arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 O zaman Chuck ile Prison Break'i kurtaralım, Terminatör kusura bakmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 prison break'i yazanlar "cılkını çıkardık artık bitirmek zorundayız" demişler ona zaten çare yok da kemırın çak'a bir çakar.. razzRaziel said: benim merak ettiğim t1000, tx gibi modeller nasıl oluyor da yüzebiliyor? metal abi bu, hani su altındaki hareketi ile dicem de öle de değil evet maalesef orası hiç olmamış, batırmışlar. (pun intended) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 O cümleyi "ama en iyisi Friends" diye bitirmeni bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 al bundy komediye noktayı koydu 20 yıl önce, kapatsınlar dükkanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 çak nbc'den düşerse cw alıcak zaten.. o konuda sıkıntı yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 prison break'i hic birsey kurtaramaz daha. tek sezonluk yapimi 4 sezon yaptilar, hapisten kacmaya calisan bir grup mahkum degise degise swat oldu nerdeyse. tscc 2. sezon basinda iptal soylentisi cikmisti zaten. ortada 1-2 sonda 1-2 guzel bolum ama geri kalan hepsi vasatdi. ustelik kanalin adi fox gibi yeryuzundeki en boktan network olunca isi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 3. ve 4. film arasını anlatıcak bir dizi yapacağız tarzında bir şey söyledimi senaristler, bilginiz varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Innuendo said: prison break'i hic birsey kurtaramaz daha. tek sezonluk yapimi 4 sezon yaptilar, hapisten kacmaya calisan bir grup mahkum degise degise swat oldu nerdeyse. tscc 2. sezon basinda iptal soylentisi cikmisti zaten. ortada 1-2 sonda 1-2 guzel bolum ama geri kalan hepsi vasatdi. ustelik kanalin adi fox gibi yeryuzundeki en boktan network olunca isi zor. Fox'a ne laf atanlar gördüm de bu kadar da sallayanını görmedim. PrisonB hakkında bişey söyleyemem de TSCC + House + American Idol + Bones + 24 . Daha ne yapsın adamlar yani insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 bones? yapma abi bandwithime acıdığım tek dizidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Bones a laf ediyorsunuz ama TSCC yenilenmicek fakat Bones yayına devam... http://tvbythenumbers.com/2009/04/15/fringe-and-lie-to-me-destined-to-be-renewed/16797 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 abi tscc ile aynı gün yayımlanıyor. ghost whisperer isimli bariz salak diziyi min 10milyon adam izliyor... aptal amerikalı böle bişi işte. fox nası güzel dizileri parça pinçik etmiş kanal. tscc'ye de kıyacaktır büyük ihtimalle. hatta bi sitede yazıyordu; eleman joss whedon'ın dollhouse'ı ile ilgili yazı yazmaya gittiğinde, tscc setini de ziyaret etmek istemiş ama "hacı setin yerinde yeller esiyor.. millet dvd'lerini alsın diye ses etmiyorlar şimdilik w.b. yetkilileri" demişler. TSCC ve Chuck'ın dvd/bluray preorderları da bayağı iyi ki adamların taktiğini bi şekilde doğruluyor diyebiliriz sanırım. yine sci-fi alabilir geyikleri de var paso. bu her bilim kurguya kayan diziye söyleniyor galiba. görücez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 lam zaten 1 avuç sci-fi dizisi vardı onlarda bitti :( sw'ın clone wars flan kalcak bi en sonunda herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bayadır izlemiyordum 16'dan 22'ye kadar izledim dün neler oldu öyle ya son bölüm. bitirmezler inşallah diziyi tam da güzelleşmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 22 de bitti? en azından ben öyle anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 evet 22 sezon finaliydi. 3. sezon gelip gelmiyeceği hala şüpheli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ya ben bu dizinin biteceğine ihtimal vermiyorum.. gerçekten bitirirlerse salaklıkta son nokta olur. cnbce dergide bile senaristin dizi istediğimiz kıvama geldi 3. sezonla zıplatcaz modunda lafları vardı. :( ikinci sezon finalinin senaryosunu 4 ayda yazdık demişler.. ya güzeldi ama tüm aksiyon 3. sezona kaldı. böyle bırakıp bitiremezler yaa.. 21-22 spoiler öhüm 21'de derek nası öyle öldü ya? pisi pisine? resmen bi adam nası kolay harcanır böyle diye diziyi protesto edicektim, meğersem 22'de aksiyon yapmışlar :D derek'i de gördükçe aklıma evimiz hollywood'daki toy halleri geliyo. peeeh nerden nereye olmuş adam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 bega'nın spoilerına ek olarak; spo ulan dizideki en sevdiğim karakter dota crepi gibi öldü nası deli oldum anlatamam. lan başlı başına bir öyküydü derekin olayları ya. bak sinirlendim yine. son bölümü izlemedim daha, cnbceden takip ediyorum diziyi. umarım kaybımızı dolduracak birşeyler vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 co-producer'ı ile konuşmuşlar.. http://www.coronacomingattractions.com/news/exclusive-interview-terminator-sarah-connor-chronicles-co-producer-ashley-edward-miller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b121697_fans_have_spoken_save_terminator.html Congratulations to our 2009 Save One Show winner, Terminator: The Sarah Connor Chronicles! In case you don't know, Save One Show is E!'s annual opportunity for fans to determine which TV series in danger of cancellation most needs to be saved. Past winners have included Angel, One Tree Hill and Veronica Mars. This year, in true killer-cyborg fashion, Terminator kicked ass, with 53 percent of the final round vote. Chuck was the runnerup with 25 percent (#savechuck), followed by Dollhouse with 10 percent, Life with eight percent and Privileged with four percent. What about Lost Causes We Love? With 34 percent of the vote, Kyle XY was the winner of our first-ever Lost Causes We Love competition to determine which totally-canceled show should be rescued from oblivion. Our dearly departed Pushing Daisies was runner-up with 21 percent. When the results of your 300,000 votes came in, we called up Terminator showrunner and executive producer Josh Friedman with the good news and he told exclusively, "I think I speak for everybody who works on the show when I say thank you to the fans for their tireless work to save our show. I think it really goes to show that there's a really hard-core, emotional, passionate fanbase for Terminator that is larger and more widespread than people give us credit for." Read on for the full SOS and Lost Cause results, plus find out how being a Terminator boss is like being Brangelina and, most importantly, the exclusive word from Josh about the future of the show... COMPLETE RESULTS SAVE ONE SHOW: FINAL ROUND Chuck: 25% Dollhouse: 10% Life: 8% Privileged: 4% Terminator: 53% tabii bu bişii değiştirir mi? pek sanmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 dollhouse un %10'unu da whedon hatrınadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 İnş. 3. sezon gelir, 2. sezonun ortalarında çok baymıştı ama sonlara doğru topladılar belki 3. sezon gelirse eskisinden çok daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 GwindonSurion said: sorular sorular ee artık direnişin lideri john connor değil john connor ı kurtarmak için babası neden geçmişe gitmiş o zaman? lan hiçbir şey anlamadım ne kadar salak bitirdiler sıvı olan hangi tarafta tam belli değil neden "benim oğlum olmadan senin oğlun bir şey yapamaz" diyor? geleceğe neden gönderildiler? allah belanızı versin ya bsg gibi depresif bitirselerdi de bari tam bitirselerdi.................................... son bölümü az önce izledim cnbc-eden. benzer soruların bir kısmı bende de var, anlamadım bildiğin. sıvı olan direk 3. bir fraksiyon olarak yer alıyor sanırım, ancak direnişçilere biraz daha yakın. sonuçta makinelere yatkınlığı olsa denizaltılı bölümde tüm mürettebatı da öldürebilir ve son bölümde john connerı kurtarmayabilirdi binada. şimdi benim sorularım -gwindonun sorduğu gibi, kim abi bu direniş lideri artık? cameron makinelerin tarafına geçince tarihte bir kayma mı oldu nedir? -binada ajan allison john conner sarah connor ve weaver konuşurken camdan içeri giren x-wingimsi şey neydi? -"benim oğlum olmadan senin oğlun dünyayı kurtaramaz". o ne demek lan? spoiler olarak yazmayayım bu kısmı çünkü zaten belirsiz gibi. dizide çok can alıcı olarak "do you join us?" sorusu aklımı bulandırmaktan başka birşey yapmadı. denizaltılı bölümde john soruyor, t1000 reddediyor. son bölümde ise, önce bayan weaver (aka t1000, yamulmuyorsam) camerona bu soruyu soruyor ve yine red cevabını alıyor. ardından yine son bölümde ikinci olarak john henry camerona bu soruyu soruyor ve aldığı cevap "evet". burdan john henrynin bazı bölümlerde söz ettiği "kardeşim" tribinde de kimden bahsedildiğini anlamış oluyoruz. ama anlamadığım nokta neden cameron makinelere katılmayı kabul etti? senaristlerin 3. filme bağlamak adına yaptıkları bir oynama mı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 sezon finalini resmen salvation'a pasladilar. eger salvation tutarsa buyuk ihtimalle fox devam ettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 evet inşallah salvation da güzel olur ve onun popülaritesi üzerine tscc'yi yeniden yayına koyup üstüne bütçesini arttırırlar. aslında daha çok harcama yapabilseler muhtemelen emo sürünceme bölümlerine o kadar çok ihtiyaç duymayacaklar, ana konuya odaklanabilecekler diye düşünüyorum. çünkü debdebeli siborg kapışması olmadan ana hikayeyi ilerletmek zor. sezon sonunu cidden çok ilginç bitirdiler ama kafamızdaki bütün sorulara cevap bulabileceğimizi sanmıyorum, çünkü belli ki üçüncü sezonda cevaplayacakları şekilde açık bırakmışlar işin ucunu. 2-22 ve üçüncü sezon hakkında düşünceler gelecekteki kemırın evet palmdeyl'den elisın'dı kesin, direnişin henüz lideri olmayabilir zira normalde can kanır bombalar patladığı anda "ben sizin babanızım, ben ne dersem o olur" diye yayın yapmıyordu t3'teki gibi ve t3'ü olmuş saymıyor zaten dizi. büyük saçmalıktı o t3'te çünkü ilk filmde kyle reese üstüne basa basa "çok feci durumdaydık, sonra bir tip çıktı durduk yerde bizi adam etti" diyordu. sanırım friedman da üçüncü sezondaki gelişmeleri bunun üzerinden kuracaktı, durduk yerde ortaya çıkıp direnişi örgütleyen can kanır şeklinde. öte taraftan benim final bölümünde en çok ilgimi çeken ama devamı görünüşe göre getirilmeyen gelişme sera ile görüşen fbi ajanının "iman ettim sizin hikayeye" söyleviydi. çok şaşırdım ve hatta "masaka!?" dedim. siborgun göstere göstere hapishaneyi basıp kendini ifşa etmesi yeni bir olay değildi, 84'te ve 91'de örnekleri vardı zaten ve örtbas ediyorlar hep bir şekilde. gerçi bilmiyoruz 91'de örtbas etmişler miydi, can kemırın hikayeyi öyle mi devam ettirirdi. ama neyse o gene sorun değil çünkü bilemeyiz nihayetinde. ama burada o fbi ajanı cidden uğraşıp olayı kamuya duyursa işte o zaman çok ilginç bir üçüncü sezon gelişebilirdi bana göre. görmek isterdim. ama üçüncü sezon olursa önemli bir kısmı gelecekte geçebilir, hoş gerçi o sahneler de muhtemelen daha çok bütçe ister ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 çok açık bir şekilde neyin ne olduğunu anlatmışlar nasıl anlamadınız çok şaşırıyorum. herhalde diziyi izlerken camerona takılıyorsunuz konuyu unutuyorsunuz eheheheh. spo verem spo verdim şimdi shirley manson yengeniz 3. bi tarafın temsilcisi. işin içine zamanda yolculuk girerse böyle garip şeyler olur. şimdi bu 3. tarafın nasıl oluştuğunu bilmiyoruz ama john henrynin bir şekilde yapmış olması muhtemel. zira geleceğe gitti. sonra kendisini üretmesi için shirley mansonı geçmişe yolluyor. ehehehe zaten 3. filmdede gelecekten gelen bir terminator skynete ayarı çekiyor robotlara verileri yüklüyor fln. bir nevi kuş mu yumurtadan yumurtamı kuştan muhabbetine döner o iş hiç girmeyelim. peki 4. filmde böyle bir olay var mı? sanmıyorum. olmazsa dizi zıçar. zira tüm bu olayları bağlamaları gerekecek. 3. film olmamış gibi istedikleri kadar yapsınlar ana senaryodan çıkamazlar. şimdi gelecekte savaşın sona ermesi için insnalar muhabbet edecek fln sonunda ya robort müttefikleriyle ya da kendileri kapışacaklar skynet ile. büyük ihtimal 4. filmde mi olur sanmıyorum ama serinin sonunda conner kendini feda edecek bir şekilde geçmişe gidip durumu düzeltir. bunun sonucu olarkada kendi doğumu yaşanmaz ve kimse connerı hatırlamaz. seri böyle bitecek aha yazdım boşuna seyretmenize gerek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar