Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Thread'i necroladım ama yeni de açılmaz şimdi. Tee ilk başlarda bu oyunda trophy desteği yoktu. Trophy olayının geldiği patchi kurarken "trophy kazanmak istersen sıfırdan başlicaksın eski savelerin gidecek, eski savelerle oynarsan trophy alamazsın" demişti oyun, ben de yeniden başlamıştım oyuna. Doğal olarak baydı kısa sürede. Fazla oyun da alamayınca kaldırdım PS3'ü rafa. Sonra oyun PC'ye çıktı onda da bi süre oynadım, PS3'teki ilk oyunumda geldiğim yerleri falan da geçtim. Sonra PS3'ü tekrar kurdum falan, şimdi oynayayım diyorum da hiç içimden gelmiyo ya. Saveleri kurtarmanın bi yolu yok di mi? 1 sene oldu nerdeyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ps3'ü rafa kaldırmışsın bir kere sen oynama hakkın yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 WoW yüzünden :( Hayır bi de 6. defa falan yapıyorum Faustin'in görevlerini ağlamak istiyorum bi kere bitireydim oyunu ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 çhıkşarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 sonunu söyliyim istiosan hiç ugrasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Yok sonunu duydum da, çok acaip bi şey oldu, kuzenim çat diye kapatmış makineyi, HDD sıçtı, formatla kurtarabildim. Her şey gitti sfdgdfg Yine sıfırdan başlicam yani. Yeter lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar