Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendimi satiyorum:P


THARKAS

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaslar yanlis duymadiniz kendimi satmaya karar verdim.

yillardir bu oyunu oynuyorum sanane, nebula, hobbit, avalon, mix/pati, pati, derken artik item vs kasmaya daha fazla takatim olmadigina karar verdim.

karakterim skill bakimindan hazir olurda savas mavas olursa guildler arasiydi suydu buydu bana item verecek giydirecek kusatacak kisinin guildinin yaninda savasir, dusmanlarini feci sekilde berteraf ederim, parali asker misali:)


o zamana kadar bana musade:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de uo item kasmak için oynanmaz ki yav, sıkılır insan tabii =]

aksiyon diyorsan gir bir factiona, var etrafta az da olsa farklı factionlardan insanlar, canlanıyor pvp olayı. ya da aç bir pk char, gördüğüne dal lootla bize de eğlence olsun

utanmasam ben açacağım bir PK zaten, eksikliğini çekiyorum resmen serverda PKların
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nerft item olmadan nasil keseyim pklari:)

ustumde itme yok derken hakikaten yok yani bitane ers robe bitane bladed staff 500 tane bandage.

o seviyeye gelmek icin ya yan bi char acmam lazim tailordu suydu buydu...ya pvm chari acmam lazim...yada kendi pvp charimla 2-3 hafta dungeondan cikmamam lazimki pvm charinin 4-5 gunde yapabilecegi bir isi yapayim:)

o da fazla geldi ben kolaya kactim kendimi satiyorum:)

avalonda boyle bir guild kurmustum parali asker guildi savasan guildlere cuzi ucretler karsiligi mage iydi warrioruydu savasci kiraliyorduk:) maksat rp olsun diye kurmustuk sonradan cok ragbet gordu taklitleri bile cikti...ordan aklima geldi valla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aldım o zaman ben seni =P

skillerde oynama yapabiliyor muyuz? ufak bir iki değişiklik lazım olabilir belki, ya da yeni char açarsan onu da besler büyütürüm ehu

bunu factiona sok yeter, hatta factionı da sen seç, gez etrafta, istersen PK ol ama milleti ve özellikle beni gördüğün yerde crafter tamer pvpci demeden kesip lootlayacaksan PK ol, yoksa faction yeter bana

ne istiyorsun zırh? yapalım pazarlığı hemen hehe =]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS,

Biraz pve yaparak 10-15k para yapıyorsun. Yew moongate'in hemen sağında Mirage Market'e giriyorsun. Tanesi bir kaç k'dan gayet iyi seviyede yüzük, bracelet, kalkan vs topluyorsun.

Gm arms lore bir karakterin yaptığı exceptional barbed seti takıyorsun. Resistlerin de ortalama 56 oluyor. Satan bulamazsan chat içinden bana söyle, deri getirirsen yaparım.

PvP'ye hazırsın. Marketimin amacı da bu zaten: Herkesi uygun fiyata iyi bir şekilde donatmak. Markete item koymaya ayırdığım vakti para kasmaya ayırsam 10 kat fazlasını yaparım. Ama yine de marketle uğraşıyorum. Zaten benden başka vendor güncelleyen yok nerdeyse.

[ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 20:25 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alis :mix de Adrius Terrrathon dum. RoF u kurmustum buyuk bi sehrim falan vardi:)nerden nereye... voys da dusmandi galiba o zamanlar valo setli warrioru vardi:P

hatta aquilla nin guildi ile ittifak yapmistik guzel savaslar olmustu o bilir beni:) refersansim bol fiyat belirlemede kafanizdaki soru isaretlerini gidermeye:)

yalniz bu sefer cevremde beni heallamak icin healer/mage char kasmis arkadaslarim olmadigi icin performansimda biraz dusukluk soz konusu olabilir:)



ote yandan nefr in ve alis teklifi cok cazip geldi:P gerci coldwindide bilirim o da olabilir, ama charin hazir olmasina 1-2 gun daha var ciddi teklifler bekliyorum:)

beni erkenden ucuza kapatan uzun vadede cok kar eder belirtmek isterim:P

aksi taktirde mirage in dedigini yapip tek tabanca takilacam oda sıkıcı olacak ama napalim server bize yuz cevirmis hayatta kalmamiz lazim.

nefr:skillerde her turlu oynamayi yapabilirsiniz,yeni charlar kasmami saglayabilirsiniz keza char kasmak konusunda sikinti cekmem:)

[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 02:37 tarihinde, THARKAS tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

süper, hemen bir detective kassana bana, hem hırsızlarımıza hem servera eğlence gelsin. ben yapacağım ama çok üşeniyorum, bildiğin gibi daha adam edilesi samuraiım var ne bileyim dexerımla katılmam gereken champler bsimle donatmam gereken karakterler var, ben de tembelim zaten falan yalan oluyor o iş

lazım ama, çaktırmadan forensicli, detect hiddenlı, dövüş yeteneği iyi olan bir detective kasıp servera can getirirsen sevinirim

söz konusu charın her türlü ihtiyacı athena tapınağının kutsal kasasından karşılanacaktır haliyle ;P

hatta eminim mosan da yardımcı olur sana böyle bir işe girişirsen =]

öte yandan mevcut charın için de teklifim geçerli, sen yeter ki pvpye hareket getir, hedeflerini kendin seç karışmam, gel tapınağa ihtiyacın oldukça birşeye, nefr athena adına kutsasın seni. destek gerekirse relini haldiri çağır koşar geliriz

hmm pklığı seçersen açıktan destek vermem ama, el altından sağlarız itemlarını ;P

sana despiseda bir tower da tahsis ederiz karargah gerekirse, co ownerlık veririm takılırsın istediğin gibi, kullanılmıyor orası şu anda PvP canlanana kadar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tamam simdiki charimi o yonde kasiyorum o zaman.
yuksek oranda deteck hidden, tracking hide, stealth veriyorum ki ninjutsu icinde faydali olsun bende egleneyim:)

pk olmak tercihim degil cunku durup dururken miner iydi pvm chariydi , insanlara saldirip oldurmek gaddarca geliyor beceremiyorum. pvp yapanlara saldirmak icinde pk olucama factioan girerim, cok daha az zahemtl ama kesinlikle daha zevklii:)


char bitince burda yazarim istedigin factiona girerim:P

alis:benim hatirladigim kadari ile mix ilk aicldiginda paticikle birlikteyi bende ilk gununden ayrildigi gune kadar vardim:) mix adini yanlis hatirliyor olabilirim ama patinin ortak kurdugu serverdi.


Tharkas...serverin ilk ve tek paralı askeri:P

[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 10:45 tarihinde, THARKAS tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla sırf hırsız kescem die forensic eva. detecthidden lazım ağız tadıyla hırsız kesmen için hatta yanına bide tracking de koysan daha şahane olur.ama bu karakteri kasarsanız sırf hırsız kescem die saygı duyarım ve oturur beklerim kesilmeyi, karşı koymam kaçmam valla hehe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...