Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Yarın alacağım bunu, müzik bölümüne güzel bir eleştiri yazarım kurcaladıktan sonra, ama aklıma takıldı gitmiyor, nasıl çalışıyor bu alet? Sansamp TRI-A.C. %100 analog amfi modellemesi yapıyor bu cillop alet. Ama üzerinde linkten de görebileceğiniz gibi üç tane tuş var, digital olarak hafızaya alan tonları. Analog alette digital hafıza nasıl oluyor, var mı beni aydınlatabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Yok mu bir fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bu alet naapar ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 adc/dac neden olmasin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Pre-amp işte. Tüplü olanları simüle ediyor - kabine bağlanıyor ya da başka bir amfiye bağlanıp öncül bir pre-amp görevi görüyor. Gitardan anlamıyorsan bu dediklerimi de anlamamışsındır ama. Gitardan ses çıkartıyor diyelim öyleyse sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 gitardan çok fazla olmasa da anlarım, yine de anladım bu açıklamandan ne olduunu ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 lanet olsun dostum, sen hala pedallarin 60 yilinda kaldigini mi zannediyorsun? ha? hybridler her tarafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Yok Leath. Ayarlar falan, herşey analog. Nasıl knob çevrilmeden tonu değiştiyor ki? Sinyal tamamen analog geçiyor içinden bir de, acd falan olsa kutu digital sayılır zaten. [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 16:36 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ''100% analog signal path'' yazıyor sitesinde, converter yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 @Mr_Hand: Hani Marshall amfiler, Fender, Mesa amfiler vardır ya tüplü, onların tonları tüpsüz, analog veriyor; %100 aynı değil elbet ama digitalden 100 kat daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 knoblari da oynatabilen dugmeler var, ayrica degisen amfi modeli olabilir sadece. [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 16:42 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 EQ'da değişiyor ama olabilir, başka birşey gelmiyor aklıma, bu da gelmemişti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 said: Digitally programmable, 100% analog signal path Demiş işte. İşin teknik yönünü mü soruyorsun? Ne istediğini tam anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 O 'Digitally programmable' nasıl oluyor, onu soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Bir şekilde o anki devreni halini kaydediyordur muhtemelen. Sen tuşa bastığında da o devreye geçiyordur. Sonuç olarak signalini 0'a 1'e çevirmiyor işte, gerisini napcan. :p [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 17:18 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 En iyisi bir e-mail göndereyim ben bunlara, alet içi açılamayacak kadar değerli - tüm yaz biriktirdim gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar