Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AWSurveys (para kazanma sitesi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Para gelirse şayet, haberdar ederim sizi :)

edit: Option (2) includes the use of Paypal (www.Paypal.com) and is an electronic payment, this option generally takes 3-5 days for delivery. Option (2) has a ($25) Expedited Service Charge and is taken directly from your A.W.Surveys account with us. The Expedited Service Charge is for the faster delivery time (3-5 days compared to 4-6 weeks).

diye bir yazı okudum bende.
moral verdi :)

[ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 22:06 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
birisi bana mantıklı bi acıklamasını yapsın o zaman. dünyada pc basında oturan milyonlarca insan var. madem para kazanmak bu kadar kolay, kazansın herkes. niye okuyoruz lanet olsun.
Mesaj tarihi:
toggie... buna bakarsan anketorluk isi meslegi var ....

yani dedigin bir acidan dogru bi acidan yalnis..

tamam kimse enayi degil ama anket doldurmak $ yuksek mebla getirmesede bir mebla getirir bazi anketler ozel anketdir onlarda yuksek mebla getirir..
Mesaj tarihi:
iyi de anketorluk cok farklı. sokakta dikiliceksiniz sabahtan aksama kadar. ve kimin ankete katılıp kimin katılmayacagı belli değil. anketor olarak da para kazanamazsınız yani, ancak durumu zor olan örenciler için işe yarayabilir.

dünyanın hiçbir yerinde hiçbir zaman emek vermeden para kazanılmamıştır, kazanamazsınız.
Mesaj tarihi:
Ben ne zamandır bu işleri takip ediyorum.Bu sitede üyeliğim var. Ancak şöyle bir sorun var bu sitede. Reklam sitelerine tıkladığınız zaman ''Service is not availible in your area'' gibi bir şey söylüyor.Yani bir şeyler yazmanız size bir şey kazandırmıyor çünkü yorumlara ödeme yapmadan önce bakıyorlar.Çoğunda böyle bir uyarı verdiği için siteden para kazanmak zor tabii biraz şansa bağlı.

İlgilenen olursa şöyle bir site vereyim aynı adbux gibi çalışıyor.

http://bux.to/ Referanssız link

http://bux.to/?r=lucretia referanslı link.Ödeme almadım henüz ama forumları filan var girip bakarsanız ödeme alanları görebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Bux.to clicksensor gibi odeme yapiyor biliyorum burayi ama bunla ugrascaginiza adsense commison junction ile ugrasin iste para orda...

Ben search engine optimzation ile ugrasiyorum kac senedir isim'de internet reklamciligi...

Ve inanin ingilizceniz varsa bu islerde baya para kazanirsiniz veya turkce yapip reklamlardan daha ucretlendirme alabilirsiniz.

Adsnese reklamlarda bazi keywordler bazen 11.00$ verir mesela amerikada avukatlar...

Reklam veririler.. ve tiklama basina 6-10.00$ verirler neden mi ?

Eger bi musteri bile kazansalar amerikada bir dava 45,000$ dan baslar..

O yuzden onlara koymaz bu..
  • Yeni Oluştur...