Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Smith hammerim yok oldu.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar dialog ile blacksmith menulerini değiştirmek istiyordum.Ancak ne inscription ne de blacksmith menulerinden hiçbirini yapamadım ve en son eklediğim dialog ile smith hammer da yok oldu.Vendor satmıyor ve elime alamıyorum.Amarcor'un daha evvelki forumlarında belirttiği gibi yapmaya çalıltım:
Demiş ki;
1) Menulerin açılmasını sağlayan itemleri bulup altlarına sunu ekleyin ;

on=@dclick
src.dialog d_.......// görünmesini istediğiniz menunun dialog adı.
return 1

2) Dosyayı kaydedin.
3) Serveri rsync edin.

Menulerin acılmasını sağlayan itemler.

1) sphereitemb3.scp dosyasında i_scroll_blank
2) sphereitemb3.scp dosyasında i_sewing_kit
3) sphereitemb4.scp dosyasında i_nails
4) sphereitemb6.scp dosyasında i_tinker_tolls
5) sphereitemb3.scp dosyasında i_mortar_pestle
6) sphereitemb4.scp dosyasında i_hammer_smith
7) sphereitemb3.scp dosyasında i_dagger

bunlarda itemler inşallah eksik item yazmamışımdır.

işte bu itemlerin altına bu yazılacak

on=@dclick
src.dialog d_.......// görünmesini istediğiniz menunun dialog adı.
return 1

Ben de aynen yaptım ama ne inscription menuleri çalışıyor ne de blacksmith artı smith hammer da yok oldu.Acil yardım edermisiniz?
Mesaj tarihi:
.add i_hammer_smith komutu ile yeni hammer cikart. Onu alip cift tikladiginda konsol da ne tur bir hata veriyor onada bakiver[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.
Mesaj tarihi:
hocam sphereitemb4.scp'nin icinde i_hammer_smith varmı onu kontrol et. ctrl+f yap ardından i_hammer_smith'i arattır. belkide silmiş olabilirsin. veya .add i_hammer_smith ne sekilde cıkıyor. Onu yaz gold piece gibimi yoksa kendi şeklindemi. Dediğim gibi silmiş olabilirsin. Veya bunlardan hiçbiridir. Senin çalıştırmak istediğin menulere bir bak. belki editlerken veya yazarken bir yerlerde hata yapmış olabilirsin. Bu yüzdende client gocebilir. [hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....

[Bu mesaj amarcord tarafından 21 October 2003 13:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o zaman Dialogun kodlarinda bir sorun var. Bi TEXT eksiktir yada fazladir.Kodlarini kontrol et yada sil bastan ekle nerden eklediysen modify e ederken daha dikkatli et.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
Mesaj tarihi:
hocam vendorların bulunduğu dosyayı acıp icinde bs vendorunu bul bak eğer orada buy veya sell bölümünde i_hammer_smith yoksa ekle. yani yanlış hatılamıyorsam söyleydi.

Sell=i_hammer_smith
Buy=i_hammer_smith

böyleydi. bir bak eğer varsa vendoru sil bastan axisten koy. veya restock all yap. belkide hammer smith bitmiştir. :) Su sıralar rağbet cok :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....

[Bu mesaj amarcord tarafından 21 October 2003 13:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben de senin dediğini yapıyordum şimdi.Ama bitmiş olamaz serverda benden başka kimse yok.Eheueheue.Sana özelden yazdığım message cevap vermedin daha:)
Mesaj tarihi:
Sphere vendorda şunar yazıyor:
[TEMPLATE 102180]
DEFNAME=VENDOR_S_BLACKSMITH
CATEGORY=Vendor Templates
SUBSECTION=Sell Templates
DESCRIPTION=Blacksmith
SELL=i_hammer_smith,(4 18)
SELL=i_ingot_iron,{4 18}
SELL=i_tongs,{4 18}
//SELL=metal_goods,{4 18}

[TEMPLATE 102181]
DEFNAME=VENDOR_B_BLACKSMITH
CATEGORY=Vendor Templates
SUBSECTION=Buy Templates
DESCRIPTION=Blacksmith
BUY=i_hammer_smith,(4 18)
BUY=i_kindling,{4 18}
BUY=i_log,{4 18}
BUY=i_ingot_iron,{44 88}
BUY=i_tongs,{4 18}

Burada buy ve sell kısmına smith hammeri ben ekledim.Ama merak ediyorum bu vendorlar başka şeylerde satıyor ama neden burada o sattıkları yazmıyor.Ayrıca smith hammeri eklememe ve vendoru silip tekrar koymama ve resyn yapmama rağmen çıkmadı
Mesaj tarihi:
Blacksmith NPC sinin scriptinde

DEFNAME=C_H_BLACKSMITH
SELL=xxxx
BUY= xxxx

seklinde sattigi itemleri barindiran diger TEMPLATE lerinde isimlerini bulabilirsin. O templatelerin icerigini yine template scriptinde gorebilirsin.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
Mesaj tarihi:
Hammer le oynarken Value satirini sildiysen satmazlar, onu da kontrol et. Dialog olayinda da, diyelim cektigin menunun dialog ismi d_blacksmith, hammera bunu ekle:

on=@dclick
dialog d_blacksmith
return 1[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
Herkese teşekkürler yardımlarından dolayı,ben hallettim.Çok kolaymış yaf.Script klasörünü silip başka bir script klasörü ekledim.Zuahhaha.Artık smith hammer cıkıyor.Şaka maka harbiden bunu yaptım ama sadece smith hammer için değil tabii...
Mesaj tarihi:
said:
mami, 22 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki:
Herkese teşekkürler yardımlarından dolayı,ben hallettim.Çok kolaymış yaf.Script klasörünü silip başka bir script klasörü ekledim.Zuahhaha.Artık smith hammer cıkıyor.Şaka maka harbiden bunu yaptım ama sadece smith hammer için değil tabii...

Oda Bir Yöntem :)[hline]><><><><><><><
//////////
//////////
|||||||||||||||||
  • Yeni Oluştur...