Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baba Olmak İstemiyorum!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evdekilere sölesem baba olmak istemiyorum diye nerden cikti diyicekler bende hic öle desemde bi süpe durumu cikicak ordan al basina baska bi bela aile cakmasin falan derken ooooooooo yani 1 hafta koltuk iyi kalir yaninda...

ya saka maka ben napcam ya baba olmak istemiyorum...

patice dua edelim baba falan olmayim ben ya :( yanlis alarm falan olsun ne biliyim öle bisi olsun ne olursa olsun ben baba olmayim :P

benden baba olmaz ftw!
Mesaj tarihi:
said:
Milli mi oldun naptın

hahah koptum :D sarhos kafayla korunmadan is yaptim bide ustune ustluk ben 19 kiz 27 yasinda...yani ne dogru yas..nede dogru insan..yastan kaynaklanmiyo dogru insan olayi ama biliyorum dogru insan diil O_o

Moda girer..
[spo] acaba bana sanyaj yaparmi parami yermi? O_o bittim ben ya[/spo]

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 15:10 tarihinde, Netcafe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bu nasıl sorumsuzluk aklım almıyor benim.
3 ay dolmadan test yaptırıp kürtaj işine girmeniz lazım.
Yoksa başın gerçekten belaya girer.
İmza Tabipler Odası

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 15:13 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ya zaten 1 haftasi kaldi test icin bekliyorum suan 1 hafta sonra direk tutucam bunu teste götürücem ayrica sarhostuk olan oldu naaparsin..

6 yas WTF? :P

annelik zor is..yemek yap bulasik yika ev temizle cocuklarla ugras..
hele anamin benden cektiklerini dusununce...yok almiyim :P
Mesaj tarihi:
yanlis yazdim 2 hafta var teste pardon.. iste bugun 8. gün oluyor üstünden gecen bide sagolsun bi kac hiyar arkadasim iyice tiribe soktular beni onunda etkisiyle panik durumuna giricektim ciddi ciddi ( girmis bile olabilitem var gerci ) arkadasla bi alakam yok walla :(
Mesaj tarihi:
abi sarhostuk diyorum omu aklima gelicek simdi ne yapicam kara kara dusunuyorum hamile diilse ztn parti duzenliyicem ickiler beles falan böle...hamileyse aldirma parasini bulamassam...bekarliga veda fln düzenlerim artik O_o

tmm abi kizma yapmissindir sen O_o

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 15:24 tarihinde, Netcafe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
of bi de beşiz doğar şimdi, 3erden maç yaparsınız

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 15:24 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...