Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İntihar ettiren resim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

[spo][/spo]

RESİMLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Evet arkadaşlar bu resim yüzünden intihar edenler vardır.

BU RESİM YÜZÜNDEN KİMLER İNTİHAR EDER

1) Şizofrenler
2) Çok Hassas Olanlar
3) Depresyonda olanlar

İNTİHAR ETMELERİNİN NEDENLERİ

1) Resme uzun süre bakarak birşeyler beklemeleri ve bozuk piskolojide oldukları için resmi farklı boyutlarda farklı biçimlerde görmeleri. (Tamamen Rahatsızlıklarından Dolayı)

2) Resme bakmayı bitirdikten sonra , yerde devamlı resimdeki kızı hayal etmeleri ve yanlarından önlerinden geçen herkesin yüzünü bu kızın yüzü gibi görmeleri.

3) İNTİHAR: Yine hastalıklarından dolayı kızla konuştuklarını sanmaları (biz o kişiyi görürken bize kendi kendine konuşuyormuş gibi geliyor) kızdan büyük ihtimal ölüm emri gibi halisinasyonlar gördükleri tahmin edilmektedir.

Ayrıca yunan mitolojisine göre uzun süre gözlerine bakanı lanetliyomuş.o yüzden taş kesiliyolarmış.bu yüzden bi müzede bunun kafası ters duruyomuş(tersten bakınca etkilemiyormuş)

Birde sol gözünüzü kapatıp sağ gözünüzüde çok kısınca sanki kızın ifadesi ve suratı bi garip oluyor, ürpertici. Resimde sanki bir oyun var ama ne çözemedim belki yalan dolan bi muhabbettir, ama birçok yerde konuşuluyor bu resim. Yorum size..

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 03:03 tarihinde, RabbiT tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
korkuyorum.
spoiler yapsaydın kuzenler intahar edicek.

edit: spoimiş zaten

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 03:04 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
lol saçma

said:
BU RESİM YÜZÜNDEN KİMLER İNTİHAR EDER

1) Şizofrenler
2) Çok Hassas Olanlar
3) Depresyonda olanlar

übülöp efektiyle ölmem lazım bunlardan sonra

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 03:24 tarihinde, Overseer tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Gerçi ölümüm bu hatunun elinden olsun be mavi mavi gözleri boncuk mavi bi gördüm aşık oldum resimdeki kimin yari misali... o_O

Millet bana bişiler oluyor yetişin..
Mesaj tarihi:
said:
2) Çok Hassas Olanlar

bu süpermiş. çok hassas olanlar
bi resme bakıp intahar edicek kadar cok hassas olan insanlarla tanışmak isterim.

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 03:13 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
RabbiT
üye [şikayet et]
§ 09 Eylül 2007, Pazar - 03:07 [ özel msj ]
Bak bak bişiii olmaz Türk'üz biz bak sen bak bişicikk olmaz.. o_O

2 lahmacun yeriz geçer :P
Mesaj tarihi:
bu resim cidden garip sanırım, içimden kereviz demek geldi :D the tick die çizgi film vardı ya, orada adamın kaşık diesi geliodu :D onun gibi oldum :D
  • Yeni Oluştur...