Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde karşılaştığım bir siteyi sizlerle paylaşmak istedim. AWsurveys.com sitesiyle tanışmam 1.5 hafta önce oldu. İlk girdiğiniz sırada 27$ kazanabiliyorsunuz. Tabiki size gösterilen siteler için yorum yazarak. Ardından belli aralıklarla yeni siteler ekleniyor ve siz bu sitelere girip yorum yazdıgınız da site başına 4$ kazanıyorsunuz. Arkadaşlarınızı da üye yapmak isterseniz, her referansınızın başına 1.25$ kazanıyorsunuz. Sistem kolay ve basit işleniyor. En düşük ödeme miktarı 75$ Ben ilk 75$'ımı paypalıma aldırdım :) Üye olmak isterseniz referanslı linkime yani buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. Eğer yok ben referanssız üye olayım diyorsanız buyrun burdan. Herkeze iyi para kazanmalar diliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 abim işsiz lan mühendis hemde. Otursun pc başına ayda bi mühendis maaşı kaldırır heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Bilemem kaldırırmı :) günde 27$ yapsa yıla vurunca 10000$ a yakın birşey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 hemen abimi arıyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bayağı iyi görünüyo yaw.. ben de bi iki ay kassam fena olmaz.. peki yorumun şartları ne? yani ne yorumu yapacaz? kaç yorum yapmamız lazım bi site için falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Bir şart yok. Ben sürekli very good, good falan yazıyorum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 10$ yaptım, 75$ yapalım bakalım hakkat vereceklermi parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Odeme yaptigina dair bir paypal transaction gosterirmisin.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Göstermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Daha gelmedi çünkü, yarım saat önce talep gönderdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 hadi bağalım bende üye oldum. ilk yorumumu yaptım. 6 dolar verdi. ama ödermi acep? hayırlısı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 patide de ne kadar havadan para almak isteyen kedicikler varmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 neye yarıuoki bu yaptıgımız reviewlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 [spo] [/spo] şunu göstereyim şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Süper site sen parayı aldıysan kasalım bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ilk 27 dolarımı kazandım hadi bakalım.. bişe soracam. şimdi surveyler eklendikten belli bi süre sonra kalkıyo mu? yoksa sayfamızda kalıyolarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 İlginç ve garip birşeye benziyor gerçekten ödüyorlar mı şüpheliyim. Ve paypal ile gönder seçeneği nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Redeem Money 'a tıklandıgın da kac $ ödenmek isteniyor diye soruyor. Seçtikten sonra paypal seçeneği geliyor karşınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 gördüğüm kadarıyla bu para kazanma işi referral a bakıyo... hiç sevmem birine site önermeyi [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 21:41 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 o para gelmicek bence paypalına. yapılan işe karşı teklif edilen para çok yüksek çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bence de gelmicek. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ben vazgectim şimdiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bilmiyorum gelir mi gelmez mi :) gelirse cok iyi olur o var bildigim. gelmezsede önemli degil bir daha girmem olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 gelirse terazine abanırım, senden üye olurum direk. ama bnm bildiğim bu işin piyasası survey başına 0,1 dolar falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar