fenris Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 2. sezonu bitirdim şimdi.güzel olmuş. peter o'toole döktürmüş papa rolünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ben bi solukta izledim tüm bölümleri erm tamam uzun bir soluktu :p özellikle protestanlık, papalık mevzularına girince dizi iyice ilgimi çekmeye başlamıştı. Henry, Anne Boleyn e olan tutkusu yüzünden resmen avrupa tarihinin seyrini değişiriyor. diziyi bitirdikten sonra elizabeth filmini almıştım koşa koşa ama çok kolpaymış konusu o filmin. neyse diziyi mutlaka izleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 dizide en çok oyunculuktan etkilendiğim sahne; henry kızkardeşi öldükten sonra, kankasını toplantı esnasında kalaylıyordu orda eleman harbi döktürmüş. I gave you to call yourself prince!, and what have I recieved at return?!! tarzı bişey diyodu tam hatırlamıyorum neyse saygılar severek izliyorum +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 İlk sezona kıyasla ikinci sezon nasıl dersiniz? Tarihsel olarak o kadar kötüydü ki ilk sezon, bir de final sahnesinden sonra "eh bu ne ya" diyip bırakmıştım. Çok değişti mi 2. sezonda gerçekten merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Baslayabildim sonunda, e super yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 güzel dizi hakkaten bu; ama ben 2. sezon 8 ya da 9 da falan kaldım. kaçıncı sezonu bunun en son geldiği? edineyim de izleyeyim. boleyn ailesine çok zıttım bu arada belirtmek isterim. bildiğin fahişe a.ş şerefsiz aile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 kralda az değil 3.sezon ne zaman başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 2 problem var, birincisi cok cekim hatasi var, ikincisi de bilgisayar efektiyle yapilan seyler (distan cekimlerde kaleler vs., eger orjinal binalar kullanilmamissa) cidden cakma duruyor efekt olduklari cok belli oluyor. Gozume de 2 cekim hatasi carpti ama ben uykulu uykulu izlerken farkediyorsam ayip yani. Birincisi, ilk bolumlerde duke of bilmemne idam edilirken (1-2 bolum icinde olup bittiginden spoiler demiyorum buna bangir bangir bisey) adam korkup kafasini koydugu seyin kenarina sariliyor, ellerini acmayinca gidiyor bi adam ellerini acip tutuyor. Sonra tam axe inecekken bi yakin cekime geciyoruz ki duke elleri kafa koyulan tahtada bi sekilde agliyor, sonra bi uzak cekim eller yine ayrilmis. Ikincisi de Lutherci su elemanin yakilma sahnesinin cakmalar otesi cakmaligi http://cs.brown.edu/~ilke/tudors1.jpg http://cs.brown.edu/~ilke/tudors2.jpg Hayir dedim acaba hadi saci basi yanmis olsun, tipi de mi degiscek gerci de, sonra yine uzaktan cekim adam ayni adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Ayrica abi Anne igrenc degil mi allaskina, o agzini her yamulttugunda cakasim geliyo bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 benim de cakasim geliyor valla... ama kuru tahtaya civi cakasim geliyor. sdgg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 3. sezon geliyor 5 Nisan'da! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 harika özlem bitiyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 301 in torrentini gördüm o.O? bi bakayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 aa süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 bu kadar erken olunca şüphelendim ama evet 301 çıkmış, yapışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bi daha çıktı 301 diğer dizilerle yaklaşık 40 bölüm filan oldu izlemediklerim sadece indiriyorum şu sıralar(günlüksel not) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 oh baslamis tekrar. Herif muthis bir adam, kral olsam ben de boyle olmak isterim sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Tek kelimeyle mukemmel olacak 3. sezon Mukemmel ki ne mukemmel ya YURUYUN BE ISKOCUMSU REBELLAR, AKSANINIZI YERIM SDFS isyancilar sehir falan aliyo tam europa universalis lan euheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Lanet olsun Anita Briem tudors'tan ayrılmış 3. sezonda yok :( . http://www.thecinemasource.com/moviesdb/images/Anita_Briem-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 yeni hatun daha bi kralice ama hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 şimdi tarihi bişi desem spo olcak. o yüzden boşverdim :D biz onu dünyanın merkezine yolculukla sevdik. o merkeze inmeye devam etsin. tudorsu boşverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 dizi cok iyi bu arada. Hastasiyim ya. Diziyi kucukken izlemis olsaydim, "buyuyince ne olmak istiyorsun?" sorusuna verecegim cevap "Henry VIII" olurdu. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 hakkaten ya. neyse Henry veliaht ta kavuştu. o adamın bahçede cromwell e bir bağırışıdı unutamıyorum. "you will do as i COMMAND" die.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 yalnız bazı şeyler tarihi sıralamaya göre gitmiyor. ters köşe olabiliriz yani diziyi izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 huun said: yalnız bazı şeyler tarihi sıralamaya göre gitmiyor. ters köşe olabiliriz yani diziyi izlerken. yo gayet sıraya göre gidio. hangisi sıralamaya uymuoo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar