Solonor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Ya arkadaşlar uzun zamandır bu garip programı kullanıyorum ama her gün yeni bir sorunla karşı karşıya kalıyorum. Yeni sorunum ise şudur: Search yapamıyorum!. En fazla user ın olması gereken kelimelerde bile search finished without any result hatasını alıyorum. Ne yapmalıyım ya?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 uzun süre bekliyor musun? belli bir süre sonra hızlı bir şekilde artmaya başlıyor da.. olmassa kazaalite'ın kendi sitesinde FAQ'ı oku..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar?
Norak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 reinstall et :) bendede bu son versiyon lite, arada bi göçüyor xpde kafasına göre
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 kazaa lite değilse bence kazaa lite kullan ara sııra sorun çıkarıyo ve baya iyi[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 file > jump supernode[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Öne çıkan mesajlar