Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

el , dudak kremi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu kullandığım aptal ilaç her yerimi kurutmaya başladı. ellerim ve dudak+çevresi kuruyor, gittikçe artıyor. 6 ay daha kullanıcağımı düşünürsek düzgün krem bulmam şart.
şöyle yağlı hissi vermeyecek ( burası önemli), sürdüğümde aşırı şekilde hissetmeyeceğim iz gibi durmayacak bildiğiniz birşeyler varmı. 2 gündür aramaktayım düzgün birşey bulamadım.
Mesaj tarihi:
bebe young care kullaniyorum ben, memnunum =*
vichy de iyidir ama ben onun baska ürünlerini kullaniyorum.
niveayi da kiniyorum, fazla yagli.

[ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 01:49 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bende roaccutane kullanıyorum şuan..

yatmadan önce bepanten e aban dudaklarına.gün boyunca da nivea lipcare kullansan yetiyo.ama yatarken aşırı derecede bepanten sürersen seni çok rahatlatır.bi zararı yok
Mesaj tarihi:
hmm aloe vera yapraklarını ile hayvan yağı ve mumu falan karıştırarak kendine bir nemlendirici yap. aloe veranın eksterisini çıkarmak için 1 hafta zeytin yağında ya da daha kısa bir süre votkada bekletebilirsin :p

[ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 18:25 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
el için avonun var bitane mavi bişey, yagli hissinden nefret ediyosan ben gibi, onu oneririm. emiliyor hemen, bişey kalmıyor.
dudak için de onu kullansan sorun olur mu ben de olmadi
ama vişne aromali niveanın lipsitikini oneriyorum cok guzel tadi var sfd.
Mesaj tarihi:
nivea 'nın gokmavisi renkli bi lipsticki war. hem onarıcı hem de nemlendirici. ben şu an onu kullanıyorum ve kullandıgım vakıtlerde kesinlikle bi rahatsızlık veya kuruma hissetmiyorum. Muhtemelen içinde bepanthene var , cunku rengı ona cok benzıo ve gercekten işe yarıo öneririm.
Mesaj tarihi:
Spastik_Serce şizofrene bağlama.ben hazirandan beri kullanıyorum.bütün yaz kullandım yani.öyle 5 günde de bişi olmaz.en az bir ay geçmesi lazım adam gibi etkielri için.dudak kuruması başlamıştır sadece biraz.

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 11:19 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...