sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Katıksız xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 eheh sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Wish gayet güzel gidiyor. Nebuladan sonra 3 sene uo oynamamıştım eminim zaman geçtikçe alıştığımız eski kalite sağlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 eyv.. 1 tane güzel yorum görmek hoş 1 hafta içinde işlerim rahatlayacak o zaman çok dhaa fazla vakit ayıracağım wish projesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 bi kaç arkadaş dün gece noktayı koyduk wishe... güzel serverdı eğlendik ama ilgisizlik bi yere kadardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Çok umutluydum lan wish forumlarında wallpaperlar falan yapmıştım wish için ama ilgisizlizlik de bir yere kadar dediğin gibi.Üstüne üstlük herkesin kendini süper über 1337 biaaattcchhhmaster RP yapıcısı sanmasıçok garibime gidiyor açıkçası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 kendini süper über rp yapıcısı sansalar nolcak onu anlamadım? forumlarda ve oyunda insanlar sadece savaşmak için oynamadıklarını rp ve ticaret muhabbet içinde oynadıklarını belirttiler bu mu battı pardon? gerçi yörünge dışı olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 galiba wish kapandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Ara sıra kapanır wish.Huyudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Hala Uo oynayan var mı ::o Rofl(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pawliger Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 neden olmasın ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 wish.gen.tr gamerbug.net'e yönlenmekte an itibariyle. şu server işiyle uğraştığım son 2 yıl boyunca gördüğüm kadarıyla diyebilirim ki, türkiyede uo ölmüş. oyuncu sayısının azlığından değil, yeterli oyuncu hala var, oyuncuların "insanlığını" kaybetmesi sebebiyle ölmüş. düzgün giyimli itema sahip adam görünce ana avrat küfürlü page atarlar, iyilik yaparsın kötülük anlarlar, kurallarını tam anlamıyla sert biçimde uygularsın, küfüre müsamaha gösterme derler göstermezsin. "sie" küfür mü şimdi derler, "lamer" hakaret değil derler. bu sefer de "ne bu sertlik ak" diye page atarlar. değmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Prudent ben 6 sene uo oynadım.Scriptingden pek anlamadığım için playerlığın her yanını çözmeye çalıştım ve Uo'dan en iyi öğrendiğim şey insanlara nasıl yaklaşılacağı...Server açacaksan eğer kuralları sen koyacaksın,playerlar değil.Senin yaptığın en büyük hata buydu.Kuralları playerların koymasına izin verdin.Ama sanma ki seni suçluyorum.Sende çok haklısın.Playerlar çok değişti uo'da.Ama bu durumun sebeplerinden biride playerların kolaya kaçmaları ve her dediklerinin yapan shardların olması.Burdan server açabilecek durumda olan herkese ricam;Uo'da diktatör olun.Kuralları siz koyun.Playerlar değil.Bunun haricinde player kazanmanın yollarından biride önce forumun açılmasıdır bence.Bir serverı açmadan 2 ay önce forumunu açtığınız takdirde player sayınız artar.Eğer serverı açacağınız günde adam akıllı açarsanız(sistemlerinizi uygularsanız)en azından 50 60 playerla başlarsınız.Fakat şayet adınız yoksa serverınız süper sorunsuz dahi olsa bile bir anda açılmasıyla birlikte player çekmesi oldukça güçdür.Örneğin bu yaz 1 ay oynadığım(İsim veremiyeceğim) çok kaliteli bir server vardı.Gerçekten sistemlerinden tutun herşeyi iyiydi.Ama onlarda 1 ayda 40 playerın üstüne geçemeyince kapandı.Herneyse konuya dönecek olursak eğer elimde server açabilecek bir imkan olsa,şayet öncelikle diktatör olurdum.Kuralları koyardım.Bir de duyuru koyardım foruma.Kurallar bunlardır diye.Uymayanlargidebilir derdim.Fakat tabi altına oyunun şeklini bozmayacak eklenti şeklinde önerilerinize açığım derdim:)-DÖzel isim taşıyan player nicklerine izin vermezdim.Forumda bir b.k yazanı bile banlardım ve en önemlisi forum açıldıktan 1-1.5 ay sonra serverı sorunsuz olacak biçimde açardım.Bugün TÜrkiye'de böyle bir uygulamaya giden ben görmedim.Hele forumlardaki seviyeleri açmayacağım bile.Dediklerimi belki birgün kendime ait bir bürom olursa deneyeceğim inşallah.:) Son olarak birgün tekrar server açmaya karar verenler olursa denesin bunu.Yemin ederim bırakmam peşinizi.Hergün deli gibi oynarım.Bıraktığım Uo'ya geri dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar