Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fazla kullanılmışlar

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Bu ne şiddet Ne celal =)

Yani chem yazdıklarının bazılarında haklısın ama bazıları da en büyük eğlence kaynakları ve yerine yenileri gelemiyecek şeyler..

Mesela Naber Napıyorsun lafları çok fix olmuş laflar yani ve ben biri bana naber napıyorsun demeden lafa atlasa kızıyorum şahsen eşek herif önce selam ver diye =)

Sonra uo bir efsane ve muhtemelen forumdaki insanların %90'ının daha önce oynamış olduğu ; çoğunun da oynamaya devam ettiği bir oyun . Çok muhabeti geçildi , çok zaman verildi ve ben daha uzun bir süre bu muhabetin biticeğini sanmıyorum.

Onun dışında böyle örnekler verebilirim ancak bazılarında haklısın =)

Kahve makinası dersen de , Fransada ne kadar çok çeşit kahve makinasi olduğuna inanamazsın =) Türkiyede türk kahvesi kültürü var ama diğer bazı ülkelerde manyak bir kahve kültürü var ve bu tip makinalardan köşeyi dönen adamlar var .
Sosyal ağlarda paylaş

Bone'a ayar vererek rahatlayanlardan biri olduğunu biliyorum ya o benim için yetiyor.

Şimdi gelelim cevaplara;

eqmeque tarzı cevap;
Bi gidin ya, konuşmayı öğrenin de gelin.

kons tarzı cevap;
Ayar verip verip sıkılıyorsun ayar vermekten aga ya ahahahahahha.

zaynın tarzı cevap;
Çoluk çocukla uğraştırma beni, elaidi, konuşma bidi bidi...

adam gibi cevap;
Evet, bazı topiclerde gözüme battın; başkalarını ezerek eğleniyorsun, gözümden kaçmadı. Kaybediyorsun bariz. Mahkumsun da bu tavrınla. Gelip de "hayır kaybetmiyorum ya, uuuf ya, bana ne ya oynamıyorum" yapmanın manası yok. Chemical fikirlerini belirtmiş, hoşlanmadıklarını belirtmiş, burası bir forum sonuçta. İnsanlar fikirlerini belirtsin diye açılıyor forumlar. Senin ona sanane deme hakkın yok bu konuda. Bu yüzden böyle agresif bir mesaj hazırladığın için de kaybediyorsun saygı görme hakkını.
said:
He daha kaliteli kadrosu olan bi dizi biliyosan şu an buyur önden.

Bıçak Sırtı? Hem konusu da güzel, ülkü ocakları da sponsoru değil. Haftada bir ölçek tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben seviyorum, adamın demek isteiği o değil zaten, ona buna sataşayım takdir toplayayım diye değil, gerçekten sinir olduğu için yazmıştır, yanlı anlaşılmış bence, ben msnde de konuşuyorum kendisiyle çünkü.

Ayrıca şöyle söyleyeyim, msn hacklemeye çalışanları kendini geliştiriyor diye savunuyorsan, ben de olayı Kurtlar Vadisi'yle bağlarım arkaplanda, bilinçaltımda falan.

[ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 17:34 tarihinde, Queen tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi şöyle bişey var . Benim kimseye karşı böyle bir yersiz sinirim vs. olmaz , Dev için de geçerli bu . Zaten kimseye de koz vermem gelip de bana geri dönecek diye . Benim burada sinirim yırtık dondan fırlayıp "bone'a laf sokuyosun , ona laf sokuyosun , ben de onların adına ötüyorum" diye gelip de öyle bir lükse sahip olmadığı halde insanları eleştirebiliyor kendisi . Sen gidip de 3 kuşak üstün adamı 10 dolarlık kelime dağarcığınla savunmaya kalkarsan ben de seviyene inerim gerektiğinde .
Sosyal ağlarda paylaş

Konu chemical'ın fikirleri ve eladinin postu bariz agresifçe. Adam demiş ki; "bence bunlar, siz de yazın size göre hangileri". Sen de yazarsın bitmesini istediğin şeyleri olur biter. "Sen bunun bitmesini istemişsin ama biz sendika olarak çökeriz başına çünkü arkadaşımız bunların bitmesini istemiyor" un olayı terbiyesizlik. Bu konudaki hatanızı kabul etmediğiniz gibi bir de kendinizi haklı çıkartıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ayıptır sorması siz kimsiniz, kimin dağarcığını neye bakarak değerlendiriyosunuz? Gençtir yapar öyle şeyler arada, gıcık da olabilirsiniz. Ama tartışmak yerine aşağılıyosunuz. Kişiliğine saldırıyosunuz. Sonra bunları diyenin de kişiliğine saldırılıyor genelde. Anlayamıyorum ben bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de elaidi, benim çevremdeki insanlar bir forumdan ibaret değil ki. forum birbirini sevme yeri de değil. forum birbirinin fikirlerine onunla kişisel sorunların yüzünden saygısızlık yapabilme veya onun fikirleri yüzünden onun kişiliğine saygıda bulunma yeri de değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...