Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

el , dudak kremi

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

bu kullandığım aptal ilaç her yerimi kurutmaya başladı. ellerim ve dudak+çevresi kuruyor, gittikçe artıyor. 6 ay daha kullanıcağımı düşünürsek düzgün krem bulmam şart.
şöyle yağlı hissi vermeyecek ( burası önemli), sürdüğümde aşırı şekilde hissetmeyeceğim iz gibi durmayacak bildiğiniz birşeyler varmı. 2 gündür aramaktayım düzgün birşey bulamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm aloe vera yapraklarını ile hayvan yağı ve mumu falan karıştırarak kendine bir nemlendirici yap. aloe veranın eksterisini çıkarmak için 1 hafta zeytin yağında ya da daha kısa bir süre votkada bekletebilirsin :p

[ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 18:25 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

nivea 'nın gokmavisi renkli bi lipsticki war. hem onarıcı hem de nemlendirici. ben şu an onu kullanıyorum ve kullandıgım vakıtlerde kesinlikle bi rahatsızlık veya kuruma hissetmiyorum. Muhtemelen içinde bepanthene var , cunku rengı ona cok benzıo ve gercekten işe yarıo öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

Spastik_Serce şizofrene bağlama.ben hazirandan beri kullanıyorum.bütün yaz kullandım yani.öyle 5 günde de bişi olmaz.en az bir ay geçmesi lazım adam gibi etkielri için.dudak kuruması başlamıştır sadece biraz.

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 11:19 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...