Norak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ohhoo boşa kasıolar aslında neyi durdurcaklar peh:p amerikada bunlar, robotlar çine de birilerini gönderip ordada ai geliştirirler yada avusturalyada connorlar farkına bile varmazlar ehuehe. metalleri biriktiyor nasılsa robotlar yeraltına. hazır varkit varken adam gibi silah falan geliştirsinler de bari resistance ın şansı olsun biraz kazanmak için lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Milamber said: son sahnede ışıkları çıkarken birisi bişiy dedi anlayamadım. anlayabilen var mı? shirleynin sesine benziyordu ama sarahta olabilir sarahtı o son bi parlama oldu sarah herhalde dayanamayıp geleceğe geldi bende seni seviyorum dedi John için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Milamber said: aga şu time travel olayları biraz uçuk oluyor. şimdi spoilera bişi yazcam döndürde döndürebilirsen asdsald time what is time abi? şimdi bu geleceğe gitti geçmişte conner kalmadı haliyle o zaman gelecekte lider olamadı kimse tanımıyor. lider olamadığı için babasınıda anasıyla takılmaya yollayamadığına göre o zaman kendisi de yok asdkasdk. kendisi olmadığına göre skynet anasını halletmek için terminatörde yollamadı o halde biz hiç izlemedik terminator serisini. dizide çekilmedi bu topicte yok aslında. geyiği geçersem; bir şekilde önleyebilecek olsalar zaten kıyamet günü yaşanmaz. boşuna uğraşıyorlar anlayacağınız. o gelecek yaşanmış ki geçmişe birilerini göndermişler. ve işin ilginç yanı eğer o geleceğin yaşanmasını engellerse kendi varoluşunu da ortadan kaldırmış olacak zira babası anasıyla hiç tanışmamış olacak. ama yaşandığı için o gelecek hiçbir şekilde engelleyemeyecekler. bu yüzden aşkımız shirley işin başında failed oldu. sarah conner ise epic fail. komşuları çıkıyordu 3. filmde sdlasdl o kadar uğraş uğraş sevgilinin babası skyneti kursun haberin olmasın euheue belki başından beri öyleydi yani john connor geleceğe ışınlanarak gitti biz hep john u gelecekte 50 60 yaşlarında amca sanıyorduk ya belki 16 yaşında geleceğe gidip kontrolu ele aldıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 3. film var. kıyamet gününü yaşıyor john Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Absolut said: Bayan sıvı terminator bence bizimkilerin gelecekten yolladıgı ve judgementdayi engellemek amaçlı bir terminator. Denizaltıda katılmayı reddediyoruz demişti ama sonunda kabul etmişler demek ki. Bu arada sezon sonu degil haftaya sezon son bolum s0e22 Born to RUN Demiştim hehehe Bence gayet guzel oldu dizi. Sonucta bol aksiyonlu savaslı daha cok bildigimiz terminator halini alıcak gibi artık. Bu arada yatakta cameron ustsuzken dedim içimden aha diziye can geliyor diye ama gene yapamadı connor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 cameronda bayağa bir tahtaymış yaw.Tahmin etmiştimde bu kadarını beklemıyordum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Milamber said: 3. film var. kıyamet gününü yaşıyor john dizide 3. film olmamış sayılıyor yanlız, direk 2. filmden devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Absolut said: Bence gayet guzel oldu dizi. Sonucta bol aksiyonlu savaslı daha cok bildigimiz terminator halini alıcak gibi artık. Bu arada yatakta cameron ustsuzken dedim içimden aha diziye can geliyor diye ama gene yapamadı connor. diziye can mı gelirdi bilmem ama çocuk orada can vericekti eheheh.. john.... ...its time to go mu ne diyor ya orada.. güldüm bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 dizi de shirley manson mı oynuo ben mi yanlış görüorum şu an cnbc e de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Çok sağlam bir sezon finaliydi repledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 evet shirley manson oynuyor bu arada dizi bitti diyorlar fox iptal etmiş falan yazık olur ya son 3 bölüm harikaydı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 yok anlayamıyorum ben rating hedesini.. chuck'da iptal edilecek geyikleri var mesela. güzel diziler bunlar muharrem! neden izlemiyorsun bakayım! diye kulağından tutup izletesim var. CW çak'ı nbc iptal ederse biz alırız demiş galiba. sci-fi'da tscc'ı alsa falan keşke. millet, salak ghost whisperer falan izliyor arkadaşım! 