Xaero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 biraz nostalji yapıyım dedim de eskilerden oynayan varmıdır acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 nebula da soldat oynardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 çok ses çıkartıo o oyun sevmiom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 kapıyoduk sesi öyle oynuyorduk şimdi çoluk çocuk dolmuş sen öldürürsün baaaalllll yazar o öldürür nası kodum a.q gibisinden bişey yazar yaşını sorsan 8-9 durum feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 sesi niye kapıyodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Nebula'da 1 hafta oynamıştım, taaa ilk açıldığında. SNN'den göç başlamıştı. Çabuk parry de gm'leniodu felan. Deli gibi ph vardı o zamanlar, 6x falan gm olmuştum. Sora bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 çok ses çıkıyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 müziği uyuzdur ultimanın çok dinleyince beyin bööle mal gibin olur. ben oynardım efenim nebulada lord gm fisher+bs PcHead bide 6x ve gm archer senko vardı. ama çoook eskiden oynardım. nebula böyle 2server olmadan öncesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 nebula da soldat oynardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 nebulayi ben yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ben şimdi yeni açtıkları serverda da oynayama başladım sphere olanda. Onda varmı başlayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 aferim ivy :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 wala çok uzun sure nebulada uo oynadım ama tovbe ettim bıraktım 2-3 yıl once bıdahada elimi sürmedim. soldatta oynadım adamlarla kavga ettim bıraktım dsgfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Nebula North, sonrasinda da Locus'ta oynadim uzun bir muddet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Nebula da da çok akıl aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bende çok akıl verdim. hatta millete balık satmaz, nası balık tutulacağını öğretirdim sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Ben varım C.d. idi orda da nickim pvm yapıyodum genelde, ortalıkta gözükmezdim fazla gizemli ve yalnız takılırdım..... Edit: Quann rulz ayrıca. [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 20:24 tarihinde, Cd- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 north locus oynadık. daha da oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 quann'da vardı benimde karakter fazla oynamamıştım gerçi nebula'da :) pvm yapardım bende genellikle birde kuzenimin account ile girerdim arada sırada Alquadrine dı nicki sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 şuanda 17 yaşında olduuma göre 9.yaşımdan beri uo oynuyorum bitek nebulada oynadım :D önce north sonra locus... 2 sene önce bıraktım orion ve gipsy adında iki karakterim vardı :D rpg nin dibine vururdum ah ne eğlenceliydi özledim... edik:yanlış anlaşılmasın :D bitek nebula dediğim free olarak birtek nebula =) [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 22:44 tarihinde, 10ur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ko rulaz >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 nedendir bilinmez bütün ko cular zaten ultima adını duyunca çıldırıyolar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ne çıldırması be deliriorm sadece sdfıogjdfgjıosdfgjıdfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 nbl north sonrasında locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar