LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Apple 5 eylülde yeni iPod ailesini duyurdu. İşte yeni iPod'umuz: iPod Touch Özellikleri ise şöyle: 8 veya 16 GB flash disk bellek ile geliyor. iPhone'da kullanılan ekranın aynısı kullanılıyor, 3.5" multitouch özelliğine sahip. Wireless Lan'a sahip, internette gezebiliyorsunuz. İçinde iTunes var, böylece herhangi bir yerdeyken music satın alabiliyorsunuz. (tabi Türkiye'de işe yaramıyor.) İçinde iPhone'da olduğu gibi OSX var. Ama nedense bana bu pek çekici gelmedi. Bendeki iPod Video'nun yerine geçemez. 30 GB'den 16 GB'ye niye düşeyim ki bir multitouch için? Açıkçası daha yüksek kapasiteli versiyonu çıkmadıkça çok fazla rağbet görmeyebilir. Fakat yeni iPod Nano oldukça ilgi çekeceğe benziyor. Annem zaten bi tane nano istiyordu, bunu görünce çok sevdi :D. Bu bence en çok rağbet görecek. Birde iPod Classic var. iPod Classic'in özelliği ise 160 GB'a kadar olan kapasitesi. Çılgın arşive sahipler için çok iyi. Ha ama 160 GB'lik bir iPod Touch olsa kral olur muydu? Olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 o kadar flashı bulup kim kasacak nano iyi hoş da gerçek boyut mu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Alanı oldukca kücükmüş 16gb bendeki 30u alalım kardeş 16 ipodtouch verelim deseler vermem belkide yada veririm :P multitouch cokta ilgimi cekmedi benim niyeyse fıtır fıtır scrollunu dahacok seviyorum yanlız o nano ilginçmiş baya eskisi bu baya kücültmüşler ragbet görebilir. ablama alabilirim hediye babında hatta istiyordu bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 I-Pod touch tamamen bir pazarlama hilesi aslinda 16gb hedesini egctim direk telefon ozelligi olmiyan bir iphone bu ve fiyati ise 399$ yani iphone ile ayni hem kafa akristirip insanalri iphone a yonlendiricekler hemde iphone servis hedesi yuzunden kullanilamayan ulkelerde parayi vurucaklar http://www.youtube.com/watch?v=OKYUDqXv8fg&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Edannychoo%2Ecom%2Fblog%5Fentry%2Feng%2F1093%2FiPod%2Btouch%2F capon yapmis videosunu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 hemen siparis vereyim yurtdisindan sonra'da tr'de guzel fiyata satarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 peh benim normal nano yavan kaldı bir yılda, yenisinin video seyrettirmesi süper cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ipok almayın abicim yaa. ses kalitesi pek bi dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 senin kulaklık dandiktir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 viktora katılamamak elde değil.. bu arada steve jobs a gıcık olduğumu da belirtmek istiyorum.. adam iphone u tanıttı. "izınt dis inkıredibıl?" şimdi telefonu çıkartılmış iphone olarak tanımlayabileceğimiz (yani at da değil eşek de.. katır ulan katır!) bu zamazingoyu tanıtırken hala "isnt this incredible?" diyor. değil incredible, zaten ben google maps (ki google hizmeti) aracığı ile starbucks'ı arayıp (ki aramak bir turkcell hizmeti o_O!) millete starbucks'tan kahve (ki kahve bir kuzey aafrika hizmeti) söylediğinde de etkilenmemiştim hiç. "elin şeyiyle gerdeğe girmek böle bişi olsa gerek" dediğimi de eklemem yerinde olur sanırım. her neyse, ilk i-pod serisi iyiydi güzeldi. ok. ancak gerisi "otomobil farının içine WAOW! diye bakan tavşanlar nasıl yolunur 101" dersi gibi bişi. hazır piyasa kıvama gelmiş ve ne çıkarsak satıyorken şu ürünle i-phone'a doğru "güdelim" milleti de satışlar patlama yapsın.. i phone çabucak gelemeyecek yerlerdekiler de bu ürünle hava atsın denilmiş sanki.. öeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 hic girmiycem zaten steve amcanin marketing tekniklerine maddox ustad yapmis haziri var heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 maddox yönetmiş yine ehehe. nanocuk güselmiş gerçekten, ama eski nano da hala çok ık alet canım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 said: senin kulaklık dandiktir :D koss ksc 75 v