Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Armor Setler Hakkında


maxrep

Öne çıkan mesajlar

T4 iiçin Nameless bilgi vermişti! 2 Karazhan, 2 Grull 2 Maulgar ? dan düşüyormuş. Ticketler ve bunlar shatrat cityden bozduruyorum.
Peki ya;
T5,
T6,
Arena Gladiator Set
Arena Gladiator Set2

Bunlari kazanabilmek için ne gibi uğraşlar vermeliyim?
Ayrıca Shield ve One Hand/Thand malzemeleri?

Çok zor bir soru oldu galiba ..

--
Fakat arkadaşım beni geçende kardeşim fırçaladı "artık eskisi gibi uğraşmıyorsun" dedi.

Çok Teşekkürler şimdiden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arena setleride 1 veya 2 farketmez arena yaparak kazanacağın arena puanlarıyla alınabilirler.

Arena 2v2 3v3 veya 5v5 olmak üzere 3 farklı takım olarak oynanabilir. Maçları kazandıkça rating kazanır kaybettikçe de rating kaybedersin. Yani ne kadar çok oynarsam o kadar fazla puan alırım gibi yani honor gibi bir olayı yok. Gece gündüz de oynasan bir kazanıp bir kaybederek yerinde sayabilirsin.

Çarşamba günleride o haftaki ratinginin bir formülle puan hesaplaması yapılıyor ve ona göre o hafta belli bir puan alıyorsun.
Burda dikkat etmen gereken 2v2deki ratinginle 5v5deki ratinginnin getireceği puanın çok farklı olacağıdır. 5v5 kurulması koordinasyonu vesaire daha zor bir arena takımı olduğundan ratingine karşılık daha çok puan alırsın. Rakamları sallıyorum ama aşşa yukarı 2v2 ve 5v5 de ratinginni o hafta 1500 olduğunu varsayalım , 2v2 nin puanı 250 civarı hesaplanır ama 5v5 400 gibi bir puan getirir.

Ayrıca dikkat etmen gereken belli bir arena puanı alabilmek için takımınla en aşşa o hafta 10 oyun yapmış olman lazım veya takımında 10 oyundan fazlası yapılmışsa senin bunların en az % 30una katılmış olman lazım.

Arena itemları honorla alınan itemlara göre çok daha zor alınırlar , iyi oynaman lkötü oynaman alınma süreleri üzerinde büyük fark yaratır , fakat bunun yanısıra arena itemları çok güçlü pvp itemlarıdır , honor setlerinden kat kat güçlüdür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle ki pri kasıyorum sıfırdan ve pvp charım o olacak, normalde arena setlerinden önce high warlord almak daha mantıklıyken arena setleri bglere girdiğinde 1 2 haftada komple t1 dizmek mümkün olacak ve daha yüksek ratinglere daha kolay ulaşabileceğiz.

Diğer t3leri bilmiyorum ama rogue t3'ü büyük ihtimalle armor ignore üzerine kurulu olacak pve t6sına benzer şekilde. Ve yaklaşık 103 dps'si falan olacağını tahmin ediyorum weaponların. Eh t1le t3 arasında fark var ama en azından şimdiden honor biriktiren birisi şu an t2si olan adamla aşağı yukarı eşit şartlarda başlayacak rating toplamaya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...