sLog Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Talusta dolaşırken bi anda yanından geçtiğim binayre smuggler aggro oldu soracıma kapıştık ettik falan filan.. öldürdüm lavuğu ve loot ediyim dedim bi baktım bi disk... hemen decode ettim ve karşıma çıkan ibare treasure map oldu... büyük bi hevesle okudum etim sora dedi waypoint e git.. gittim işte sonracıma search area butonuna bastım falan sora extract treasure dedim. hidden treasure container la beraber 3 tane outlaw spawn oldu bunlarıda dağıttım soracıma büyük hevesle treasure ı açtım ve karşıma çıkan şu oldu: 1 sword,1 unit copper, 1 unit gemstone.... daha iyisi çıkan varmı?[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 jinni'nin makinasındaydım. dikkat etmemişim :) /sufi [Bu mesaj Jinni tarafından 17 October 2003 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 birkaç gün önce "selling treasure maps, 2k each" diye bağıran birisini görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 eskiden buglu idi bunlar.hiç çıkmıyordu.bak iyi yine sana çıkmış :)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Daha iyisi çıkmaz ama nadir olarak o treasurelardan mandolorian(yanlış yazdım galiba) armor parçası çıktığı rivayeti vardı.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 off ya bu oyunda yapmaya degecek bısı varmı acaba cok merak edıyorum[hline]sad eclipse - BountyHunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 evet dunku bu muhabbetten sona bende bı treasure mep buldum, hatta arnada katıldı extract ettıgımde 2 eleman ve sandık ortaya cıktı ben sandıga bakarken arna peynır gıbı herıflerı ıkıye boldu, o an hayellerım yıkıldı cunku cok kolaydı tabı sonucta akabınde bellı oldu heavy axe, kufur gıbı al bı tarafına sok der,gıbı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mapleri uo daki gibi seviye seviye yaparlarsa daha iyi olur gibime geliyor benim. 1 unit maden çıkıyor, o tam küfür gibi zaten. Mantığa bak =P kaç milyon harvest ederken tipin teki 1 unit i hazineye koymuş, hehe 10 yaşındaki çocuğun hazinesi =p[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar