zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 youtube deki videoları nasıl download edicez? eskiden link vardı download için ama kaldırılmış sanırm
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bu adrese linki yazıp indiriyodum ben. lakin bayadır bişi indirmedim. bi dene istersen.
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 firefox için downloadHelper isimli bir addon var,adres yazılan yerin hemen yanında bi ikon var ona basıyosun hop indiriyor.
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bu link şe yaramadı [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 22:16 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ]
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 download helper güzel çalışıo :)
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 youtube grabber diye bi prog var .flv uzantısıyla kaydediyo flv playerlada açabiliyosun
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 önceden videodownloader rullazdı ama artık download helper rullaz :D
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 demekki rulazdım demicen rulaz olucam mı diyecen :)
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 http://keepvid.com/ flv olarak indiriyo, bazen hiç uzantı falan eklemiyo. öyle olunca sonuna .wmv yazıyorum, wmp ile rahatça açıyo(codec midir nedir ondan yüklü ama).
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 flashget'i download manager'in olarak kullanirsan o direk, video uzerinde bir zimbirti aciyor, download diiince indiriveriyor ;)
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 http://ww.vixy.net [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 12:37 tarihinde, Kenjuro tarafından güncellenmiştir ]
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 vdownloader diye bir program bence hepsi içinde en iyisi. Bir yandan indirirken bir yandan senin istediğin formata(divx,mpeg,avi,vs..) convert ediyor. Listesini çok şişirirsen arada çuvallıyor programı tekrar başlatman gerekiyor ama ÇOK başrılı bir program...
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 real player ın kendiliğinden gelen öyle bi özelliği var sadece youtube içinde değil, herhangi bi sayfada bi video varsa direk popup gibi download this video diye bişi cıkıyo tepesinde çok basit ve user friendly geldi bana tavsiye ediyorum
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 real player falan yüklemeyin:b ben browser cache dosyasını açıyorum, flv dosyaları zaten en büyük dosyalar oluyor, boyuta göre diziyorum, en tepeye çıkıyorlar cırt diye, seçip beyenip alıyorum hepsini, daha önceden izlediğiniz ama download edemediğiniz videoları tekrar download etmeniz de gerekmiyor, her zaman orada oluyorlar.
Öne çıkan mesajlar