Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Weeds / dizi

Daesu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Arkadaşın önerisiyle başladım Valla eğlenceli bir amerikan dizisi 2005te başlamış, şu an 3sezonun sonlarına yaklaşmışlar yada 4 başlıyor tam bilmiyorum

2 cocuklu bir annenin kocasını kaybetmesinden sonra ot satmaya başlamasını anlatıyor. varoş degilde amerikanın orta/iyi durumdaki 3 katlı bahçeli evlerde yaşan insanların arasında geciyor.

bölümler 30dk falan sürüyor zaten kafa patlatmayan eylencelik güzel bir dizi

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 05:25 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
çok güzel dizi. fırsatınız varsa mutlaka izleyin.

az önce s03e05'i izledim. işler iyice boka sarıyo. bakalım kahramanımız nancy botwin içine düştüğü bu çıkmazdan kurtulabilecek mi?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ne güzel ismi varmış bu dizinin.

- Hadi evde Weeds izleyelim.
- *sansür*
- ?!?!?!?!?!?

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 18:08 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
UP!

3. Sezon 10. Bölüm çıktı birkaç gün önce. İzlemeyenlere tavsiye olsun diye upluyorum. Manyak bir dizi kesinlikle indirin izleyin, yer yer komedi yer yer felsefe diyelim. Gören zeki zannetsin.

Cidden kaliteli bir dizi, bayağı bir keyifli.
Mesaj tarihi:
beni okadar sarmadı 3üncü sezonun başlarına kadar izledim ama daha geyik zencili bi ortam bekliyodum diziyi ilk duyduğumda.sonra ailesel problemli bu yaşlı ablanın maceraları çıktı okadar sevemedim vasatın üstünde ama :=)
  • 3 hafta sonra ...
  • 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...