MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Çılgın dürümü hiç beğenmedim... ıslak hamburger güzel bişi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 cilgin durum 5 ıslak hamburger 6 kasarlı kokorec 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ben sevememistim zamaninda simdi zaten yeme sansim yokta, olsada heralde onun yerine baska birsey yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ankarada yokmu bu islar hamburgerden?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ıslak hamburger sevilmez mi ya,insanlık dişi bi ürün o,kaşarlı dürümde bayaa güzel oluo.Taksimdeki büfeler hakikaten bomba yapıo bu işi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 öğyyykkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ıslak hamburger kaşarlı kavurma kaşarlı kokoreç kaşarlı döner tek geçerim + atom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 rekor 16yımş bu arada 17 yiyen adamdan hesap almıyolar hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Bir daha denedimde, cidden kötü. Canım 2.yi istemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 aacil ankaradakilerinde öğrenmesi lazaım. Rezillik hat safada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 kertenkel said: kızılkayalar'ın hamburgeri bambi'nin dilli kaşarlısı veya kaşarlı kokoreç'i çılgın dürümcü'nün çılgın dürümü kaşarlı kokoreç ve kaşarlı dürüm memişte daha güzel. çok karşılaştırdım onun üzerine yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ıslak hamburger iyidir, eskiden kirli diyorduk sonra kızılkayalar hamburger dedik sonra da ıslak hamburger diye heryer satmaya başlayınca adı öyle kaldı içtikten sonra akşam 1-2 tane atıyorsun tamamdır hem o saatte ne yesen zaten tadını tam alamıcaksın bir de gidp 5 lira verip whopper falan ya da kaşarlı dürüme kasmaktansa atarsın 2 ıslak tamamdır hem tadı da pek güzel geliyor o saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 içtikten sonra ewe dönüp sızmadan önce tek geçerim. aksi durumlarda gereksiz sarımsak kokusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bir de hava soğuk olmalı, buz gibi olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 hiç yiemiorum m idemi yakio tadı kötü irenç leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 eskiden yerdim her Taksim'den sonra 2 tane. artık yediklerime dikkat ediyorum. sabahları biraz kepek ekmeği yağsız beyaz peynir. öğleyin ufak bir salata, akşam ızgara. bazı bazı kendimi bir parça siyah çikolata ile ödüllendiririm. evet evet, y.rrak gibi adam oldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 kızılkayalarda tek başıma 36 milyon hesap çıkarmış bi insanım.... düşünün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Sabah 8de Caddedeki Kızılkayalar'da akşam yemeği yedim. Evet yaptım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ferrero said: bir de hava soğuk olmalı, buz gibi olmalı. miğdene oturucak böyle sıcak sıcak yakacak, hararet yapıcak içini ısıtıcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 kertenkel said: kızılkayalar'ın hamburgeri bambi'nin dilli kaşarlısı veya kaşarlı kokoreç'i çılgın dürümcü'nün çılgın dürümü DoGMeaT said: istnabulda yicen uyuz oluyorum buna. ne pis bisidir... herkesin dilinde kizilkayalar, bambi, islak hamburger felan dolasiyor, ama islak hamburger diyenlere mal mal bakiyorsun. hic bilmiyorsun, gormemissin bu tip seyleri. illa istanbulda mi olmak lazim arkadasim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 o zaman kızılkayalar bu duruma el atıp ankaraya şube açsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 adamlara söyleyin açsınlar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Sizde gidin mcdonalds'dan double köfteburger menü yiyin tadını anımsatıyor biraz Bu arada dün yedim kızılkayalardan yine etini iyice ufaltmışlar ya bilokma bişey koyuyor içine . Paragöz olmuşlar iyiden iyiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bambide yiyin.cidden en kaliteli odur sıraselvilerde,vede güvenle yemek yiyebileceğiniz tek yer. ayrıca bone,aspava yemek içinde ankarada olmak lazım dimi? bencede çok üzücü bir dürüm,ehm,durum. sıraselvileri kızılaya copy/paste eder karşılığında aspavacıları buraya copy/paste edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 yav eskişehirde bir kez açılmış ve iş yapamayıp kapanmış bu ıslak hamburgerci(eskişehirde nasıl oluyorsa).adamlar mı beceremedi bilmiyorum ama ben yiyemeden kapanmasına üzüldüm. ayrıca evet, bambide güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar