xaty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Spellweaving açıldı, mutlu olduk, şenlendik.. Şimdilik 63'e kadar kastım, bazı scroll'ları bulmak için bir kaç kişi toplanıp yaratık kesmek fln gerekiyor. Zor iş biraz :) Şimdiye kadar 12 büyü koyabildim kitaba, fakat bu büyülerden 3 tanesi için "temporarily disabled" diyor. Bu büyülerin açılmasını isteriz :) Ayrıca bende olmayan büyülerden böyle olanlar var mı bilmiyorum. Varsa siz de bildirin, onlar da düzeltilsin (düzeltilecekse). Bende olup çalışmayan büyüler ise: Immolating Weapon Wildfire Dryad Allure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Çalışan büyüler (ne kadar doğru çalışıyor onu bilemem, script'leri var ama) : - Arcane Circle - Attune Weapon - Essence of Wind - Ethereal Voyage - Gift of Life - Gift of Renewal - Nature's Fury - Reaper Form - Summon Fey - Summon Fiend - Thunderstorm - Word of Death Çalışmayan (script'i olmayanlar): - Arcane Empowerment - Dryad Allure - Immolating Weapon - Wildfire Bu son yazdığım 4 büyünün script'i yüklediğimiz paketlerde yokmuş. Hazır olarak ayrıca bulamazsak kendimiz yazmamız gerekecek. Finalim yüzünden ben ilgilenemiyorum şu sıralar. Sailor'a postalıyorum. :p [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 14:42 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 hazirlari var bulayim nerde oldugunu yollayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Çalışanlarda da problem var, bi ara oturup değerlendirmem lazım hepsini de şimdiye kadar gözüme çarpan min. skill'i tutmayanlar var. Sanırım copy-paste hatası bu da :P Bi altındaki büyü ile karışmış fln. Bi de fiend questinden fey çıkıyor :( Summon Fiend çıkarabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 hazır pakedi var evet, onu kurarım bi ara. illa bişi deneyeceksen ninjitsu bushido olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar