ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Başka yerde de sordum ama cevabını alamadan başlık kapandı aradım bulamadım. paticikte siyaset neden yasaklandı? lazım olduğundan değilde sebebini merak ettim. Mevzuyu kaçırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Hep yasaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Takır takır konuşuluyordu herşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 moderasyon kararsızdı, ama artık herkes bıktı, yasak işliyo işte artık... İşin aslı, önceden böyle koyun gibi güdülmeden de siyaset konuşulmayan bi forumdu burası, artık değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 yoo yasaktı kimse bişi konusmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 hehehe :) said: ya ain't seen nuttin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 esas sorun siyaset değil sistemin tam oturmamış olması, sanıyorum esas gerekçe bu. keza yöneticiler bile yarım yamalak bu sistem de zorlanıyor konuları kontrol etmekte, zaptetmekte. dahası kontrol edilemeyen konuların davalara sebebiyet vermesi ihtimali var, ekşi örneğinde olduğu gibin. kısaca -ve öz olarak- yönetim "yasssah hemşerim!" demiştir.. e o zaman okeydir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 yanlıs yere acılmıs vizyon olsun bunun yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 oha hakkaten vizyonda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 birazdan muziğe geçer belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Vizyonumuzu genişletecek bir topik. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 arkadaşım modsan modluğunu bil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 eskiden mod mu vardı yemyeşildi teytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 deniz idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 o diil de hava ii serinledi birden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Buralar yemyeşildi denmiş, serin denmiş, bunun yeri gezdim tozdum bölümü değil mi yaw akıl vermek gibi olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 cereyan yaptı cereyan... konu hareket halinde ya.. oradan oraya gidiyor.. esiyor haliyle.. bi uzan da camı kapa biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 batıyoruz herkes son mesajını atıyo ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bu konuya mesaj atanlar banlanıyomuş diye duydum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 şikayet edicem bu topicği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 topicin suyu çıkmış :) baraja taşıyalım, ankaraya su sağlasın bu topic :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 oki transmute yaparım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 siyaseti muzıksel acıdan tartısacaksak ben yokum. adsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 lfm sh heroic, tank last spot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 thread yanlış yerde açılmış, bilgisayar oyunlarında olmalı. ADMİNLER BİZİMLE OYNUYO!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar