Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ya ciddi ne desem, telefonda seni seviyorum vesaire desek, karizmayı çizdirir, sapık imajı mı bırakırız? napsam lan. iyice şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 kızın erkek arkadaşı varmış. ne desen sapık imajı çizebilirsin. erkek arkadaşından zopa da yiyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 abi sevgilisi olan bir insana seni seviyorummu denir.Ne karizması allasen.karizmayla alakasız bu,yapma bence.bak cok rahatsız oldum haueh. bari görüsebilirmiyiz falan de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Yüzyüze söyle telefonda söyleme. Telefonda ürkmesin ki seninle buluşmayı kabul etsin. Sonra patlasın sana git başımdan manyak mıdır nedir diye. Başka türlü kapanmaz bu konu. Sana da yazık gencecik adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 lan ver teli arayayım ben konuşurum kızla böle böle diye. hatta kıza önce telefon et internet filan kullanıosa paticik'e yazdığın mesajları mailine yolla okusun. durumu en iyi anlatan bu. direk başkasına anlatıyormuş gibi anlat. sonra kendi olduğunu söle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 olduğun gibi, nasıl hissediyorsan öyle konuş. en azından rahatlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 öfff. 75 cc jim beam içtim farketmedi. moralim acayip bozuk. olduğum yere yıkılana kadar devam. şok yaşadım resmen. alay etmeyin nolur,lütfen kötü durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ağlıyorum ya lanet olsun bu takıntı ya. lanet olsun ya. offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff örnek alın, sakınm böyle işeylere bulaşmayın. offffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 takıntı iyi değil. arasan ne diyeceksin zaten? "meraba ben 5 senedir seni düşünerek uyuyorum. danışak mı?" ?. yüzüne yersin telefon kapanma sesini. ayrıca bayanın poposuyla zemin arasındaki farkı baya açarsın öyle dersen. 4 - 5 sene. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 serçe merak etme herkes bulaşamaz böyle birşeye :) Sende büyük ihtimal obsesyon tarzı bir psikolojik rahatsızlık var. En kısa zamanda bir psikiyatriste görünmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 şaşırmışsın sen.şuurunu kaybetmişsin benim kız arkadaşımı 4-5 sene once ona aşık olan biri aricak.yok yani kendini dövdürürsün boşu boşuna gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ahah adam ağlıyom diyo ya. bırak forumu felan doooru hastaneye. hadi bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hastaneden geliyorum. 2 saat öne ölecek gibiydim. sürekili serum, iğne, delik deşik oldum. zor geldim kendime. nasıl memleketse ölsek adamların umrunda değil. 112 ye yalvardım 1 saat 1 tane ambülans göndermediler. bildiğin intihar ettim ya. neyse abi yarın yazarım şimdi kötüyüm halen. ha bu arada, kız bildiğin küfür etti. bundan sonra münasip yerlerime kadar yolu var, yanındakiyle mutluluklar dilerim. hehe sürtük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Kıza niye küfür ediyorsun ki şimdi? Haklı kız Hatta az bile yapmışlar kusra bakma biri benim kız arkadaşımı böyle rahatsız etse fena benzetirdim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 yannız kız sürtük oldu bi anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 vayanasınısayınsegirciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 kıza ayar 1 mail attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 kizi birak simdi de sen hayatinin ayarini almissin hocam. karinin sana verdigi ayar degil kastedilen, gösterdigin tepki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Kendi hatandı. Belki geri kafalıyımda. Sevgilisi olan kıza hangi yüzle duygularını açığa vurdun çözemiyorum, anlam veremiyorum. Gerçekten, kendinle nasıl yaşayabiliyorsun? Burdaki insanlar söylemiş hatta, hani aklına gelmeme durumu da yok. Neyse, kız postayı koymuş zaten. QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hayır kıza bu laf kesin dokunucak. gerçeklerdir acıdır olayı. kıza söylemeyipte ima ettiğim şeyi mailde açık açık capsle yazdım . sevgılısı görürse kesın kavgadayız ona emınım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 fantazilerinimi yazdın anlamadım. yani sevgilisi kızıcak dedigine göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 sen bu kızı 4-5 senedir gormuosun.kız seni tanımıo.sen ona aşıksın söylediğin hangi laf ona dokunabilir mearkettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 SÜRTÜK açık açık capsle yazmış bak ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hayır kzın sevgilisine bir iki şey dokundurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Kıza hiçbirşekilde dokunacak birşey diyemezsin. Ne kadar uğraşırsan,laf edersen o kadar ezik durumuna düşeceksin kızın gözünde. Sevgilisine falan da bişey dokunduramazsın yani. Şuan senin konumun durduk yerde kendi halindeki insanlara hakaret eden,rahatsızlık veren dengesiz bir adam. [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 22:30 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar