Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 seni dotacılar sendikasına havale ediyorum
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Dota icefrog denilen elemanın hazırladığı w3 map i.Tabi cok tutuldugu icin w3 ten bile daha meshur oldu. bu arada gece de dota yapalım fgs
Fly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 hazır başlık açılmış rehber falan var mı ? bir kafede oynayanları izledim sanca yaşa falan gibi bişeyler diyorlardı anlamadım.
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 gece dotaya akalım,dotalım,dottuyorum,dotaaaaaaaaaaa gibi arkadaşlarına şemkirme,böğürme tarzında birşeyler yapıp snrada hezimeti uğrayıp offlayp pfflayp sıkıldğn bi map bu W3 frozen throne da :) edit:sange(seync)yasha(yaşa) bunlar itemlar,rehber birz zor gbi ya yükleyip yavaştan noob gamelerden yada AI maplerden başla,AI map botlusu dotanın..Ztn mantalitesini öğrendkten snra item fln öğrenirsin [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 20:09 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ]
noxite Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Dota benim oyun alanım. Milleti yenip ego tatmin ediyorum. www.dotaportal.com
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Bir Warcraft 3 haritası. Yamulmuyosam uzun adı Defence of the Ancients ti. Her neyse... Bi elf tarafı var bi de undead tarafı var, düşman bunlar, düzenli aralıklarla yaratık kafileleri gidiyo karşı tarafın üssüne doğru. Elflerin ağacı, undeadlerin tahtı var işte, karşı tarafın ana binasını yokeden taraf kazanıyo. Her takım max. 5 er kişiden oluşuyo, herkes 1 hero seçebiliyo, amaç önce savunma kulelerini, sonra da binalarını yıkarak rakibin base ini yoketmek.Playerların görevi de rakip takımın herolarını, yaratıklarını filan öldürmek, hücuma yardım edip binaları filan yıkmak.Bunu yaparken seçtiğin heroya level atlatıyosun, item alıyosun filan öyle geliştiriyosun heronu. Güzel bi harita.
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 OMFG harika birşeye benziyor omgfgfgfomgfogmfg nerden bulunur bu
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=kQ-TZk4gPKM
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 kopy warcraftta da oynanır mı bu meret?
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Omzgfdlgfgmfgg. peki online a nassı bağlanıcaz ki copy olandan?
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 siz nası bağlanıyorsunuz peki oraya
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=179663&syf=4 Kenjuro'nun postuna bak.
Fly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: yükleyip yavaştan noob gamelerden yada AI maplerden başla, wepla idi sanırım, geçen sene meraktan orada oynayayım demiştim ve belirtmiştim koca koca noob only plx diye . oyuna başladık, 2 dk sonra adamın biri diğerini heallamayı mı unuttu ne bir şeyler oldu, diğeri NOOB MUSUN LAN EY KEY dedi çıktı, takip eden 3 dakika içinde de millet birbirinin noobluğundan konuştu yalan oldu oyun. paticiğe girsem noob only desem olmaz di mi böyle bir şey ?
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Blizzarda warcraft için patch çıkarttıran bi map
cado Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 noob only desen prolar doluşur pro only desen noob lar doluşur bunun ortası yokmu oyuna ilk başladığımda noob only bir oyunda fena kufur yemiştim blood un ultide kosuyom diye :P
Drall Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Oyuna girdikden sonra herşeyi bi köşeye bırakırsın ve sadece onunla ilgilenirsin.. Acıktıını, tuwaletini, dershaneni okulunu işini herşeyini bi köşeye atarsın.. Sadece "dota" yı düşünürsün.. Bi kazık yersin gece gözüne uyku girmez.. Boş vakitleride sadece "dota"yı düşünürsün.. Evde oynuorsan bilgisyar başından kalkamassın, cafede oynuorsan sabahın köründe kalkıp cafeye koşarsın kahwaltı bile yapmassın .. Bi item için en iyi arkadaşının kalbini kırarsın .. vs.vs. yalanım varsa düzeltin .. [spo]gfasdghasfdghfHGSFDhgfahsdgawugfdjasfsad[/spo]
Öne çıkan mesajlar