Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baba Olmak İstemiyorum!!!

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

evdekilere sölesem baba olmak istemiyorum diye nerden cikti diyicekler bende hic öle desemde bi süpe durumu cikicak ordan al basina baska bi bela aile cakmasin falan derken ooooooooo yani 1 hafta koltuk iyi kalir yaninda...

ya saka maka ben napcam ya baba olmak istemiyorum...

patice dua edelim baba falan olmayim ben ya :( yanlis alarm falan olsun ne biliyim öle bisi olsun ne olursa olsun ben baba olmayim :P

benden baba olmaz ftw!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Milli mi oldun naptın

hahah koptum :D sarhos kafayla korunmadan is yaptim bide ustune ustluk ben 19 kiz 27 yasinda...yani ne dogru yas..nede dogru insan..yastan kaynaklanmiyo dogru insan olayi ama biliyorum dogru insan diil O_o

Moda girer..
[spo] acaba bana sanyaj yaparmi parami yermi? O_o bittim ben ya[/spo]

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 15:10 tarihinde, Netcafe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten 1 haftasi kaldi test icin bekliyorum suan 1 hafta sonra direk tutucam bunu teste götürücem ayrica sarhostuk olan oldu naaparsin..

6 yas WTF? :P

annelik zor is..yemek yap bulasik yika ev temizle cocuklarla ugras..
hele anamin benden cektiklerini dusununce...yok almiyim :P
Sosyal ağlarda paylaş

abi sarhostuk diyorum omu aklima gelicek simdi ne yapicam kara kara dusunuyorum hamile diilse ztn parti duzenliyicem ickiler beles falan böle...hamileyse aldirma parasini bulamassam...bekarliga veda fln düzenlerim artik O_o

tmm abi kizma yapmissindir sen O_o

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 15:24 tarihinde, Netcafe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...