10m kişi şu aptal tekrar eden diziyi izliyor, 3m tscc! garip lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 4400 da iptal olmuştu böyle en heyecanlı yerinde:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 sezon 22deki şu sorularımı cevaplayın :) lan söyleyin lütfen cameron çipini niye verdi johnHenry'e? Bi halt anlamadım ondan. Hiçbi teoride kuramadım. JohnHenry, cameron'un çipini kendi kafasına mı taktı? O zaman şimdi gittikleri gelecekte johnHenry olarak görecekleri kişi aslında cameron? O zaman johnHenry'nin bilinci nerde? Bilgisayarda mı kaldı? Bilgisayarda I'm sorry diyen kimdi? cameron muydu? Yoksa cameron'un bilincimi bilgisayarda? I love you too diyenin, sarah olduğunu düşünüyorum ben. En son gördüğümüzde insan cameron. Hatta önceki bölümlerde insan olanı terminatör olan sorguluyordu fln. İnsan bi cameron var yani. Büyük ihtimalle'de kyle'ın sevgilisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bide yeni bölüm ne zaman gelcek, pff bekleyememde ben böyle :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 senko jonh henrynin taşınabilir olması için çipe ihtiyacı vardı. cameron kendi çipini verdi evet henryde çipe kendi verilerini yükledi. bilgisayarda im sorry diye sanırım cameron son bir mesaj bıraktı ama verileri silindi yok artık. birde şu var kimi arkadaşlar neler henryi yapmakla uğraşıyor fln demiş. henry skynetin benzeri server adam. shirley sadece bir istemci :P henry tüm robotları sistemi yönetmek için geliştiriliyor. belki sanal alemde skynet ile kapışacak. gerçektede insanlığın kazanması için öyle bişi lazım yoksa git merkezini havaya uçur dadaaa yedek server avustralyada yiyosa bişi yap derler :D henry neden geleceğe gitti onu anlamadım. skynet ile kapışacak kadar geliştiğini sanmıyorum. jonhın fln geleceğe gitmesi tmm epic olmuş birazda konuyu toparlamak çok zorlaşır. benim dediğim gibi de çevirebilirsiniz. bi bakıcan sarah johnu tanımayacak fln skdskdk iptal olursa dizi.. bilemiyorum bir sezon daha şans verilebilir ama finalden önce yazdığım yorum duruyor orada. pek etkilendiğimiz bir dizi değildi. keşke filmin yapımcısyla ortaklaşa çalışsalar öyle bir reklam kampanyası düzenlense misal cameronı filmdede görsek fln :d güzel olurdu o zaman burada yapılanlar etkilemiş anlardık. 3. film olmamış gibi konusuna gelirsek. eğer bu seri birbirine bağlıysa illaki 3. filme bağlamak zorundalar. bu dizide bitir o zmn skyneti 3. filmdeki olayların hiçbiri olmamış olsun fln millet isyan eder sıçtınız senaryonun konunu içine diyerek. bu yüzden zaten filmde hiç bir sonuca ulaşılamayacağını söylüyorum. sarah ölecek. henry gg olacak. shirley gg olacak. anca gelecektekilere avantaj sağlaması için bi kaç şey yaptık diyebilirler onun dışında genel kronolojiyi değiştirecek bir şey yapamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Rajeesh said: evet shirley manson oynuyor bu arada dizi bitti diyorlar fox iptal etmiş falan yazık olur ya son 3 bölüm harikaydı çünkü pofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 dizideki bu son gelişmeler, 4. filme aktarılır ve bir devamlılık içerisinde sonuca ulaştırılırsa güzel bir son olur terminatör alemi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 sorular sorular ee artık direnişin lideri john connor değil john connor ı kurtarmak için babası neden geçmişe gitmiş o zaman? lan hiçbir şey anlamadım ne kadar salak bitirdiler sıvı olan hangi tarafta tam belli değil neden "benim oğlum olmadan senin oğlun bir şey yapamaz" diyor? geleceğe neden gönderildiler? allah belanızı versin ya bsg gibi depresif bitirselerdi de bari tam bitirselerdi.................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bir daha izle sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 benim merak ettiğim t1000, tx gibi modeller nasıl oluyor da yüzebiliyor? metal abi bu, hani su altındaki hareketi ile dicem de öle de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 metal ama hangi metal? nanobotlardan bahsediyoruz her şeyi yaparlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 iptal edilecek ama mayıs'taki yeni sezon açıklamaları bekleniyor vs. deniliyor.. bu arada e-online'da da bi anket açılmış.. save one show diye http://uk.eonline.com/uberblog/b117754_save_one_show_help_your_fave_see.html hadi bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bence nah açıklanır yeni sezon. 21 bölüm sıçıp sıvayıp 22. bölümde şekil yaptı diye bir yapımcıya kimse para vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 bitmemeli bu dizi. cameronsuz yaşayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar