Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 uzun zamandır, yaklaşık 6-7 aydır telefonumda her arama yaptığımda "etkin aktarmalar" uyarısı çıkıyodu. ama aramamı etkilemediği için umursamıyodum. şimdi aklıma geldi, kurcaladım telefonu, ve gördüm ki ulaşılamayan aramalar için tanımadığım bi numaraya aktarma yapılmış. ve ben bu telefon ile asla yönlendirme yapmadım. önemli nokta şu ki, bu uyarı mesajı karşı taraf cevap verse de vermese de çıkıyordu. bu telefon numarasını netten arattığımda bir kaç dandik site çıkıyor, bunlarda da "flot programı download" linkleri var. ancak flot nedir hiç bi yerden bilgi alamıyorum, yok böyle bişi. telefon numarası turkcelle ait, ancak bilinmeyencell'de kaydı yok. aklıma gelen şeyler: - telefonuma yüklediğim bi sürü programdan birisi virüslüydü ve bu aktarmayı açtı, bütün konuşmalarım bu numaraya aktarıldı. - symbian kullanan telefonlarda yeni bi açık bulundu, uzaktan bu olayı aktif hale getirdiler, ve konuşmalarım aktarıldı. - ben bu aktarmayı yaptım ve sonra unuttum, şimdi gereksiz yere paranoyaklaşıyorum. yardımcı olabilecek olan, konu hakkında bilgisi olan var mı? [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 09:33 tarihinde, Gazanfer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 O Bendede Var Tahminim Eğer Türkcell Kullanıyorsan Ona Yönlendiriyor...Hani Ulaşamayınca Sana Kim Aramış Cell'den Mesaj Gelio Ya...O Numaraya Yönlendiriyor (Tahmin..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 evet turkcellin kim aramış cell olayı. korkulacak bir şey yok. turkcell bedava yaptı o hizmeti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ben de öyle düşünmüştüm, ama: - numara 0539 xxx xx xx formatında. turkcellin servis numarası niye böyle bişey olsun? - bilinmeyencell'de kaydı yok, kaydını isteyince kaydı yok demiyor, operatöre aktarıyorum diyor. (niye lan?) - operatör de numara konusunda bilgisi olmadığını, bilinmeyencell'de yoksa öğrenemeyeceğimi söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 yaa tırsmayın.. önceden nasıl 7585 e yönlendirme vardı? nasıl oluyor o zaman 4 haneli telefon numarası? bu da çok haneli olabilir.. turkcellin yeni beleş hizmeti. anca akıllarına geldi beleş yapmak. geçir geçir, sonra beleş yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Operatörün turkcellse bende de var. Zannedersem şu olay. Turkcell hani msj servisi çıkardı ya meşgulken kapalıyken arayanlar mesaj olarak geliyo sana. İşte meşgulken aktarma yapıyor. Öyle bişey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 aveada yıllardır var bişi olmaz..bnm turkcellimde de var aynı durum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar