irin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 nam-ı baska ''iğrenç''seviorz kendisinii.taksim çıkışlarının vazgeçilmezi.kızılkayalara bir oy da benden gelsin o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 And God said, "Let there be vodka"; and there was vodka And God said, "Let there be something good to eat along with this vodka"; and there was islak hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 abi dilli kasarli konusuna takildim ben, bakiyorum harbiden dil var diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 KIZILKAYALAR ÜBERALLES DISMISSED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Haha artık o İzmirde de var İstanbulda itina ile çalıntı marka Islak hamburger artık izmirde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ıslak hambürger ışıktan hızlıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 limonata lazım yanına yokse yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ıslak hamburgere tek tahammül edemeyen insan benim galiba. Ne tadı güzel ne bişey. Sosu çok kötü. Sarımsak çok severim ama burdaki aşırı. Resmen ağır. Her yedikten sonra midem felaket oluyor. Nasıl yiosunuz anlamıorum. -.- gay misiniz asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 görüntüsü çok kötü insanın yiyeceği gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 taksim'de kızılkayalar (mıydı adı ?) 'dan aldım 2-3 tane , ilkini yedim gerisini arkadaşlara iade ettim. eve gittim kendime makarna yaptım kıymalı kat kat güzeldi valla. bildiğin kıymasız taze fasülye yemeğinin domatesli sosumsu kısmı + hamburger işte. az param kaldığında mecburen yerim, yoksa yüzüne bile bakmam. yalnız ankarada iken tesadüfen bir "ıslak hambrger !11" standının önünden geçtik, arkadaşım merak etti aldı, sos yoktu direk su buharı verip ıslatıyormuş amcam. başarılar diledik kaçtık oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 abicim hayatta yemem yiyenide arabama almam bu kadar basittir o kadar sarmisagi boka doksen oda ayni tad olur illa bisi yencekse bambide // kasarli durum -kasarli koko - dilli kasarli sohretlerde // psikopat - manyak ucelde - koko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 karşının çocuğusun sen zaten, ıslak hamburgeri toprağın kabul etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ıslak hamburgen 4 tane yemeden masadan kaldırmıyor, üstüne bi kutu delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 walla abicim biz hamburgerle deil acik pideyle sohretlerde gece yarisi psikopata buyuduk naalim kanimizda war anadolu topragi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 her aksam istiklalden gecerken kızılkayalara uğrarım. ıslak hamburgerrrrrrrrrrrrrrrr. azım sulandı yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 kaşarlı dürüm yargılar bence..ıslak hamburger genelde gece menüsü olarka tüketilen bşi olduğuı için,onu yedikten sonra istersen diş fırçala,istersen bi kutu vivident tüket,sabah kalktığında ağzında iğrenç bir tad,midende de yanma oluor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 fazla yemedim,taksime gitmişken aradaki fiyat farkına rağmen burgerkingde yemeyi tercih edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 o kadar sarımsağı bana da dökün beni de yersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 açım ben !!1 O.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ne sarımsağı be, ilk kez sizden duyuyorum sarımsak olayını. tadını bile almamıştım bugune kadar bıraksalar butun o rafı yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 KARNIM AÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 yakıyor mideyi yakıyor. çok sarımsaklı. ama acıktım şimdi görünce . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Ben gece bunu yiip yatınca çok pişman oluyorum,nasıl diim böyle ata,eşeğe tecavüz etsem daha pişman olamam.Sabah kalktığımda ölmek istiyorum resmen,diş fırçalasam da faydası yok =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Of of of. Candır yahu ıslak hamburger. Taksim'e gidildi mi yenilmeden asla dönülmemesi gereken inanılmaz bir mahlukattır. Tok olsan da, karnını başka şeyle doyursan da, meydandan geçerken en az bir adet alınıp yenilmesi şart bir malzemedir. Yalnız BonePART'ın dikkat çektiği Şöhretler ve Üçel'de gözden kaçırılmaması gereken yerlerdir. Zira yıllardır vaz geçemediğim iki mekandır kendisi. Hatta, Üçel şahane közde kokoreç ustası İsmail Abi'yi bizlere kazandırarak gönlümüzdeki yeri iyiden iyiye sağlamlaştırmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 sdafsadfsadf :D:D fotosunu çekmişler ya :D:D açım ben O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar