arian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 merhabalar; elinde native instruments'ın; traktor dj studio 3 absynth 4 reaktor 5 vokator kompakt piano & keyboard ve kompakt cult sampler ve kompakt morphology fm8 pro 53 b4 2 kontakt 2 ve mümkünse elinde bunların sound libraryleri olan var mıdır acaba? hertürlü kargo,dvd,vs.. parası karşılanıcak. hatta uygun bir ücret bile verebilirim dvd başına.. ayrıca nette falan setuplarının linklerini bulabilen varsa özelden onlarıda iletebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 muhtemelen emule veya bittorrent gibi p2p paylaşım ortamlarında bulabilirsin çoğunu. edit: hatta baktım şimdi hepsi var :) çekeyim bari ben de. [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 02:58 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 emuleda bulamadım çoğunu.. torrent'ta pek araştıramadım aslında.. varsa torrent linkleride olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 http://www.demonoid.com 'da hepsi var. Biri davet etsin, gir - indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaTzaH Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 KORSANCI PİÇ O ADAMLAR EMEK HARCIYOR SENİN GİBİ KORSANCI PİÇLER İNDİRİYOR İBNEKAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 NI'den bir Guitar Rig var sürekli kullandığım. Reaktor'de fena değil ama Max/MSP daha iyi bence. Ona da bak bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaTzaH Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 OĞLUM BU SİTEDEN ENTEL AYAKLARIYLA KARI KALDIRAMASSIN ANCA SİKİNİ KALDIRIRSIN BENİM VERDİĞİM MÜTHİŞ PAYLAŞIMLARLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar