Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnce Hamurlu Orta Karışık

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

lan ver teli arayayım ben konuşurum kızla böle böle diye. hatta kıza önce telefon et internet filan kullanıosa paticik'e yazdığın mesajları mailine yolla okusun. durumu en iyi anlatan bu. direk başkasına anlatıyormuş gibi anlat. sonra kendi olduğunu söle.
Sosyal ağlarda paylaş

hastaneden geliyorum. 2 saat öne ölecek gibiydim. sürekili serum, iğne, delik deşik oldum. zor geldim kendime. nasıl memleketse ölsek adamların umrunda değil. 112 ye yalvardım 1 saat 1 tane ambülans göndermediler. bildiğin intihar ettim ya. neyse abi yarın yazarım şimdi kötüyüm halen.

ha bu arada, kız bildiğin küfür etti.

bundan sonra münasip yerlerime kadar yolu var, yanındakiyle mutluluklar dilerim. hehe sürtük.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi hatandı. Belki geri kafalıyımda. Sevgilisi olan kıza hangi yüzle duygularını açığa vurdun çözemiyorum, anlam veremiyorum. Gerçekten, kendinle nasıl yaşayabiliyorsun? Burdaki insanlar söylemiş hatta, hani aklına gelmeme durumu da yok. Neyse, kız postayı koymuş zaten. QQ
Sosyal ağlarda paylaş

Kıza hiçbirşekilde dokunacak birşey diyemezsin.
Ne kadar uğraşırsan,laf edersen o kadar ezik durumuna düşeceksin kızın gözünde.
Sevgilisine falan da bişey dokunduramazsın yani.
Şuan senin konumun durduk yerde kendi halindeki insanlara hakaret eden,rahatsızlık veren dengesiz bir adam.

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 22:30 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...