Xaero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Biraz geziyim dedim de cidden kendimi başka bi forumda gibi hissettim. O bölümdeki arkadaşlar sanki başka dünyadanmış gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 hekır onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 AGA IRKINI SATIYOR ADAMLAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mordor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Biraz daha topic okudum. Bence karantinaya alınmalı ordaki arkadaşlar. Başka bölümlere sıcramamalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Virüs gibiler yemin ediom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 patide eskisi gibi ko bölümüne giren pek kalmadı. heyecana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 iki yıl kadar önceki haliyle kıyaslayınca hele dark&light bölümünden farkı yok şu anda [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 22:38 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Oynayan varmı hala acaba bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 hayal edebileceğinden fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Youtube'dan baktım görüntülerine oyun diye piyasaya sürenleri dövmek lazım paintte falan yapmışlar sanırım o yeşil zemini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 kınayt.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 para kazanmak için bile oynayanlar var. net kafelerin de gelirinin çoğunluğunu heralde fpscilerden çok mmorpg oynayanlar karşılıyordur, bunların çoğu da ko oynuyor.. ne menem oyunsa... oyun berbat, kitle berbat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bakkala ekmek almaya çıktım internet cafenin önünden kaçtım bilmem kaç yaşındaki bağyan oturmuş knight kasıodu.. işte o zaman anladım ki hayat ne garip vapurlar filan.. sfdsdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 geçen gorgoroth dinliyordum, bi baktım mordor dayım. aman aman. pek sakat. yaylaymış orda o. teyzeler yazın geliyormuş oraya. pek tırstım canım. ayrıca gelen teyzeler de gotikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bazı kafelerde knight bilgisyarları var adamlar gold bar fln kasıyolar orda paso. aslında fena iş de değil ha alan çok var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 çok güzeldir lan niye ölye diyorsunuz aylık gelirim o benim ayda 2000$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Yahu sallayacaksanız düzgün sallayın, hani 500 ytl tamam 700-800 ytl tamam da kim kaybetmiş de 2000 doları siz buluyosunuz bi bilgisayar oyunundan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 K2 networkden cok para kazanıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bu iş ciddi öyle demeyin. second life denen oyundan baya para kazanan bir kadın o oyuna kendi danışmanlık şirketini kurdu bir sürü çalışanı var ve oyuna rehber bir kitap çıkardı. o kitap bizim okulun kitapevine geldi o derece. rezalet birşey ya -_- başka bir oyunda da kaynakları bol olan bir adayı alan adam ordan geçen herkese zamanlık vergi koydu. oraya maden, av mav falan için gelenler adama oyun ekonomisinde para kazandırıyor. tabi adam o paraları gerçek paraya çevirebilme opsiyonuna sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 said: Rewendor ayda 1 kere full itemli lvl 80 char satıldıgı anda seninde 2000$ın olabiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Second Lifela bu aynı değil ki yanlız. Second life bir sanal piyasa adeta, 2. bir yaşam. Kesinlikle bir oyundan çok daha fazlası. Çünkü oyunda her zaman için oyun parası gerçeğe gerçek para oyuna dönüştürülüyor ve her şey kendi borsasında. Yani oyun değil o. Dünyevi kaynakların yetmediği görüldüğünde oluşturulmuş sanal bir borsa, sanayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bununda bir farkı yok kimi zaman 500 ytl e satacagın şey 200 ytl e düşüyor aldıgın elinde patlıyor kimi zamanda 750 ye satabiliyorsun borsa ise burdada geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Oheh nasıl yaw? Hani görüyorum hep sağda solda ufacık çocuklar oynuyo böyle 12-13 yaşlarında 15 yaşında. Çoğu da internet cafelerden oynuyolar kendi bilgisayarları bile yok belli. Bu çocuklar nasıl çıkartıp 500ytl 2000$ gibi paraları şak diye verebiliyolar? Kim nasıl veriyor bu parayı yaw? Bi de ülkede açlık var derler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Level 80 çar kasana kadar kağıt satsan matbaa açarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar