Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bu kullandığım aptal ilaç her yerimi kurutmaya başladı. ellerim ve dudak+çevresi kuruyor, gittikçe artıyor. 6 ay daha kullanıcağımı düşünürsek düzgün krem bulmam şart. şöyle yağlı hissi vermeyecek ( burası önemli), sürdüğümde aşırı şekilde hissetmeyeceğim iz gibi durmayacak bildiğiniz birşeyler varmı. 2 gündür aramaktayım düzgün birşey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 avrat çantalarının demirbaşı nivea çilekli bilmemne hedesi var. tadı çok güzel. arkadaşlardan bulunca bnde sürüveriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 neutrogena ürünlerini tavsiye ederim. hatta benim kardeşim kullanıyor onun dudak nemlendiricisini, gayet memnun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bebe young care kullaniyorum ben, memnunum =* vichy de iyidir ama ben onun baska ürünlerini kullaniyorum. niveayi da kiniyorum, fazla yagli. [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 01:49 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 evet nitrucina iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bide benim teyzem nivea'ya nive yağı diyo. yağlı diye heralde. hm. konuyla alakalı değil pek gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Vichy asla baska birsey demem :) veya avon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 roacuttane icin en krali nitrucina.test edildi, onaylandi tarafimdan. aromali falan kullanma maymun ederler adami civcivim, yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 neutrogena'nın parfümsüz nemlendiricisi de var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 http://www.kozmetikmarket.com/pinfo.asp?pid=1105 bu iyimidir? niveanın dudak kremleri bildiğin iğrenç. yağlı, deli gibi parlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 nivea lipcare'ın tatsız ve kokusuzu var. yağlı hissi çok verıyor ama. ki yağlı olmazsa zaten işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bende roaccutane kullanıyorum şuan.. yatmadan önce bepanten e aban dudaklarına.gün boyunca da nivea lipcare kullansan yetiyo.ama yatarken aşırı derecede bepanten sürersen seni çok rahatlatır.bi zararı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 öeh yüzümde kızarmaya başladı.yazın kullananlarda oluyormuş bu kızarma. güneş iyice gitsin o zaman kullanıcam. 5 günde bu hale geldiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bebanten. okunuşu tabi bu. yazamam şimdi hiç. başka yolu yok o kuruluğu geçirmenin, kullanan arkadaşlardan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 hmm aloe vera yapraklarını ile hayvan yağı ve mumu falan karıştırarak kendine bir nemlendirici yap. aloe veranın eksterisini çıkarmak için 1 hafta zeytin yağında ya da daha kısa bir süre votkada bekletebilirsin :p [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 18:25 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bepanthen almıştım dün duruyor. yok abi yüzüm deli kızardı şu an. psikolojik olarakta bunaltıyor beni. 10-15 gün daha bekleyim güneş kaybolsun iyice. ondan sonra devam ediyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 el için avonun var bitane mavi bişey, yagli hissinden nefret ediyosan ben gibi, onu oneririm. emiliyor hemen, bişey kalmıyor. dudak için de onu kullansan sorun olur mu ben de olmadi ama vişne aromali niveanın lipsitikini oneriyorum cok guzel tadi var sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 geçmi$ olsun oncelikle.. kullandigin ilaç deri problemleri için mi? eger oyleyse krem surmeden doktoruna dani$mani oneririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 nivea 'nın gokmavisi renkli bi lipsticki war. hem onarıcı hem de nemlendirici. ben şu an onu kullanıyorum ve kullandıgım vakıtlerde kesinlikle bi rahatsızlık veya kuruma hissetmiyorum. Muhtemelen içinde bepanthene var , cunku rengı ona cok benzıo ve gercekten işe yarıo öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 aynısı var yeto. ve inanılmaz rahatsız ediyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 olm gay misiniz lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 peki ya isveçli balıkçılar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Spastik_Serce şizofrene bağlama.ben hazirandan beri kullanıyorum.bütün yaz kullandım yani.öyle 5 günde de bişi olmaz.en az bir ay geçmesi lazım adam gibi etkielri için.dudak kuruması başlamıştır sadece biraz. [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 11:19 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 said: aynısı var yeto. ve inanılmaz rahatsız ediyor :D kapak oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 nitrucina [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 13:19 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar