Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cihangir'li oldum.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sıraselvilerden aşağı inerken cihangir meydanından sola sapıp iki sokak sonra bi daha sola girince galiba, miss pizza diye bi pizzacı var. Cüce sizin evin yakınında baya. Imba bi pizzası var, biraz tuzlu ama kesinlikle değer.
Mesaj tarihi:
cihangirde arkadaş
yan apartmanda en alt katta oturan adamı kendi evinde baglayıp benzin döküp yakmışlardı gecen aylarda. hem entel hem vahşi biryer

[ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 18:24 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
O değil de, hem İstiklal'e hem tramvaya yakın olması çok iyi oldu benim için; okula gitmem, sinemaya, kitapçıya, tünele gitmem çok kolay olacak.
Mesaj tarihi:
cunki ardeth, pahalı ve ben pizasıjı sevmiyorum pek, italyan usulu yapıyolar pizayı uymuyo bana....

ayrıca:

NE ZAMAN AC BIRAKTIM SIZI BE; ACMI KOYDUM ACIKTAMI KOYDUMBASINIZDAN CATINIZISIRTINIZDAN HIRKANIZI MI EKSIK ETTIM!
Mesaj tarihi:
Arada kaynamış tabi hayırlı olsun gerge yeni evin. Güzel mekan her yere yakın olması açısından.

Ardeth dinleme abi adamı italyan pizza şu bu. Gidin yani. Başka yere benzemiyor acaip bişi. Gerge sen de git. Müşteri başına 10lira alıyorum :p

edit : line ne mojo ne?

[ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 18:36 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...