beybin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 önce ben sözlendim.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 sözlüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Öldürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Daha bu küçük yaşında partiler, kızlar, alkol ve dahası. Kendini yok ediyor yavaş yavaş. Beyni çok karışık gibi gidip geliyor. Anlamıyorum bu insanları, hem her şeyi anlamayı istiyorlar, hem düzgün bir hayat istiyorlar ama kendi hayatlarını kendileri yok ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 alkol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Ne garip yaratıklar. Bir yaptıkları bir yaptıklarını tutmuyor şu küçük dostumuz gibi. 16 yaşında olmasına rağmen kendi yolunu çizmeye başladı ama bu yol iyiye gitmiyor sanki. Ona yardım etmelimisin sence büyük melek ? Ona yol göstermelimisin acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 oysaki ben bir şipilak olarak şipil şipil gözlerimle yanlızlığımla birdim ahsen var ya ahsen tanrı gibi arıyorum ama kimi en tatlı birisini nasıl desem sana son kelimeye baksana. şipilak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Onu karanlıktan çıkabileceğine inandırıp ışığa göndermelisimisin ? Evet bunu yapmalısın en azından bir kez ona doğru yolu göstermelisin. şipilakım. ahsen yokmusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 elimde bir damla kan özel günlerden kalma ama diyorum ya arama beni kız arkadaşım sana hastayken sen bana hasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 yani bana 2 yunustan mı bahsediyor sunuz ? birincisi tokat yediğinde diğer yanağını dönen, ikinicisi de tokat yediğinde tokat atan yunus öyle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 şimdi yazamam beynim durdu. şaka yapıyorum. hiç çalışmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 öyle bir yerdeyim ki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 İnsanların zamanıyla 10 yıl sonra... Ayaklarım ağrıyor. Bugün çok yürüdüm. Ama neden yürüdüm veya ne yapmak istiyordum hiç bilmiyorum. Amaçsız yere koşturdum etrafta. Bugün benim doğum günüm, dokuzuncu doğum günüm. Boşa geçen dokuz gün diyebilirmiyim buna acaba. arama beni kan döküyorum burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ya yeter artık nihan bıktım senden her şey film gibi biliyorum. platonik ama yinre? dimi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konu güzel hayalgücü müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bir damla akan kanın olayım o hijyenik ortamlarda beyninden süzülen fikrin olayım biricik kız arkadaşımın aklında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 şipilak iyiydi de çevresi kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 egsoz manifoldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 HAYAGÜCÜ daha da mütüş ama. her gün seni anlatıyorum. seni konuşuyoruz gizem. bak bilmiyosun sen. çok ilginç dimi. kız arkadaşım sana aşık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 aileler anlaştı düğünler başladı sözlüyüm 6ayı geçti sen çıksaydın aradan gülüm ömrümün 10 yılı geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 hey allam ne entel bi kitlenin arasında kaldım. ayıyım eyemkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 nedenmi. çünkli vidyolarını okuyorum resimlerini izliyorum. falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 oku vidyomu izle resmimi nihan kız arkadaşım bu adı beybin seni seviyor al bu kızı nihan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 falan filan moruk yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 SENİ ÖLDÜRMEK İSTİYO.SENİ DÜŞÜNÜRKEN BULUYO. sanırım bunu ben yarattım. veee karşıdaki dağları da....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar