Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Help Acill!


jonathan_davis

Öne çıkan mesajlar

Bilgisayarıma Deep Freeze yükledim Deep freeze actım Günvli Moddan Virüs Taraması Yaptım Reset Attıktan Sonra Dosyalarım Gözükmüyor Sadece Masaüstünde Geri dönüşüm kutusu ve massenger birde vüris Programım Gözüküyor Ve Saatin Yanın Da Deep Freeze Gözükmüyor Bunu Nasıl Halledebilirim Format Atmak İstemiyorum Cünkü Dosyalarım Duruyor Ama Masaustunde Gözükmüyor Her reset Atısımda massenger Geri Dönüşüm kutusu Ve Virüs Programı Gözüküyor ! Yardımcı Olursanız Sevinirim! Saygılarımla!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Düzgün yazsaydın biraz keşke.

Sanırım anti-virus programın masaüstünü temizlemiş. Deep Freeze'i kapat, masaüstünü düzenle, Deep Freeze'i aç. Her kelimenin baş harfini büyük yapma, ben okudum yardım ediyorum ama herkes okumaz. Noktalama işaretleri de çok faydalıdır.

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 14:19 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kardes Deep Freeze Yükledim Sonra Deep Feerezi Actım Reset attım Pc ye Virüs Taraması Yaptım Güvenli Moddan Ondan sonra Masa üstünde Messanger GEri Dönüşüm Kutusu Ve Viris Programı Gözüküyor Dosyalarım Duruyor Ama Her Reseet Atısımda Aynı Sey oluyor Format Atmak İstemiyorum Bu deep Freezi Nasıl Silicem Saatin Yanında Cıkmıyor Ne yapmam Lazım!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Abi o ikonun aynısı bir de Program Files'ın içindeki klasöründe var. Ayrıca ikonunun Program Ekle/Kaldır ile hiç bir ilgisi yok. Güvenli Mod'a gir, sil işte. Güvenli Mod'da gözükmesi lazım.

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 14:28 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...