Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pvp Yaparken Ne Dinliyoruz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Belki Konu Dışıdır ama bence yeri burası...

Hergün iyi oyuncuların movielerinde kullandığı güzel parçalar duyuyorum.

İsteğim pvp yaparken rock - hard rock veya metal tarzı bildiginiz adamı gaza getiricek grup ve şarkı isimleri ?
Mesaj tarihi:
Chevelle dinle derim. akcope'un videosunda dinlemiştim ilk defa, vena sera albümlerini indirdim; neredeyse tüm şarkılarını beğendim, tavsiye ederim (a perfect cicrle'la therapy'nin karşımı gibi bişiy :p)
Mesaj tarihi:
Warrior, hele cookie-cutter isen Mortician tavsiye ederim, gore-grind, iyi gider evdekileride doğrayabilirsin.

Şaka bir yana, epic melodeathler wintersun gibi, viking folk, amon amarth vs gibi şeyler güzel gidiyor wow ile, enazından benim için öyleydi bir zamanlar.
Mesaj tarihi:
AV disinda bg ve arenalarda hic bir halt dinlemeyin bence direk dikkat dagitiyor

voooink diye yakinindan gecen stealtheri veya diger spell ability seslerini duymak cok ise yariyor

said:
kendi soundtrack'i.. :p

kisik sesle aynen bende

gel frostmanede paladin ac sam
bloodelflerin gobegi acik olunca daha guzel duruyor humandan
Mesaj tarihi:
aynen pope'un dediği gibi başka müzik çok dikkat dağıtıyor, 1-2 denemiştim sonra bıraktım.

haftada iki kere arena için giriyorum zaten pope, hesabı kapatacaktım bırakmadı doggy ve gall. :p
Mesaj tarihi:
Dikkat dağıtmak değil de oyunun sesleri bir nevi enemy cast bar'ın sesli versiyonu. Arada bir gaza gelmek için pvplik müzik dinlemek iyidir, monoton battleground hayatına renk katar.
Mesaj tarihi:
Hiçbir zaman anlamamışımdır, neden kafa yorucu müzik dinlenir PvP zamanında? Manowar, vb.

Ben - eğer müzik dinliceksem - genelde Chillout, Ambience gibi dinlendirici müzik tercih ederim.
  • Yeni Oluştur...