Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 nefret ediyorum cok tehlikeli ve pislik bir yer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 cihangir sakin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Yarın gece yeni evimde uyuyorum. Bakalım nasıl olacak. Bir de yemek ısmarlayabileceğim bir kaç yerin telefonunu yazabilir misiniz acele? Alman Hastenesinin hemen yanındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 yemeksepeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 İnternet bağlı değil daha - kafedeyim şu an. Acele olursa iyi olur yani bir kaç telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 said: malik üye § 08 Eylül 2007, Cumartesi - 18:44 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- güzel muhittir yani modaya göre daha güzeldir bana göre tartışılır. bana göre moda daha güvenli cihangirden, daha az sakat adamlas muhattap olursun. cihangirin avantajı taksime ve çoğu diğer ilçeye yakın olması. ama taksimi sevmem istiklalde gezen moron gibi giyinen tiplere gıcık olurum. budanmamış meşe odunuyla dövesim gelir o tipleri. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bambi cafe var sana yakın, sıraselvilerin girişinde. oradan numarasını al, 24 saat servis yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Yemeksepetinden yakındaki restoranların telefon numaralarını bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 251 17 04 taksimin fiyat performans oranı en yüksek dürümcüsü, cidden cok güzel tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Hım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ev kiraları ne kadar orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 700-800 civarında başlıyor, milyarlara çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 milyarlar hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar