Gilth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Yardim lutfen, ariyorum ama hala birsey elde edemedim eger biliyorsaniz soyleyin. Simdiden tesekkurler[hline]God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 kazaa[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 www.download.com a bak.. www.copernic.com dan copernic programını çek, google, lycos her yerde search edebiliyorsun (ayarlarla oynamayı unutma) ya da benim bittorent topiğime bak, orda yazıyor.. Belki suprnova.org'da apps altında bulursun.. gene olmassa Kazaa lite çek (ayrıntılı bilgi benim kazaa lite topiğimde). gene olmassa shareaza veya emule çek.. orda araştır belki bulursun (soraya girdiğinden download hızı baya düşük)[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 tesekkurler...[hline]God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar