Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samurai?


samael

Öne çıkan mesajlar

Özellikle Shinichiro Watanabe'nin Samurai champloo'sunu izledikten sonra, 'uoda samurayın işi ne kardeşim?' yaklaşımım yerini hızla 'gatana verin la wakizashim nerde?' monologlarına bıraktı, straticsden okuduğum kadarıyla da hayvanlaşılabilen bi class ancak başlangıçta neler yapmak gerekir bulamadım ve bilmiyorumda. en çok merak ettiğim de bu classın da ninjutsu skilli gibi kapalı olup olmadığı. Bilen varsa bilmeyen bana anlatsın lütfen...

bu arada inceledim konuları ama samuray konulu bişey bulamadım umarım ikinci posta yapmıyorumdur

[ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 14:49 tarihinde, samael tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle tavsiyem karakteri bushidosuz açmandır. böylece çok daha hızlı ve rahat parry arttırabilirsin.
honorable execution pvm de harikalar yaratır. poison dinlemeden heal olursun özellikle champların ortalarına kadar rahat götütrür seni.
momentum da dikkat edilmesi gereken bir husus var A ve B kisisi yanyana sana saldırıyor. A ya saldırırken momentumu cakıyorsun , ikiside damage yiyor ve artık B ye saldırıyorsun. At keserken tavsiye ederim tıklamayla ugrasmassın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eheh saolun.. bir de merak ettiğim bir başka şey bushido ek olarak parryliyo mu? Yani parry şansı var gibi bişiy okudum diye de hatırlıyorum. bununla ilgili de iki sorum var bushido parry skillinden bağımsız olarak mı parryliyor yoksa bushidonun parry şansını zaten parry skillimi belirliyor? ikinci sorum da ilkinin cevabının evet bushido parry yapıyor olması durumunda geliyor o da şudurki, tek el silahla bushido parry çakıyor mu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phlox, 04 Eylül 2007, Salı - 17:11 tarihinde demis ki:
bushido genel olarak parry şansını arttırıyor ama sadece 2h silahlar için diye biliyorum. yani gm bushido parry ile 2h silahlara parry etme şansın daha yüksek 1he göre.


Bushido + parrying kalkansız parry yapmayı sağlıyor diyelim kısaca. 2h silahlar ile 1h silahlara göre daha iyi parry yapabiliyorsunuz. 1h silah kullanırsanız kalkan kullanmamanız lazım. LethE'nin dediği gibi bushido varken kalkan kullanmanız parry şansını düşürüyor. Yüzde kaç parry yapma şansınız olduğunu stratics parrying sayfasından bakabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...