumu unuttum tekme tokat dalasım geliyor millete =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 oyunun kendi sesi tabiki. dibinden bir rogue gecerken "vouuuuvv " sesini duymak kadar önemli bir şarkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 machine head - imperium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Carcass Dark Tranquillity Macbeth Amon Amarth iyi gidiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 mehter marjı (pentagram cover) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 kendi soundtrack'i.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 biz heybelide her gece mehtaba cikardik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Warrior, hele cookie-cutter isen Mortician tavsiye ederim, gore-grind, iyi gider evdekileride doğrayabilirsin. Şaka bir yana, epic melodeathler wintersun gibi, viking folk, amon amarth vs gibi şeyler güzel gidiyor wow ile, enazından benim için öyleydi bir zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 AV disinda bg ve arenalarda hic bir halt dinlemeyin bence direk dikkat dagitiyor voooink diye yakinindan gecen stealtheri veya diger spell ability seslerini duymak cok ise yariyor said: kendi soundtrack'i.. :p kisik sesle aynen bende gel frostmanede paladin ac sam bloodelflerin gobegi acik olunca daha guzel duruyor humandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Müzik kapalı oyunun sesini tabiki. Stealth, Charge & Intercept, Ambush, Cheapshot, vs.vs. bunları duymadan PvP yapıyorsan, olmaz yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 aynen pope'un dediği gibi başka müzik çok dikkat dağıtıyor, 1-2 denemiştim sonra bıraktım. haftada iki kere arena için giriyorum zaten pope, hesabı kapatacaktım bırakmadı doggy ve gall. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 panteraydı sepulturaydı ii geliodu vakti evvelinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Hoobastank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 soilwork Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Night Wish Sacrament of wilderness ve wishmaster vazgeçilmezim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Geçen star wars müziklerini dinledim. resmen force akmaya başladı damarlarımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 rob zombie-let the bodies hit the floor manowar her türlüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hande yener -romeo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Dikkat dağıtmak değil de oyunun sesleri bir nevi enemy cast bar'ın sesli versiyonu. Arada bir gaza gelmek için pvplik müzik dinlemek iyidir, monoton battleground hayatına renk katar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Hiçbir zaman anlamamışımdır, neden kafa yorucu müzik dinlenir PvP zamanında? Manowar, vb. Ben - eğer müzik dinliceksem - genelde Chillout, Ambience gibi dinlendirici müzik tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 teamspeak / ventrilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar