jonathan_davis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Bilgisayarıma Deep Freeze yükledim Deep freeze actım Günvli Moddan Virüs Taraması Yaptım Reset Attıktan Sonra Dosyalarım Gözükmüyor Sadece Masaüstünde Geri dönüşüm kutusu ve massenger birde vüris Programım Gözüküyor Ve Saatin Yanın Da Deep Freeze Gözükmüyor Bunu Nasıl Halledebilirim Format Atmak İstemiyorum Cünkü Dosyalarım Duruyor Ama Masaustunde Gözükmüyor Her reset Atısımda massenger Geri Dönüşüm kutusu Ve Virüs Programı Gözüküyor ! Yardımcı Olursanız Sevinirim! Saygılarımla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Düzgün yazsaydın biraz keşke. Sanırım anti-virus programın masaüstünü temizlemiş. Deep Freeze'i kapat, masaüstünü düzenle, Deep Freeze'i aç. Her kelimenin baş harfini büyük yapma, ben okudum yardım ediyorum ama herkes okumaz. Noktalama işaretleri de çok faydalıdır. [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 14:19 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 deep freeze yi sil mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonathan_davis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Kardes Deep Freeze Yükledim Sonra Deep Feerezi Actım Reset attım Pc ye Virüs Taraması Yaptım Güvenli Moddan Ondan sonra Masa üstünde Messanger GEri Dönüşüm Kutusu Ve Viris Programı Gözüküyor Dosyalarım Duruyor Ama Her Reseet Atısımda Aynı Sey oluyor Format Atmak İstemiyorum Bu deep Freezi Nasıl Silicem Saatin Yanında Cıkmıyor Ne yapmam Lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonathan_davis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Ah Bi silinse Neler Denedim Neler Olmadı Silinmiyor !Bilen Varsa Bi Yardım Ettsin Plaese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Denetim masasından Program ekle/kaldır'a girebilirsin. Bunu güvenli modda yaparsan daha iyi olur. Bilgisayarım'dan girip Deep Freeze'i kendi klasöründen çalıştırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonathan_davis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Kardeş Deep Freeze İkonu yok Nasıl Acıyım Saaatin Yanında Olması Lazım. Ama Yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonathan_davis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Kardeş Deep Freeze İkonu yok Nasıl Acıyım Saaatin Yanında Olması Lazım. Ama Yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Deep freeze etkisiz hale getir restart at. Şifre felan yazarken elin refleksif olarak shift tusuna gitmistir. Büyük küçük harfe dikkat et. Yüklediğin klasörden girmeyi dene ? [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 14:25 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonathan_davis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Program Ekle Kaldırda Gözükmüyorki. Gözükse Yapıcamda Yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bilgisayarımdan sen sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Abi o ikonun aynısı bir de Program Files'ın içindeki klasöründe var. Ayrıca ikonunun Program Ekle/Kaldır ile hiç bir ilgisi yok. Güvenli Mod'a gir, sil işte. Güvenli Mod'da gözükmesi lazım. [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 14:28 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonathan_davis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 c:/ yi Dondurmustum Yüklenen Klasör Orda ama Tıkladıgımda calısmıyor Benim İçin Önemli Olan. Saaatin Yanında Nasıl Cıkarabilirim. Deep Freezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Eğer gözükmüyor ise sorun var demek. Antivirüsden kaynaklanıyordur o da %90. Yapabileceğimiz bir şey yok buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonathan_davis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 güvenli Modda Siliyorum ama Yine Aynısı Oluyor. ! Bu Nasıl Bir İştir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonathan_davis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 nese Saolun Format Atıcam Baska çare Kalmadı Thanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 your welcome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 "deep unfreezer" anahtar kelime. google da aratıp indiriyorsun.Deepfreeze i kapatıp,deepfreeze in install exe si ile siliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 deep freeze in kısayolu vardı.son versiyonlarında gozukmuyor bilgisayarda deepfreeze oldugu. google da arat yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sistem geri yükleme yapsan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ne panik adammışsın sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 niye her kelimenin başı büyük harf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 slickers yazmiym yazmiym dedim ama senden destek buldum.. "hakkaten klavyen iyiymiş diyesim geldi" sistem geri yükleme yap missler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 konu başlıklarını düzgün yazarsak daha sonra aynı problemden muzdarip arkadaşlara kolaylık olur arama esnasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 AGA teraziyi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar