Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Isik uniler bulusma eventi nerde ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
universiteme giren arkadaslari tanimak isterim :) gerci hepiniz yeni gelenleri hepsini taniyacagimda... malum okulun muhtari olarak herkesle tanisiyorum oda bir gariptir ;) fewziye forumlarimda gireniniz varsa ben Tamer :)
Mesaj tarihi:
lisesindeyken bize baya bi reklamini yaptirdilar verdikleri bardak hala duruo su içiom onla şu an =P ama ışık lisesi çıkışlılara bu senelik %50 burs verdikleri için baya dolcak yani
Mesaj tarihi:
daha iyi organizasyon : toplanıp saraayda döner yyiyp ahemt ekşiyi görmeye gidelim o zaman

kral adamdı

kaç mezunuyum..hmm..88liyim işte..kaçta mezun olnuosa,8.sınıfa kadar ordaydım

kesin tanışıoruzdur ya..azcık adam vardı zaten
Mesaj tarihi:
gecemezseniz hemen toefel'a basvuru yapin ve sinava girin tavsiyem tek o :)

hazirlik cekilmez gecen sene ve ondan once sene 400-500 kisi yigilma vardi hazirlikta...

okul nufusu totalde zaten 2000 kisi :) gerisin siz dusunun... 5.ci senem ama mezun olamadim oda ayri mesele... gerci beni taniyinca neden mezun olmadigimi anlarsiniz...
Mesaj tarihi:
Bu hafta içinde buluşma yapabiliriz ama kimler gelir kimler gelmez önce bir onu belirleyelim.

Kadıkoy'de toplanalım biryerde otururuz kaynaşma falan olur hem. Ben gelirim diyenler ö.m'den bana ulaşsınlar sonra yer saat gün v.s belirleriz.
Mesaj tarihi:
beni hepiniz tanirsiniz :) oryantasyonde ... tum kuluplere sorarsiniz muhtar kim :) ahanda beni isaret ederler :) "ha ismim muhtar degil ona gore :)"
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...