Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 biraz önce okuldan geldim ve günlerdir süren eziyet sonunda bitti. burak bora'da okuyorum. lise 3'e geçtim. yeni bi kanun çıkmış eskiden lise 2'de kalma yoktu. benim lise 1 ve lise 2 almanca ile lise 2 kimya vardı. almancayı veremiyorum bir türlü ve kimyayı vermem lazımdı. vermişim çok mutluyum =)))) veremeseydim sınıfta kalıyodum lise 2 'yi tekrar okuyacaktım. çok şükür geçtim. adeta hafifledim, hele notu okuyunca bahçeyi turladım =) tekrar derin bir oh çekip yarın öss maratonuna asılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 hadi hayırlsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 mürvetini görmekte nasip olsun inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 sağolun. üzerimden ciidi şekilde yük kalktı. geceleri rahat uyuyamıyodum. acaba hayatımın son günlerini mi yaşıyorum dedim. babam kesin eve almazdı. valla evlatlıktan bile reddederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Hehe geçmiş olsun, ama ileride ne yazık ki daha berbat sıkıntılar var önünde: öss ve üniversite denen illet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 şu mutlulukla ders bile çalışırım :) ama almancaları nasıl vericem öyle bi sorun da var. bırakmıyo yakamı. fazla çalışmıyodum ortalamayla geçme şansım da olmadı. neyse yarından itibaren ciddi çalışmaya başlıyorum dersanenin de başlamasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bjk batuhan. hmm şu geçen maçta oynayıp gol atan beşiktaşlı batuhanmısın? 16 yaşındaydı o? yaş da tutuyo gibi? alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 vay be saka maka 4 yil uni 3 yil lise... 7 yil once bende ole bir duruma gelmistim... hatirladimda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 lise 3'e geçmiş fakat 5 yıl eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 gecmis olsun, esas zorlu kismi simdi basliyo diye de klise bir laf ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ben de buna katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 @ginaly: hayır değilim. işim zor gerçekten. çalışıcam bakalım. bizim okuldan mezunlar en aşağı 71 okul puanı alıyolarmış öyle bir güzellik de var. [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 21:20 tarihinde, Batuhan_BJK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar