Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 biraz önce okuldan geldim ve günlerdir süren eziyet sonunda bitti. burak bora'da okuyorum. lise 3'e geçtim. yeni bi kanun çıkmış eskiden lise 2'de kalma yoktu. benim lise 1 ve lise 2 almanca ile lise 2 kimya vardı. almancayı veremiyorum bir türlü ve kimyayı vermem lazımdı. vermişim çok mutluyum =)))) veremeseydim sınıfta kalıyodum lise 2 'yi tekrar okuyacaktım. çok şükür geçtim. adeta hafifledim, hele notu okuyunca bahçeyi turladım =) tekrar derin bir oh çekip yarın öss maratonuna asılıyorum.
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 mürvetini görmekte nasip olsun inşallah.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 sağolun. üzerimden ciidi şekilde yük kalktı. geceleri rahat uyuyamıyodum. acaba hayatımın son günlerini mi yaşıyorum dedim. babam kesin eve almazdı. valla evlatlıktan bile reddederdi.
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Hehe geçmiş olsun, ama ileride ne yazık ki daha berbat sıkıntılar var önünde: öss ve üniversite denen illet =)
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 şu mutlulukla ders bile çalışırım :) ama almancaları nasıl vericem öyle bi sorun da var. bırakmıyo yakamı. fazla çalışmıyodum ortalamayla geçme şansım da olmadı. neyse yarından itibaren ciddi çalışmaya başlıyorum dersanenin de başlamasıyla.
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bjk batuhan. hmm şu geçen maçta oynayıp gol atan beşiktaşlı batuhanmısın? 16 yaşındaydı o? yaş da tutuyo gibi? alla alla.
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 vay be saka maka 4 yil uni 3 yil lise... 7 yil once bende ole bir duruma gelmistim... hatirladimda..
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 gecmis olsun, esas zorlu kismi simdi basliyo diye de klise bir laf ederim.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 @ginaly: hayır değilim. işim zor gerçekten. çalışıcam bakalım. bizim okuldan mezunlar en aşağı 71 okul puanı alıyolarmış öyle bir güzellik de var. [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 21:20 tarihinde, Batuhan_BJK tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar