Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Islak Hamburger

Masticore

Öne çıkan mesajlar

taksim'de kızılkayalar (mıydı adı ?) 'dan aldım 2-3 tane , ilkini yedim gerisini arkadaşlara iade ettim. eve gittim kendime makarna yaptım kıymalı kat kat güzeldi valla.

bildiğin kıymasız taze fasülye yemeğinin domatesli sosumsu kısmı + hamburger işte. az param kaldığında mecburen yerim, yoksa yüzüne bile bakmam.

yalnız ankarada iken tesadüfen bir "ıslak hambrger !11" standının önünden geçtik, arkadaşım merak etti aldı, sos yoktu direk su buharı verip ıslatıyormuş amcam. başarılar diledik kaçtık oradan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Of of of. Candır yahu ıslak hamburger. Taksim'e gidildi mi yenilmeden asla dönülmemesi gereken inanılmaz bir mahlukattır. Tok olsan da, karnını başka şeyle doyursan da, meydandan geçerken en az bir adet alınıp yenilmesi şart bir malzemedir.

Yalnız BonePART'ın dikkat çektiği Şöhretler ve Üçel'de gözden kaçırılmaması gereken yerlerdir. Zira yıllardır vaz geçemediğim iki mekandır kendisi. Hatta, Üçel şahane közde kokoreç ustası İsmail Abi'yi bizlere kazandırarak gönlümüzdeki yeri iyiden iyiye sağlamlaştırmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...