MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 cok yedigim dooru bakın bakalm sonumuz ne olacak bu gun 2 de hersey belli olacak aclık kan sekeri tokluk kan sekeri sonuclarımı alıcam gelince yazarım aksama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Hamileyim diye bekledim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 olabilir albumin miktari da fazla cıktı hamilelerde artıyomus bu miktar ... eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 arkadaslar sonuclar sevindirici seker 68 e indi nasıl oldu cozemedim adam dediki sicakta bazen makina sapıtıyo o yuzden farklı cıkabiliyo. peki ilk seferde makina sapıtmamıs imkincide sapitmissa noolcak bi de boyle bişi var kafama cok takıldı baska bi yerde daha yaptırmayi dusunuyorum ama biraz zaman gecsin soora mı yaptırsam 1-2 ay falan sora daha iyi olur gibi geliyo ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 sen bu gidişle 3 günde bir girersin o makinaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 harbiden yaw ne yapcaamı annamadim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 eve al bi makina rahat et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 yaw aslında benimmalikanede yer var almaya ama simdi ne ugrasicam bi hastane satın alsam daha guzel olur aslında hepinize beles bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar