Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 eee öpücezmi? öpmücezmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 butperestleR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ben biraz daha beklicem, baksana seçenekler çoğalıyo, Eva falan geldi... Hele bi bütün seçenekler ortaya çıksın da ondan sora yaparız seçimi @black: butperest değil, buttperest oluyo bu :) [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 22:48 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 @rewendor Bunun ukalaklıkla felan zerre kadar alakası yok yasaklanmıs bir konu üzerine bir başlık.Daha ne?Üstelik yapılan yorumlarda belli.Bunun alakası yok ukalalıkla felan. Bunun eskiden daha seviyeli olan bir KonuDışı'nı geri görmek istemekle alakası var. edik:imla noktalama vs.. [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 23:46 tarihinde, Fortuna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Yorumların konuyla alakasının olmamasının sebebi zaten konunun yasak olması. Yasa konu kaynıyor arada tartışılmıyor, otokontrol sistemi işte, böylece konuyu açan üye de banlanmaktan kurtuluyo :) Ki sen satanistsin sen yobazsın kavgasından çok daha iyi bir seçenek bu. Sonuçta olacak o çünkü bu konu ciddi tartışılırsa [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 23:48 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 evet tartışmayıp dalga geçmek gibi birşey olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: 1. hank. in kicini op ve o da sana kasabayi terkettiginde 1 milyon dolar versin. bu madde saçmalık Cennetde böyle bişi işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 öpersen ne kaybedeceksin ha? öp gitsin anasını satiim. belki verir sana 1 milyonu.. vermesse de koy gitsin di mi ama di mi? (imana geliyorum lan ben ufaktan.. ala ala) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 halbuki bu yazıyı okuyup "oha aydınladım bu yazı sayesinde artık herşey daha açık" demen lazımdı. southparkta iyi dalga geçmişlerdi bu flying spaghetti monster olayı ile gerçi çoğu kişi onu iki taraflı bir dalga geçmek olarak algılamasa bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 @rewendor'cum ikazın için teşekkürler :) ama bilerek yazmıştım ilk sayfadada o şekilde yazıyor... yine tekrar ediyorum hepiniz butperestsiniZ! dağılın ulean [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 11:08 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 görüşe değil de filme yorum yapayım ben,çok güzel olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 topic iyi ban yapmış. bu arada hank'ın kıçını gördüm kıllıymış öpmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 hepiniz yanıcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Sığlıktan başka bir şey değil.Bütün o noktaların gayet mantıklı açıklaması var fakat insanlar o açıklamaya ulaşamayacak kadar duygusal ve sığ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Bence baya guzel noktalara deginmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Penth +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Anneannemle yaşayan biri olarak, dogmatik düşünceleriyle büyüdüm ve inkar ettim. Bu sonuçlara ben de ulaştım, malesef üstte de söylendiği gibi insanlar duygusal ve sığ, inanma ihtiyacı duydukları icin inanıyolar. Baya kucukken bile sormustum, anne neden insanlar dogduklari yerin dinine inaniyolar diye. Cunku ebeveynlerimizden ne goruyosak ona inanıyoruz. Sorgulamadan. (Bkz. Din sorgulanmaz ve tartışılmaz diyenlere gerizekalı gözüyle bakmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 KahnX said: Anneannemle yaşayan biri olarak, dogmatik düşünceleriyle büyüdüm ve inkar ettim. Bu sonuçlara ben de ulaştım, malesef üstte de söylendiği gibi insanlar duygusal ve sığ, inanma ihtiyacı duydukları icin inanıyolar. Baya kucukken bile sormustum, anne neden insanlar dogduklari yerin dinine inaniyolar diye. Cunku ebeveynlerimizden ne goruyosak ona inanıyoruz. Sorgulamadan. (Bkz. Din sorgulanmaz ve tartışılmaz diyenlere gerizekalı gözüyle bakmak) Dinde mantıklı bir açıklaması var .Sığ olanlar ona ulaşamayanlar.Evet inanmak bir ihtiyaçtır insan böyle yaratılmıştır.Din gayetde güzel sorgulanır tartışılır ve cevaplarda bulunur .Düşen uçakta ataist olmaz derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Vay be, bakalım kim ilk önce "ben 4 yaşındayken niçe okudum, 5 yaşında tüm dinleri reddettim, 6 yaşında hayatı çözdüm, 7 yaşında benim gibi özel olmayanların salak olduğunu anladım" diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Ben hep şeyi merak etmişimdir. Bu ataist diye tabir ettiğimiz insanlar , başlarına birşey gelince? zorda kalınca? kimden ve neden yardım istiyorlar? hep merak etmişimdir bunu , mesela adapazarında ben allaha inanmıyorum diye bizimle hararetli tartışmaya giren arkadaşın , deprem olduktan sonra "Allah'ım bize yardım et" şeklinde ağladığını hatırlıyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 of 2. sayfanın sonları ile 6 arası efsane euhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 suBzer0 said: Ben hep şeyi merak etmişimdir. Bu ataist.. ateist olacak B)- ,ayrıca penth +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 penth +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 oliv +1 adam hakli abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar