Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Selam, Şimdi human-elf dönüşüm questleri bozuk biliyorsunuz. Herkes de elf olmak istiyor. Ben de tüm charlarımı elf yapmak istiyorum şahsen. Çünkü elf'ler bariz bir şekilde üstün. Quest'i en kısa zamanda yapacağız bir şekilde, o ayrı bir mesele. Benim sorum şu: Elfler fazla üstün kaçmıyor mu? Bence kaçıyor. OSI'de bunu bilerek yapmış, pazarlama stratejisi tamamen. Çünkü elf oynamak için yeni expansion almak zorundasınız OSI'de. Bir çok item giyebilmek için elf olmak gerekiyor, cu sidhe'ye binebilmek için elf olmak gerekiyor, sırf elfsiniz diye bir sürü bonus alıyorsunuz. Eh, bizde expansion olmadığına göre, elf ve human'ları biraz dengelemeli diye düşünüyorum. Elflere nerf yapmak olmaz tabii, ama human'lara ufak bonuslar verilemez mi? Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Mesela energy resist yerine başka bir resist verilir, stat'lara ufak bir bonus verilir vs. Yorum alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 skill cap e +1 verin humanlarda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 yaw, elflerin plate helm taktıgında kafasının patlıcana donme olayı duzelmedikce humanlara buff olayına karsıyım !!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Onu client'i yapanlara söyliceksin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 tercih meselesi oldugu icin 'elf gerekli' itemlar,mountlar humanlarında erişebileceği şekilde olması daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Human'a eşit seviyede farklı bir bonus koyun hoş olur. Bütün karakterleri human açtıktan sonra elflerin negatif racialı olmadığını gördüğümde baya sövmüştüm eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 humana bonus var zaten, straticse girip bakın, normalden daha fazla yük taşıyabiliyorlar, jack of all trades var skill 0 gözükse bile 20 olarak düşünüyor ve medit, focus gibi skiller sayesinde bonus mana regen alıyorsunuz yaklaşık 3 mana regen değerinde sanırım. ML minor arti var pads of the cu sidhe, onu kullanarak cu sidheye de binebiliyorlar :p elflerin bi kıyafet üstünlüğü ve +20 mana var, dengeli bence. [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 16:46 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 +20 mana da az değil. humanlara 5hp/10 stam gibi birşey eklenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 3 mana regen = 0.3 mana/saniye 1 dkdan fazla savaşırsanız human racial > 20 mana :) tabii pvpde elf racial daha iyi oalbilir o benim ilgi alanıma pek girmiyo. bir de humanlarda hp regen vardı sanırım unutmuşum onu. [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 17:20 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ancak medit ve focus skillerine sahip değilsen doğru senin dediğin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 "Special moves have the normal mana cost, depending on the warrior's skills. Add up the skill points for Swords, Mace Fighting, Fencing, Archery, Parrying, Lumberjacking, Stealth, Poisoning, Bushido and Ninjitsu. If the total lies between 200 and 299, subtract 5 from the Mana Cost. If the total is 300 or more, subtract 10 from the Mana Cost." Böyle bir şey varmış. Çoğu template bu skill'lerden sadece iki tane kullanıyor. Yani special move yaparken -5 mana oluyor. Human olunca 20'nin altındaki her skill 20 gibi sayıldığı için yukarda saydığım skill toplamı 300'ü geçiyor, bu nedenle -10 manaya yapıyorlar special move'ları. Human warrior'lar için baya iyi bir şey. 4 tane special move yapsan 20 mana tasarruf ediyorsun. Uzun süren savaşlarda çok daha fazlasını kullandığını düşünürsek, 20 manadan çok daha iyi oluyor. Bunun dışında medit ve focus'tan bağımsız olarak +2 hp regen varmış human'larda. Bu da hiç fena değil. Bu special move mana olayı güzelmiş. Bu durumda çok da dengesiz değiller. Çok ufak bir buff yapılabilir belki yine, ama illa da gerek yok sanırsam. Yine de yorumları bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 itemlar duzeltilmeli elves only itemlar var onları insanlarda giyebilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Elf heritage quest'i düzeltildi. Ayrıca gerekli her yeri markladım, quest için özel runebook yaptım ve marketime koydum. Mirage Market'te raflardaki sol üst runebook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 =3 we love u mirage iyi oldu bu bu arada ... bir sorun kesfetim ama bakaym inceliyorum belkide bende sorun lol ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mirage olayın birde soyle bir yonu var abi Benım human warriorumun statları 95 90 40 40 manam var abilityler icin ama elf olsaydım 20 intimin olması yeterli olucaktı cunku yıne 40 manam olucaktı ve o 20 statı dex ve strye verip daha guclu bi warrior olabilecektim elflerin avantajını gormezden gelmeyelim lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 o konuda haklısın 10 int brakıyorum ben kalanı str dex e yatırıyorum gerci str 80 u gecince 1/2 hp weriyor ama genede kucumsenemeyecek bir fark:D Ps1:ha bu aralarda bi pvp turnuvası yapsan ya mirage :P hazır insanlar doluştu daha eylenceli olur gibi :) Ps2: Kane de katılsın pvp turnuvasına :P Ps3: Mirage duzelttim ok :P (Robert Poche) [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 14:34 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 80 str'yi geçince 1/2 hp vermeye başlıyor. 80 str = 90 hp 90 str = 95 hp 100 str = 100 hp 100'ün üstünde değişiyor mu bilmiyorum. [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 14:34 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 100 un ustunde 1/2 wermeye devam ediyor 114 str war yanlıs hatırlamıorsam bende su an bakamam gerci 107 hp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar