TambourineMan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Daha önce açtığım bir topikte belirttiğim gibi CCP evE Online ekonomisini incelemesi ve rapor hazırlaması için ekonomi uzmanı kiralamıştı. Bir kaç aydır çalışma yapan Dr. Eyjo Gudmundsson ilk raporunu aşağıda bulacağınız linkde yayınladı. Oyundaki temel minerallerin ekonomiye etkisi, fiyat iniş-çıkışları, bölgesel ekonomik farklılıklar detaylı bir şekilde analiz edilmiş. http://myeve.eve-online.com/devblog.asp?a=blog&bid=498 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ö_0 vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ama çok pro bi ekonomi oluştu o oyunda böyle bir girişim şaşırtmadı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Bayağı ilginç ,teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 EVE sayesinde oyun ve dersi (iktisat okuyorum) birleştirebiliyorum artık. Mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar