Daesu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Arkadaşın önerisiyle başladım Valla eğlenceli bir amerikan dizisi 2005te başlamış, şu an 3sezonun sonlarına yaklaşmışlar yada 4 başlıyor tam bilmiyorum 2 cocuklu bir annenin kocasını kaybetmesinden sonra ot satmaya başlamasını anlatıyor. varoş degilde amerikanın orta/iyi durumdaki 3 katlı bahçeli evlerde yaşan insanların arasında geciyor. bölümler 30dk falan sürüyor zaten kafa patlatmayan eylencelik güzel bir dizi [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 05:25 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 nerden buldun dayıcım bize de anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bana arkadaş verdide , şimdi emulee baktım var bütün bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 cok eğlenceli dizi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 resimde kız çok hoş duruo valla ismi ne dir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 angels in america miydi neydi al pacino dizisi, onda oynayan hatun o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 1.sezonu bitirdim andy amca gelince şenlendi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 mary louise parker güzel bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 süper dizidir, en son comedymaxde yayınlanıyodu. bu sene 3. sezonla devam ederler heralde yayınlamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 çok güzel dizi. fırsatınız varsa mutlaka izleyin. az önce s03e05'i izledim. işler iyice boka sarıyo. bakalım kahramanımız nancy botwin içine düştüğü bu çıkmazdan kurtulabilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 sezon 3 ün en son 4 preair dvdrip i çıkmıştı, çıktı mı 5 be ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 taze çıktı. ama altyazı yok hiç bi yerde. bulan varsa bi mesaj atarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 43 yaşında kendileri: [spo][/spo] [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 21:00 tarihinde, Queen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Ne güzel ismi varmış bu dizinin. - Hadi evde Weeds izleyelim. - *sansür* - ?!?!?!?!?!? [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 18:08 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 şişeli nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 UP! 3. Sezon 10. Bölüm çıktı birkaç gün önce. İzlemeyenlere tavsiye olsun diye upluyorum. Manyak bir dizi kesinlikle indirin izleyin, yer yer komedi yer yer felsefe diyelim. Gören zeki zannetsin. Cidden kaliteli bir dizi, bayağı bir keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 beni okadar sarmadı 3üncü sezonun başlarına kadar izledim ama daha geyik zencili bi ortam bekliyodum diziyi ilk duyduğumda.sonra ailesel problemli bu yaşlı ablanın maceraları çıktı okadar sevemedim vasatın üstünde ama :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 yaşlı sensin! şarap gibi kadın yıllandıkça güzelleşiyor yemin ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 3. sezon kaç bölüm olacak bilen var mı? 13 oldu devam ediyor hala, 20ye kadar gitse keşke:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Tv.Com 3. Sezon 15 bölüm 4. sezon 13 bölüm deniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 shane shane psikopata bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Başarılı dizi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Snoop Dog oynadigi bolumun ve sezon adini verirmisiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mukkkemmmel bir dizi. Kadinin aynisindan ariyorum, alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 milf weed olmsaı lazım snoop dogg lı bölümün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar