Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Adamın biri karısını çok seviyormuş. Karısı bir gün ölmüş ve adam da üzüntüsünden bir süre sonra ölmüş. Adam cennete gitmiş ve karısını bir türlü bulamamış. Meleklere sormuş: - Karım nerede? Melekler de adama: - Senin karın burada yok, belki cehennemde olabilir. Bir de orayı ara. Demiş Adam karısının bir melek kadar temiz yürekli olduğunu düşündüğünden cehenneme bakmayı zaman kaybı olarak görmüş ama yine de merakından bakmak istemiş ve cehenneme gitmiş. Adam, cehennemde kendi etrafında sürekli dönen kadınlar görmüş ve dayanamayıp bir zebaniye sormuş: - Ya hemşerim, bu kadınlar neden kendi etraflarında dönüyorlar? Zebani yanıtlamış: - Bu kadınlar kocalarını kaç kez aldattıysa kendi etraflarında o kadar dönüyorlar. Meselâ şuradaki sarı saçlı olan kocasını 20 kere aldattığı için kendi etrafında 20 kere dönüyor. Adam sormuş: - Peki benim karımı gördünüz mü? Zebani yanıtlamış: - Senin karını vantilatör yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bi değişik versiyonunu okuduydum,güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 adamın teki temiz saf namuslu bi kız aramaktadır köylerde ilk köye gider bulur bi tane evlenmeden önce çıkarır gösterir ve şöyle der , -bunun adı ne kadın , tarak der. Sen namuslu değilsin der o kadınla evlenmez başka bir köyde yine bulur yine sorar yine aynı cevabı alır en son umudu tükenmek üzereyken bir kadın bulur tekrar sorar bunun adı ne -pipi der kadın adam şaşırır ve kadınla evlenir. gerdekten sonra sabah uyanınca adamın aklına takılmıştır ve kadına sorar ya o kadar kadına sordum hepsi tarak dedi sen neden demedin kadın şöyle der , yediğim tarakların yanında seninkisi pipi kalır. ohoho gül lan gül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 küfürle espri yapmaya çalışmak gibi.kalitesiz bi fıkra.blackchaos -rep =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sana fıkramı bulcaz lan gecenın bu yarısında -repmiş adama bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bul lan işte gerizekalı angut dsfjgsdfj yanlış anlama pls [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 01:48 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Ben sansürü algılayamadım normal saç tarağı sandım onu, kafa resetleniyo gece 2'den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 çok güldüm ya gece gece ii geldi vallae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 angut dedi sende ona bişi de kavga çıksın ayar verin onu verin armut verin tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar