Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 basimda böle aptal bir dert var bende isyan etmek istedim her tarafta bagirasim falan geliyodu bende burda bagirayim dedim BABA OLMAK İSTEMİYORUM!!!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Anne'ye bağırırsan bir hafta koltuk, değil mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Milli mi oldun naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 dogunca elinden bırakmazsın bak soyliyim [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 15:07 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 evdekilere sölesem baba olmak istemiyorum diye nerden cikti diyicekler bende hic öle desemde bi süpe durumu cikicak ordan al basina baska bi bela aile cakmasin falan derken ooooooooo yani 1 hafta koltuk iyi kalir yaninda... ya saka maka ben napcam ya baba olmak istemiyorum... patice dua edelim baba falan olmayim ben ya :( yanlis alarm falan olsun ne biliyim öle bisi olsun ne olursa olsun ben baba olmayim :P benden baba olmaz ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Doğru insan,doğru yaş ise babalık bir erkeğin angelina joliden sonra başına gelebilecek en güzel şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 said: Milli mi oldun naptın hahah koptum :D sarhos kafayla korunmadan is yaptim bide ustune ustluk ben 19 kiz 27 yasinda...yani ne dogru yas..nede dogru insan..yastan kaynaklanmiyo dogru insan olayi ama biliyorum dogru insan diil O_o Moda girer.. [spo] acaba bana sanyaj yaparmi parami yermi? O_o bittim ben ya[/spo] [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 15:10 tarihinde, Netcafe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 öpüsünce cocuk olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bak bunu duyunca cok rahatladim sagol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Bu nasıl sorumsuzluk aklım almıyor benim. 3 ay dolmadan test yaptırıp kürtaj işine girmeniz lazım. Yoksa başın gerçekten belaya girer. İmza Tabipler Odası [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 15:13 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 6 yaşımda çok benzer bi olay atlatmıştım, dertlendim bak şimdi.. o_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 anne ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ne zaman oldu bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=181048&syf=4 burdaki jandor nickli arkadasa cok benzettim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ertesi gun hapı rangeinin gectigi tahmin ediyorum. bi de aylar sonra soylediyse para uclanman icin seni yiyo olabilir, biz dizilerden boyle gorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ya zaten 1 haftasi kaldi test icin bekliyorum suan 1 hafta sonra direk tutucam bunu teste götürücem ayrica sarhostuk olan oldu naaparsin.. 6 yas WTF? :P annelik zor is..yemek yap bulasik yika ev temizle cocuklarla ugras.. hele anamin benden cektiklerini dusununce...yok almiyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yanlis yazdim 2 hafta var teste pardon.. iste bugun 8. gün oluyor üstünden gecen bide sagolsun bi kac hiyar arkadasim iyice tiribe soktular beni onunda etkisiyle panik durumuna giricektim ciddi ciddi ( girmis bile olabilitem var gerci ) arkadasla bi alakam yok walla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 nub musun ertesi gün hapı aldırsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Ben 6 yaşındayken 20 yaşındaki adamın cinsel hayatına sahiptim tamam mı! Biyolojik olarak imkansız olması falan beni ilgilendirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 abi sarhostuk diyorum omu aklima gelicek simdi ne yapicam kara kara dusunuyorum hamile diilse ztn parti duzenliyicem ickiler beles falan böle...hamileyse aldirma parasini bulamassam...bekarliga veda fln düzenlerim artik O_o tmm abi kizma yapmissindir sen O_o [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 15:24 tarihinde, Netcafe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 of bi de beşiz doğar şimdi, 3erden maç yaparsınız [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 15:24 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 lidriel sen kurumuşsun yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 2 hafta taksiye binmezsin çıkar para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 jandor lan bu tamam sakin olun dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 3 yaşımda annemin altın gününde başladı ilk ilişkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar