Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

derin bir oh çekiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biraz önce okuldan geldim ve günlerdir süren eziyet sonunda bitti. burak bora'da okuyorum. lise 3'e geçtim. yeni bi kanun çıkmış eskiden lise 2'de kalma yoktu. benim lise 1 ve lise 2 almanca ile lise 2 kimya vardı. almancayı veremiyorum bir türlü ve kimyayı vermem lazımdı. vermişim çok mutluyum =)))) veremeseydim sınıfta kalıyodum lise 2 'yi tekrar okuyacaktım. çok şükür geçtim. adeta hafifledim, hele notu okuyunca bahçeyi turladım =)
tekrar derin bir oh çekip yarın öss maratonuna asılıyorum.
Mesaj tarihi:
sağolun.

üzerimden ciidi şekilde yük kalktı. geceleri rahat uyuyamıyodum. acaba hayatımın son günlerini mi yaşıyorum dedim. babam kesin eve almazdı. valla evlatlıktan bile reddederdi.
Mesaj tarihi:
şu mutlulukla ders bile çalışırım :) ama almancaları nasıl vericem öyle bi sorun da var. bırakmıyo yakamı. fazla çalışmıyodum ortalamayla geçme şansım da olmadı. neyse yarından itibaren ciddi çalışmaya başlıyorum dersanenin de başlamasıyla.
Mesaj tarihi:
@ginaly: hayır değilim.

işim zor gerçekten. çalışıcam bakalım. bizim okuldan mezunlar en aşağı 71 okul puanı alıyolarmış öyle bir güzellik de var.

[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 21:20 tarihinde, Batuhan_BJK tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...