Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 max 1.5 şişe fazlası midemi bulandırıyor :) Ayazma bulursan dene ama mutlaka. bende şu biricik'i mrk ettim. Fiyati nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 3ytl olmasi lazim yada 3,5. net hatirlayamadim.ve yani saraptan falan anlamam yani tat v.s. olarak ama icimi gercekten guzel tortu falan yoktur dibinde :) iyicene şarapci olduk tortu falan dib mib noluo yahu [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 07:43 tarihinde, MyDyingBride tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 iyi ya gerçi şaraplarada tayyeap geldiğinde zam yaptılar şimdi ataol bile 5 ytl oluomuş 2.75lik şarap. napcas bilmiorum? :( Şarap iyidir güzeldir boşver... [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 07:44 tarihinde, Bloodless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ya öle dedinde ben bayadir icmiorum sanirim sarap.. dank etti birden ya biricikte 5ytl olduysa ? :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Abi en ucuz kafa olmanın yoluydu şarap. bira hem şişkinlik yaratıyor hemde pahalıya geliyor. Bira saçmalık yani! Vodka desen pahalı yandık yandık! bizim burada hala stoklar bitmediği için eski fiyata alıyoruz ama yeni fiyatlar çok fena :D Yalnız konustugumuz topice bakar misin? =) hepinizden özür diliyorum arkadaşlar. [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 07:52 tarihinde, Bloodless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 haha farkinda deildim.silin postlari ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ahauah efsaneymiş. "sigara ve alkol kullanmayanlar" olm şarap daha iyi, yok abi rakı rakı. : ) ahuahah güldüm yahu valla. : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 uplamasana foyamiz meydana cikio.. alle alle edit: oba kendim upladim.. [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 14:24 tarihinde, MyDyingBride tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 kullanmıyorum noldu şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Yeşilay forever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 2 sinide kullanmıyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Kullanmıyorum, sağlık vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 2 sinide kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ben 1 ni kullanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 sigara konusunda bir quote; "sigara kullanmam, captain black kullanırım." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ikisinide kullanmıyorum. kullanmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 2sinide kullanıyorum aman tanrım sonunda marjinal olmayı başardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ben ikisinide kullanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 <--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar