Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hank'in Kıçını Öpmek

bukac4

Öne çıkan mesajlar

@rewendor

Bunun ukalaklıkla felan zerre kadar alakası yok yasaklanmıs bir konu üzerine bir başlık.Daha ne?Üstelik yapılan yorumlarda belli.Bunun alakası yok ukalalıkla felan.

Bunun eskiden daha seviyeli olan bir KonuDışı'nı geri görmek istemekle alakası var.

edik:imla noktalama vs..

[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 23:46 tarihinde, Fortuna tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yorumların konuyla alakasının olmamasının sebebi zaten konunun yasak olması. Yasa konu kaynıyor arada tartışılmıyor, otokontrol sistemi işte, böylece konuyu açan üye de banlanmaktan kurtuluyo :)

Ki sen satanistsin sen yobazsın kavgasından çok daha iyi bir seçenek bu. Sonuçta olacak o çünkü bu konu ciddi tartışılırsa

[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 23:48 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Anneannemle yaşayan biri olarak, dogmatik düşünceleriyle büyüdüm ve inkar ettim. Bu sonuçlara ben de ulaştım, malesef üstte de söylendiği gibi insanlar duygusal ve sığ, inanma ihtiyacı duydukları icin inanıyolar.

Baya kucukken bile sormustum, anne neden insanlar dogduklari yerin dinine inaniyolar diye.

Cunku ebeveynlerimizden ne goruyosak ona inanıyoruz. Sorgulamadan.

(Bkz. Din sorgulanmaz ve tartışılmaz diyenlere gerizekalı gözüyle bakmak)
Sosyal ağlarda paylaş

KahnX said:
Anneannemle yaşayan biri olarak, dogmatik düşünceleriyle büyüdüm ve inkar ettim. Bu sonuçlara ben de ulaştım, malesef üstte de söylendiği gibi insanlar duygusal ve sığ, inanma ihtiyacı duydukları icin inanıyolar.

Baya kucukken bile sormustum, anne neden insanlar dogduklari yerin dinine inaniyolar diye.

Cunku ebeveynlerimizden ne goruyosak ona inanıyoruz. Sorgulamadan.

(Bkz. Din sorgulanmaz ve tartışılmaz diyenlere gerizekalı gözüyle bakmak)

Dinde mantıklı bir açıklaması var .Sığ olanlar ona ulaşamayanlar.Evet inanmak bir ihtiyaçtır insan böyle yaratılmıştır.Din gayetde güzel sorgulanır tartışılır ve cevaplarda bulunur .Düşen uçakta ataist olmaz derler
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hep şeyi merak etmişimdir. Bu ataist diye tabir ettiğimiz insanlar , başlarına birşey gelince? zorda kalınca? kimden ve neden yardım istiyorlar? hep merak etmişimdir bunu , mesela adapazarında ben allaha inanmıyorum diye bizimle hararetli tartışmaya giren arkadaşın , deprem olduktan sonra "Allah'ım bize yardım et" şeklinde ağladığını hatırlıyorumda.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...