moda vibe bu kulaklıkları bi araştır bakalım dandikmiymiş :D aletin eline yüzüne manken yapmışlar kaklıyolar millete işte.. hani bazı mankenler kıçıma benzer ama makyajla taş bebeğe dönerler ya onun gibi işte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 yeni nano guzel valla kirmizi ve tonlarini seven biri olarak en buyuk dert cirtlak pembe haric renk bulamamakti (special edition alr ahric) bu defa cozduler o sorunu sevdim valla ben bunu da ipod fiyat/performans orani en dengesiz alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Nano harbiden güzel olmuş. Diğer İpod da benim gibi adama gelmez abi 1 hafatda çizikten ekranı kullanılmaz hale gelir. Öle çocuğunmuş gibi taşınmaz , sonuçta elektronik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 lim sinx/x ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Size söyleyeyim yine bir pazarlama taktiği yaşanıyor. Dediğim gibi Nano çok tutulacak, bu kesin. Touch ise şöyle bir tadımlık. Bence Nisan gibi yeni Touch modelini çıkartırlar 32 GB'lik falan, ekran parlaklığını şöyle bir arttırırlar, cilalarlar falan oldu mu sana cezbedici model? Eski Touch sahipleride huzursuz olur yenisine geçer falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 iPod Touch ile iPhone'un farki, 2 sene boyunca ayda $60 vermen gerekmemesi. Zaten telefon ozelligi de o kadar ediyo. Normal dusununce, aylik $40'a bedava telefon alabiliyosun. 24x$20=$580. iPhone-iPod=$580 Ayrica 8GB'lik iPhone $400, ama biz $400'e 16GB'lik aliyoruz. Buna ek olarak da belki TR'de gecerliligi yok ama herhangi bir yerden google maps'e girebilmek oldukca yararli, yol olsun, bilgi olsun. Adamlar hayatin icine sokuyolar interneti. Siz ne kadar nano diye tuttursaniz da sirf telefon muhabbeti icin iPhone'u almayan bircok kisi var. Misal ben, 1 senelik anlasmam var telefon sirketiyle. Her ay pasa pasa $40 odemem gerekiyo zaten. 1 seneden once T-Mobile'den cikip AT&T'ye gecmem imkansiz (asiri tuzlu). Gider alirim bunlardan bi tane... Hem kontratim kalir, hem de daha fazlasini elde ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 istanbuldaki tüm sokaklar-caddeler var ya google earthte ve google mapste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Evet ama her yerde wireless yok TR'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 yoo var heryerde bizim alt kattaki mehmet amca gibi wireless ina sifre koymiyan guzel insanalr sagolsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 yok o şekilde demiyo her yerde vayırlıs olayını. cep telefonu gibi her yerde çekmesinden bahsediyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 hemen hemen heryerde otlanilicak wireless buluyorum ben gerci teknik olarak baglanamasamda sokakta nintendo ds im yanimdaysa zirt pirt scan yaptiriyorum daha hicbisey bulamadigini gormedim :P olmadi yuruyosun biraz muhakkak cikiyor bitane ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 evde desktop vardı önceden.. tee o zamanlar kablolu modem almıştım ki halen kendisini kullanıyorum. salonda kucakta laptopla otururken ise kablo falan hiç dert etmiyorum. çünkü her yerde wireless var! benim oturduğum koltuktan 11tane(!) şifreli ve 4tane de şifresiz görünüyor mesela. Kim demiş wireless yok diye ^_^ tabii download falan gibi olayları kendi hattımızdan yapıyoruz. lepitaplar ile arada eğlence amaçlı takılıyoruz işte net.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 E iyi ne guzel o zaman iste.. Allahin unuttugu koyde insanlara "suraya nasi giderim" diye sormaktansa sizler de iPod'unuzu kullanarak nerede oldugunuzu, nereye nasil gideceginizi bulursunuz. Kaldi ki olay sadece google maps de diil; cafe'de otururken email'larina da bakarsin, paticik de okursun canin sikilinca, vs. vs... Niye satilmayacagini dusundugunuzu anlayamadim...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 fiyati cok yuksek o ozelliklerin aynisini yapan cok daha ucuz aletler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar