RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 [spo][/spo] RESİMLE İLGİLİ AÇIKLAMA Evet arkadaşlar bu resim yüzünden intihar edenler vardır. BU RESİM YÜZÜNDEN KİMLER İNTİHAR EDER 1) Şizofrenler 2) Çok Hassas Olanlar 3) Depresyonda olanlar İNTİHAR ETMELERİNİN NEDENLERİ 1) Resme uzun süre bakarak birşeyler beklemeleri ve bozuk piskolojide oldukları için resmi farklı boyutlarda farklı biçimlerde görmeleri. (Tamamen Rahatsızlıklarından Dolayı) 2) Resme bakmayı bitirdikten sonra , yerde devamlı resimdeki kızı hayal etmeleri ve yanlarından önlerinden geçen herkesin yüzünü bu kızın yüzü gibi görmeleri. 3) İNTİHAR: Yine hastalıklarından dolayı kızla konuştuklarını sanmaları (biz o kişiyi görürken bize kendi kendine konuşuyormuş gibi geliyor) kızdan büyük ihtimal ölüm emri gibi halisinasyonlar gördükleri tahmin edilmektedir. Ayrıca yunan mitolojisine göre uzun süre gözlerine bakanı lanetliyomuş.o yüzden taş kesiliyolarmış.bu yüzden bi müzede bunun kafası ters duruyomuş(tersten bakınca etkilemiyormuş) Birde sol gözünüzü kapatıp sağ gözünüzüde çok kısınca sanki kızın ifadesi ve suratı bi garip oluyor, ürpertici. Resimde sanki bir oyun var ama ne çözemedim belki yalan dolan bi muhabbettir, ama birçok yerde konuşuluyor bu resim. Yorum size.. [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 03:03 tarihinde, RabbiT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 niye koydun bu resmi o zaman çok afedersin ? :) ayrıca spoiler pls. [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 03:02 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 sol gözünü kapatıp sağ gözünü kısıp adriana limaya bile baksan ürpertici gözükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 forum tr den arklamissin haci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 korkuyorum. spoiler yapsaydın kuzenler intahar edicek. edit: spoimiş zaten [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 03:04 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 147262482 forumda var bu bizim forumdakiler niçin ölmesin? ölmek bizimde hakkımız!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bak spoilerı açamıyorum şimdi, ring'deki gibi çıkıp yermiş filan beni. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 intihar etmek istemiyorum ancak resme bakmak da istiyorum nasıl olcak bu iş ddfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Bak bak bişiii olmaz Türk'üz biz bak sen bak bişicikk olmaz.. o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Çok güzel bir tablo ve kız. Kim çizdiyse ellerine saglık. İntihar edilecek yönünü bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 said: Evet arkadaşlar bu resim yüzünden intihar edenler vardır. 40 yıllık entelim böyle intro görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 lol saçma said: BU RESİM YÜZÜNDEN KİMLER İNTİHAR EDER 1) Şizofrenler 2) Çok Hassas Olanlar 3) Depresyonda olanlar übülöp efektiyle ölmem lazım bunlardan sonra [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 03:24 tarihinde, Overseer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 sıska şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Gerçi ölümüm bu hatunun elinden olsun be mavi mavi gözleri boncuk mavi bi gördüm aşık oldum resimdeki kimin yari misali... o_O Millet bana bişiler oluyor yetişin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 said: 2) Çok Hassas Olanlar bu süpermiş. çok hassas olanlar bi resme bakıp intahar edicek kadar cok hassas olan insanlarla tanışmak isterim. [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 03:13 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 abi yemek yiyorum bu saatte resmede baktım ölürsem intihar sayılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 resim 3d animation sanırım :) ama kızı güzel çizmişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 şimdi baktım, ne kadar zamanım kaldı? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Telefonla arıcak seni birisi şimdi. 7 günün var dicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 kafana minigun sıkacaksın sam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 said: RabbiT üye [şikayet et] § 09 Eylül 2007, Pazar - 03:07 [ özel msj ] Bak bak bişiii olmaz Türk'üz biz bak sen bak bişicikk olmaz.. o_O 2 lahmacun yeriz geçer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bi sn ben intihar edip gelcem...az away.. asddsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bu resim cidden garip sanırım, içimden kereviz demek geldi :D the tick die çizgi film vardı ya, orada adamın kaşık diesi geliodu :D onun gibi oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Bu bir işaret olabilir sakın kereviz yeme yakın tarihte Allah korusun boğazına falan kaçar maçar suçlusu ben olmayım topicle.. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar