Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 sina götürsene benı bu pazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 dünyanın en iğrenç şeyi herhalde ama tadı çok güzel. bi de mide yakıyo eşek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 içindeki o salça ya da o şey nasıl bir şeyse ,ne içersen iç ağzının kuruluğunu falan değiştirmiyor ya,ben tek o maddeye kılım içindeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 içi dışı heryerınde bulamaç gibi sos var yahu anlamadım ben ne demek istedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 o bulamacın içindeki spastik bir madde valla , direk yediğim için ben tam olarak bilmiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Yeni evime de yakın şimdi bunlar, yer dururum her evden çıktığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ne 3 tanesi ben en az 8 tane yiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben sevmem bu tribi goralı döver ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ıslak hamburger kızılkayalar.cok güzeldir.yani biraz zorlarsan baya bi yiebiliosun.ama mideye pek iyi gelmio ben yediğimde bütün gün kendime gelemiyorum onun harici dilli kaşardı büftek kaşar kavurma kaşar falan marmaris büfe degişmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 yanınızda kız varken yerseniz gece salonda yatma olasılıgınız yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 pintilik yapmayın kızada alın 2 tane ha kız yemiosa zten yemeyin salçası fln akıyor rezil olyuorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ya bu dilli kaşarlı olayındaki "dil" nedir arkadaş? vallahi bilmedigimden soruyorum süper süper diyolar.. dilmila hakket neki o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 dana veyahut kuzu dili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ALLAHDEMİT o ne ya bög.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 süper oluo bence 5 tane yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 hmm deniyim. (adasd kokoreçede böle yaptım senelerce sonra yedirdiler bigün köfte ekmek daha güzel valla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 iğrenç bişey çok seviyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 en leş hamburger türü kendisi. en ucuzu da bu yüzden sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ucuz mucuz değil 1.5 ytl çok pahalı bence el kadar hamburgere. Burger kingde kocamanını yiyorsun aynı fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ankara tunalı piknik'te yedim dün, pek bişeye benzemiyodu valla, bide leş gibi sarımsak kokuttu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ordakiler cok kotu ya istnabulda yicen tunalnin taaaa gozunu sevim zaten mal mekan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 bambinin üstüne tanımam taksimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ben sevemedim bu olayı o kadar ya. bide ankara'da yenmez abi istanbul'un olayı bu. nasıl aspavanın soslu soğanlı dürümünü istanbulda bulamıyosan buda öyle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 piizden sonra çok iyi gidiyo 3-4 tane yerim fakat içmeden bi kere yedim midem bulandı 2 tane almıştım 2.sini bıraktım igrenç bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 izmirde bu tip lezzetleri nerede yiyebiliriz onu paylaşır mısınız bizimle arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar