Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BS Player altyazı edit sorunsalı

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Evet South Park sezon 1 indirdim ama dvd rip ve başında yapımcıların konuştuğu bir bu.uk dakka falan süren bölümler var. Ama indirdiğim altyazıların çoğu bunu kapsamıyor ve adamlar konuşurken esas altyazı başlıyor. BS Player'da da altyazı kaydırma seçeneği varmış. Neyse indirdim açıyorum. Kaydırmak için ctrl+sağ yapıyorum, yada sağ tıklayıp menüden hallediyorum. Yukarıda altyazı kaydırması: +1000 san yazıyo. Ama hiçbir etkisi olmuyor altyazı hep aynı saiyede başlıyor. Ayrıca altyazı düzeltmesi bölümünde el ile düzelt diye bir bölüm var, o zaman da hata veriyor, hata raporu göndermeye kalkarsam programdan programın kendi kapanıyor bu kez. Programı kendi sitesinden indirdim.

Sorarım size derdime derman olabilir misiniz?

Biraz da acil çünkü kuzenimle izlemek istiyoruz, ben zaten altyaı kullanmıyorum ama o ingilizce bilmediğinden altyazı işini halletmem gerek :(
Sosyal ağlarda paylaş

spy normalnde var ama onu da sana sorarak yüklüyor.next kombosu yapmayıp okumak gerek setup wizard'ı.

nil şimdi sen ayarını yaptın a filmi için kapattın ok dedin sonra b filmini aç sonra kapa hemen gene asıl izleyeceğin a filmine dön..direk ayarı yapıp açarsan olmuyor eski halini alıyor hiç ayar yapılmamış halini..

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 14:49 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...