Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Help Acill!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilgisayarıma Deep Freeze yükledim Deep freeze actım Günvli Moddan Virüs Taraması Yaptım Reset Attıktan Sonra Dosyalarım Gözükmüyor Sadece Masaüstünde Geri dönüşüm kutusu ve massenger birde vüris Programım Gözüküyor Ve Saatin Yanın Da Deep Freeze Gözükmüyor Bunu Nasıl Halledebilirim Format Atmak İstemiyorum Cünkü Dosyalarım Duruyor Ama Masaustunde Gözükmüyor Her reset Atısımda massenger Geri Dönüşüm kutusu Ve Virüs Programı Gözüküyor ! Yardımcı Olursanız Sevinirim! Saygılarımla!
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Düzgün yazsaydın biraz keşke.

Sanırım anti-virus programın masaüstünü temizlemiş. Deep Freeze'i kapat, masaüstünü düzenle, Deep Freeze'i aç. Her kelimenin baş harfini büyük yapma, ben okudum yardım ediyorum ama herkes okumaz. Noktalama işaretleri de çok faydalıdır.

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 14:19 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Kardes Deep Freeze Yükledim Sonra Deep Feerezi Actım Reset attım Pc ye Virüs Taraması Yaptım Güvenli Moddan Ondan sonra Masa üstünde Messanger GEri Dönüşüm Kutusu Ve Viris Programı Gözüküyor Dosyalarım Duruyor Ama Her Reseet Atısımda Aynı Sey oluyor Format Atmak İstemiyorum Bu deep Freezi Nasıl Silicem Saatin Yanında Cıkmıyor Ne yapmam Lazım!
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Denetim masasından Program ekle/kaldır'a girebilirsin. Bunu güvenli modda yaparsan daha iyi olur. Bilgisayarım'dan girip Deep Freeze'i kendi klasöründen çalıştırabilirsin.
Mesaj tarihi:
Deep freeze etkisiz hale getir restart at.
Şifre felan yazarken elin refleksif olarak shift tusuna gitmistir.
Büyük küçük harfe dikkat et.
Yüklediğin klasörden girmeyi dene ?

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 14:25 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Abi o ikonun aynısı bir de Program Files'ın içindeki klasöründe var. Ayrıca ikonunun Program Ekle/Kaldır ile hiç bir ilgisi yok. Güvenli Mod'a gir, sil işte. Güvenli Mod'da gözükmesi lazım.

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 14:28 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Eğer gözükmüyor ise sorun var demek. Antivirüsden kaynaklanıyordur o da %90. Yapabileceğimiz bir şey yok buradan.
  • Yeni Oluştur...