Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cep telefonu yönlendirme? flot? haxxor3d?

Gazanfer

Öne çıkan mesajlar

uzun zamandır, yaklaşık 6-7 aydır telefonumda her arama yaptığımda "etkin aktarmalar" uyarısı çıkıyodu. ama aramamı etkilemediği için umursamıyodum. şimdi aklıma geldi, kurcaladım telefonu, ve gördüm ki ulaşılamayan aramalar için tanımadığım bi numaraya aktarma yapılmış. ve ben bu telefon ile asla yönlendirme yapmadım. önemli nokta şu ki, bu uyarı mesajı karşı taraf cevap verse de vermese de çıkıyordu. bu telefon numarasını netten arattığımda bir kaç dandik site çıkıyor, bunlarda da "flot programı download" linkleri var. ancak flot nedir hiç bi yerden bilgi alamıyorum, yok böyle bişi. telefon numarası turkcelle ait, ancak bilinmeyencell'de kaydı yok.

aklıma gelen şeyler:
- telefonuma yüklediğim bi sürü programdan birisi virüslüydü ve bu aktarmayı açtı, bütün konuşmalarım bu numaraya aktarıldı.
- symbian kullanan telefonlarda yeni bi açık bulundu, uzaktan bu olayı aktif hale getirdiler, ve konuşmalarım aktarıldı.
- ben bu aktarmayı yaptım ve sonra unuttum, şimdi gereksiz yere paranoyaklaşıyorum.

yardımcı olabilecek olan, konu hakkında bilgisi olan var mı?

[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 09:33 tarihinde, Gazanfer tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de öyle düşünmüştüm, ama:
- numara 0539 xxx xx xx formatında. turkcellin servis numarası niye böyle bişey olsun?
- bilinmeyencell'de kaydı yok, kaydını isteyince kaydı yok demiyor, operatöre aktarıyorum diyor. (niye lan?)
- operatör de numara konusunda bilgisi olmadığını, bilinmeyencell'de yoksa öğrenemeyeceğimi söylüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...