samael Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Özellikle Shinichiro Watanabe'nin Samurai champloo'sunu izledikten sonra, 'uoda samurayın işi ne kardeşim?' yaklaşımım yerini hızla 'gatana verin la wakizashim nerde?' monologlarına bıraktı, straticsden okuduğum kadarıyla da hayvanlaşılabilen bi class ancak başlangıçta neler yapmak gerekir bulamadım ve bilmiyorumda. en çok merak ettiğim de bu classın da ninjutsu skilli gibi kapalı olup olmadığı. Bilen varsa bilmeyen bana anlatsın lütfen... bu arada inceledim konuları ama samuray konulu bişey bulamadım umarım ikinci posta yapmıyorumdur [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 14:49 tarihinde, samael tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 UO'da class yok ki zaten? Samuray dediğin bushido skill'i almış, capon gibi giyinen adamlar. Ninjitsu alanlara da ninja diyorlar. Edit: Bushido da ninjitsu da çalışıyor. [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 14:52 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 öncelikle tavsiyem karakteri bushidosuz açmandır. böylece çok daha hızlı ve rahat parry arttırabilirsin. honorable execution pvm de harikalar yaratır. poison dinlemeden heal olursun özellikle champların ortalarına kadar rahat götütrür seni. momentum da dikkat edilmesi gereken bir husus var A ve B kisisi yanyana sana saldırıyor. A ya saldırırken momentumu cakıyorsun , ikiside damage yiyor ve artık B ye saldırıyorsun. At keserken tavsiye ederim tıklamayla ugrasmassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ama oyle ejder nefesi parrylerim delanin corp porlarini parrylerim diye hayaller kurma, koduk mu oturturuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 aksine evasion yeterince sık tutuyor. bence çok daha yüksek şansı normalden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samael Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 eheh saolun.. bir de merak ettiğim bir başka şey bushido ek olarak parryliyo mu? Yani parry şansı var gibi bişiy okudum diye de hatırlıyorum. bununla ilgili de iki sorum var bushido parry skillinden bağımsız olarak mı parryliyor yoksa bushidonun parry şansını zaten parry skillimi belirliyor? ikinci sorum da ilkinin cevabının evet bushido parry yapıyor olması durumunda geliyor o da şudurki, tek el silahla bushido parry çakıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bushido genel olarak parry şansını arttırıyor ama sadece 2h silahlar için diye biliyorum. yani gm bushido parry ile 2h silahlara parry etme şansın daha yüksek 1he göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 kalkanla parryleme şansını düşürüyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 said: Phlox, 04 Eylül 2007, Salı - 17:11 tarihinde demis ki: bushido genel olarak parry şansını arttırıyor ama sadece 2h silahlar için diye biliyorum. yani gm bushido parry ile 2h silahlara parry etme şansın daha yüksek 1he göre. Bushido + parrying kalkansız parry yapmayı sağlıyor diyelim kısaca. 2h silahlar ile 1h silahlara göre daha iyi parry yapabiliyorsunuz. 1h silah kullanırsanız kalkan kullanmamanız lazım. LethE'nin dediği gibi bushido varken kalkan kullanmanız parry şansını düşürüyor. Yüzde kaç parry yapma şansınız olduğunu stratics parrying sayfasından bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 evasion calismiyodu runuoda en son, script olarak eklendiyse nerflenmeli o zaman cunku fazla imba bir buyu pvpde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Nooldu dela, corp por'lar tutmuyo herhalde eskisi gibi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 girmiyorum zaten de evasion calisiyosa hiro nakamuraya tekrar hayat vereyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Necro-Mage demode kaldı olm PvP'de, zamana ayak uydur, gelişerek değiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 server açıldığından beri çalışıyor evasion.. 20 kere denediysem 15 i tuttu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 2 ay once denedigimde tutmuyodu walla 105 bushidoyla.. herneyse oyle imba yapacak bir özellik deil yani, ama zevkli samuray oynamasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bushidoya deil parry ye bakıyor ylanız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samael Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 hmm peki parrying skilline mi yoksa parry ihtimaline mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 parry ihtimalin parry skillin ile alakalı en çok ama genel olarak düz parrynin 1/3 ü diyebilrisin [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 15:12 tarihinde, LethE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar