Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Cihangir'e taşınıyorum, Alman Hastanesi'nin yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 entelektuel bir ortama hosgeldin dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ok. geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Şero'ya selam söle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Sıraselvilerden aşağı inerken cihangir meydanından sola sapıp iki sokak sonra bi daha sola girince galiba, miss pizza diye bi pizzacı var. Cüce sizin evin yakınında baya. Imba bi pizzası var, biraz tuzlu ama kesinlikle değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 $ahane yer, tebrix.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 o pizzaci efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 cüce bizi niye götürmedin o pizzacıya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 tam entel oldun şindi bıravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 cihangirde arkadaş yan apartmanda en alt katta oturan adamı kendi evinde baglayıp benzin döküp yakmışlardı gecen aylarda. hem entel hem vahşi biryer [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 18:24 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 vampir var cihangirde dikkat et. gece ordan yürürken saldırıyor falan. ne demiş aziz nesin; cihangir'in vampiri, yürü yampiri yampiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 O değil de, hem İstiklal'e hem tramvaya yakın olması çok iyi oldu benim için; okula gitmem, sinemaya, kitapçıya, tünele gitmem çok kolay olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 cunki ardeth, pahalı ve ben pizasıjı sevmiyorum pek, italyan usulu yapıyolar pizayı uymuyo bana.... ayrıca: NE ZAMAN AC BIRAKTIM SIZI BE; ACMI KOYDUM ACIKTAMI KOYDUMBASINIZDAN CATINIZISIRTINIZDAN HIRKANIZI MI EKSIK ETTIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ulan yemekleri sen ben yapıyoruz zaten ne aç bırakması biz olmasak 3 günde ölür o evdekiler. hmm ya da pizzacıya gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 said: tam entel oldun şindi bıravo. ben de bunu diyecektim, bunun için taşındın di mi oraya? hadi yeme bizi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 line-mojo ciki$larinda gormek isteriz sizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Arada kaynamış tabi hayırlı olsun gerge yeni evin. Güzel mekan her yere yakın olması açısından. Ardeth dinleme abi adamı italyan pizza şu bu. Gidin yani. Başka yere benzemiyor acaip bişi. Gerge sen de git. Müşteri başına 10lira alıyorum :p edit : line ne mojo ne? [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 18:36 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Evinin yolu üzerinde, Beyogluna dikey inen sokaklardan birinde yan yana olan 2 adet mekan i$te.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 güzel muhittir yani modaya göre daha güzeldir bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Cüce oralara alıştırır seni valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 orası şeyin sinan çetinin. adam bütün cihangiri satın aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 oturdugu yer plato'ya cok da yakin sayilmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 hırsız var mı orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 var ama zararsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar