Eldarduil Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 İzmir fuarındaki binbir türlü gerzeklikler arasından bir tanesi.http://www.youtube.com/watch?v=bRJbNclzqaADipnot: Arkadan ıahha ınaha diye gülen biz değiliz. Parmağıyla kameranın ekranına dokunmak suretiyle göstererek gülen akli dengesi yitik biri. tanımıyorum yani. Tabiki Enternasyonal Güzellikler ... [spo][/spo]Dipnot: Güzellik olayını abartmayın plx! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Ya o değilde şu expo standındaki sarışınla fuarın son günü tanıştıgıma yanıyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Telekom yüzünden resimleri göremiom iyimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 beyin sulandırıcı bi müzik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 İlk resimdeki ablamız çok etkileyiciymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 fuarın son günü bugün müydü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 9 eylül diyor sitesinde yarın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bu mu enternasyonal -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 babayiğit koşarak expo standına doğru gitti galiba =P ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 o_0 sultan +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ya o topuklarla nasıl yürünüyor anlayamadım, anlayamayacağım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Oha psychedelicmiş. O değil de fuar evimin yanında direk daha gitmedim,bitsin şu saçmalıklar öyle gireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 dün gittim fuara.. karılar için tabi. güzeldi valla hele otobüste bi karı vardı ohş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 said: dün gittim fuara.. karılar için tabi. bundan imza çıkar aslında, ama benim imzadan memnunum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 seviye pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 20 senelik izmirli olarak fuarda hiç bişi bulamadığımdan,karılar için gidiyorum napayım D: babam bile yanımdan annemi yollayıp standlara koşuyor ben mi koşmıcam.. D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Enternasyonal Güzellikler gerisi hikaye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 eh imam osurursa cemaat ohoooo :D yalnız son bikaç posttan sora aha dinci hede hödö diye damga yemezsek iidir... [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 14:18 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bunlar güzel değil ki abi? yoksa benim güzellik anlayaşım mı yok acaba? kendimi sorgulayacağım geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 şimdi çeşitli etmenler var. bu hanım kızlarımız etek + topuklu ayakkabı yerine pantalon + spor ayakkabı giyse az önce koltuğundan düşüp yaralanan bir çok pati kullanıcımız sağlam olup aralarından sadece bazıları "hmm güzelmiş" diye sakin ve ağır tepkiler vermiş olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 tabi canım orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Öğeaaağ siz bu kızları mı beğeniyorsunuz öğk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 video = ABOOOOOOOOOOOOW düşünce ve algılama kabiliyetimi kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar