Alis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Yok mu bole bir organizasyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Yapalım niye olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 universiteme giren arkadaslari tanimak isterim :) gerci hepiniz yeni gelenleri hepsini taniyacagimda... malum okulun muhtari olarak herkesle tanisiyorum oda bir gariptir ;) fewziye forumlarimda gireniniz varsa ben Tamer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Fewziye'ye giriyorum. arada sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 lisesindeyken bize baya bi reklamini yaptirdilar verdikleri bardak hala duruo su içiom onla şu an =P ama ışık lisesi çıkışlılara bu senelik %50 burs verdikleri için baya dolcak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 kotalar doldu zaten :) cogu isik lisesinden sev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 cok merak ediyorum nişantaşı ışıklı varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben varım bitirdim ama 6. sınıftan beri nişantaşı ışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 anaokulundan beri ayazağa var: ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben varım. hatta yarın hazırlık sınavı filan var . eheh hiç çalısmadım ama geçerim sanrım. taktik filan ii olurdu ama gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 daha iyi organizasyon : toplanıp saraayda döner yyiyp ahemt ekşiyi görmeye gidelim o zaman kral adamdı kaç mezunuyum..hmm..88liyim işte..kaçta mezun olnuosa,8.sınıfa kadar ordaydım kesin tanışıoruzdur ya..azcık adam vardı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Bende yarın sınava giricem tanışak mı ? adfgdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 gecemezseniz hemen toefel'a basvuru yapin ve sinava girin tavsiyem tek o :) hazirlik cekilmez gecen sene ve ondan once sene 400-500 kisi yigilma vardi hazirlikta... okul nufusu totalde zaten 2000 kisi :) gerisin siz dusunun... 5.ci senem ama mezun olamadim oda ayri mesele... gerci beni taniyinca neden mezun olmadigimi anlarsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Bu hafta içinde buluşma yapabiliriz ama kimler gelir kimler gelmez önce bir onu belirleyelim. Kadıkoy'de toplanalım biryerde otururuz kaynaşma falan olur hem. Ben gelirim diyenler ö.m'den bana ulaşsınlar sonra yer saat gün v.s belirleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 28'inde oryantasyon yok mu zaten :) ben sizi agirlarim eski kulupler baskani olarak olmas mi :) kadikoy cok ters istikamet .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 iyide kimkimi nerden tanıyacak, yakamıza kırmızı gül falan mı takalım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 beni hepiniz tanirsiniz :) oryantasyonde ... tum kuluplere sorarsiniz muhtar kim :) ahanda beni isaret ederler :) "ha ismim muhtar degil ona gore :)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 isim nedir ? belki tanıyoruzdur bellimi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 eh dedim ya fewziye gir tamer diye arat ahanda o benim ha isiniz duserse fewziyede ne bileyim dedikodunuz falan... soleyin sileriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 eh dedim ya fewziye gir tamer diye arat ahanda o benim ha isiniz duserse fewziyede ne bileyim dedikodunuz falan... soleyin sileriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 oryantasyon ne zaman olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 28inde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 eahu benede gelirim muhtemelen. yurttayim zaten su anda simdi olsa cikar gelirim farkamz:P edit: anam tarih gecmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 10 kasımda ünifeb ile anıtkabire gelin, şimdiden 100 kayıt war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar