Laorx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 son fotoda Türk bayrağı var. 40 days & nights taki gerçekse fake değil gerçekten türkiye yazılı tshirt giymiş anlamında demiş. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bide snatch var jason statham vardı turk rolunde oynuyodu hatta filmin başında My name is Turkish diye başlıodu canım çekti du izliim şu filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 40 Days 40 Night daki gerçek ilk gördüğümde bi noluyoz demiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: paspatur üye § 18 Eylül 2007, Salı - 20:55 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- cnn deki gerçekmi ya :D bitek o gerçek ilk fotodaki olay gerçek de diğerlerini bilmiyorum yalnız gerçekten terminatör feci kolpa durmuş adhush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Blade fake değil. sinemada izlerken bende görmüştüm. bi vcd yada dvd alın izleyin. bu sahne prostun küçük bi kızı kalkan olarak kulaandığı sahnenin bir öncesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 'Adamım' diye bi film vardı komedi.digiturkye adamım diye geçiodu normal ismi ne bilmiyorum neyse orda da turk muabbeti geçiodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Gazap Ateşi ( Man on Fire ) ' Film'in de Tv.'de Türkiye vs. Kore maçı açık Dünya kupası 3.'lük maçı. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ben bulmadım bu arada resimleri edit medit yapmadım managerzone da dergide yayınlamışlar ordan arakladım sddfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Bladeyi eminim hepiniz izlemişsinizdir. Yani o sahneyi hiç mi görmediniz. :D Ben ilk izlediğimde yok ya yanlış görmüşümdür dedim. Geri aldım baktım hakkatten öyle. Kolpa değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Dead Poites Societys King Kong ve Blade dekiler kesin gerçek bende gördümde diğerlerini bilemem. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=hollywood+filmlerinde+turkiye+muhabbeti+gecmesi aradım resmini falan bulamadım am Frasier dizisinde Frasier'in entel kardeşi arkadaşlarına verdiği partide 18.yüzyıl Anadolu Türkmen Seccadesi gösteriyordu çok deli para saydığından bahsediyordu. Az sonra hamile bir kadının suyu boşalmıştı üstüne. [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 00:22 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 00:28 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Süperman 2 filminde yer alan Arı bisküvi reklamı bu haberi:http://www.medyafaresi.com/index.php?cid=10&hid=2667 Bu da resmi: Indiana Jones and the Last Crusade filminde görülen Hatay Cumhuriyeti'nin Başkenti Antioch (antakya) biraz sallama ama. aynı filmden İskenderun'da olduğu iddia edilen Kutsal Kase'nin içinde bulunduğu tapınak ama aslında burası Ürdün'deki Petra harabeleriymiş upload ettikten sonra öğrendim.[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 00:16 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 00:19 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bu superman filmlerinden birisinde clark'ın müdürünün kapısında "i kalp şeysi turkey" diye bi çıkartma vardı bi de. demek ki superman yapımcılarından ya da filmlerde çalışanlardan birisi türk ya da sempatizanımız hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ilk supermen filmini biz cektik bi kerem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 http://www.tallarmeniantale.com/media-tv.htm The Crow filminde Oy Oy Eminem http://www.youtube.com/watch?v=sa9gkApgrxY [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 00:35 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Simpsons'da Türk "içeren" iki bölüm: Türk gemisi: http://www.youtube.com/watch?v=TMiZ_z3edrg Türkçe hesap makinesi: http://www.youtube.com/watch?v=qLP7efVc_z0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bide karayip korsanalrindaki laz korsani unutmayalim HACAN SAPKA PULDUM PENIMDUR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Pu mudur da? http://www.youtube.com/watch?v=aXx9KkmUVU0 Hollywood değil ama Fransız Filmi vardı Kurtlar İmparatorluğu diye. Bu İki aile dizisinde oynayan adam TÜrk POlisiydi Ülkücüler Fransa da komando kıyafetleri ile terör estiriyorlardı. [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 01:07 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 01:08 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Bir ara da "türk hapisanesi" tabiri vardı gıcık olmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 yazdiniz mi bilmiyorum ama chronicles of narnia'da bolca turk lokumu muhabbeti gecer, ve ana karakterlerden biri olan aslanin adi da "aslan"dir... (ing. versiyonda da aslan yani) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: Dead Poites Societys bu ingilizce mi? evet bu filmde var türk bayragı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 sasilicak bisey degil ki bunlar, anlamadim ben neden boyle sevinildigini ( veya nasil bir duyguysa bu ondan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Memleketim be! İskenderunum! Videocuda kaç kez izlemiştik zamanında , güzel filmdi. Not : Antakya başkent falan demişsiniz de olaylar 1938'de geçtiğinden Hatay bağımsız bir cumhuriyet idi o zamanlar.Yani kasıtlı yapılmış birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 sadece turkler sevinir bu tip seylere aha dunya bizim varligimizdan bahsediyor !!!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 16:02 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: Viktor üye § 19 Eylül 2007, Çarşamba - 10:03 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- sadece turkler sevinir bu tip seylere ülkenle ilgili bir şeyi bir filmde görünce sevinmenin, mutlu olmanın yanlış bir tarafını görmüyorum. evli ve çocuklu da ingiltereye gittikleri bölümde, ingilteredeki bir akbank subesinin önünde uzunca bir dialog vardı dizide. ben de mutlu olmuştum yani. türk olmayan biri akbank ın türkiye ye ait oldugunu bilmez ama yine de mutlu etmişti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar